Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ohooo o görene kadar o saç sırma olur bee :)
o İstanbulda yaşıyoda anca fotosunu görebilir :)
bu arada pek çıtı pıtı sayılmam haff iricene bi insanım :KK70:

kizlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmm:lepi:
ama cok mutsuzum mafoldumbenben trmi istiyorum mafoldumben dün helak oldum aglamaktan mafoldumben teselli edin beni sempatiksalakcinni
eee sizlerde ne var ne yokk nasilsiniz bakiiimmmm cok özledim sizii :1hug:

oske yaa neee büüyk göstermesii tam tersine yüzünü küçük göstermiş :)çok begendim valla ben olsam hep böle kulanırım:)
gıs fıstık hoşgeldin datlımmm şükür kavuşturana evlendim çocugum olcaktı artıkk nerelerdesin sen yav:)
bizde herşey aynıı sen anlat bakim tatilin nsl geçti:)

kizlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmm:lepi:
ama cok mutsuzum mafoldumbenben trmi istiyorum mafoldumben dün helak oldum aglamaktan mafoldumben teselli edin beni sempatiksalakcinni
eee sizlerde ne var ne yokk nasilsiniz bakiiimmmm cok özledim sizii :1hug:

hoşgeldin kuşum olumunekankayizsmile

niye üzülüyorsun senin olduğun yer de güzeldir eminim, tatildesin diye sana fazladan güzel gelmiştir Tr, sürekli kalsan aynı etkiyi göstermez bence :KK1:

kızlar şu başlıktaki sorunuma bir baksanıza tavsiye lazım:)

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...-temizleme-suyu-yuz-peelingi-kullananlar.html

oske canım saçların çok tatlı olmuş be.Çok çıtır bir hava katmış.Önceden de senin sevimli şeker bir halin vardı.Ama şimdi daha da muzip,sevimli,çıtır ne bileyim işte çok şirin olmuşsun.Sen öyle bir anlattınki ben de kötü bişey diye bekliyorum.İçin rahat olsun canım.ÇOK TATLI OLMUŞSUN:))

tmm cnm bende aynen sahur için çkıakyımmmm gelcem geri:)

lachesis canım ben son iki aydır dermokili denedim.Sabun içermiyor.Güzelde temizliyor cildi.Ama senin cildine yarar mı bilemem.Ben memnun kaldım.Bir dene istersen.

lachesis canım ben son iki aydır dermokili denedim.Sabun içermiyor.Güzelde temizliyor cildi.Ama senin cildine yarar mı bilemem.Ben memnun kaldım.Bir dene istersen.

sağol canım, suyla mı temizleniyor, yoksa pamukla mı?

lachesıs albüme bi resim ekledim eski halime dair:=) bukdr yakından çekilmişşş eskii nadir resimlerimden biri:)malatyada resimlerime bakarkennnnn bunu buldummm sanki ben deilimm:)

lachesıs albüme bi resim ekledim eski halime dair:=) bukdr yakından çekilmişşş eskii nadir resimlerimden biri:)malatyada resimlerime bakarkennnnn bunu buldummm sanki ben deilimm:)

aaa bakıyım hemen

çok değişmişsin gerçekten kuzum, güzelliğini gölgeliyormuş, muhteşem oldun şimdi tek kelimeyle maşşallah:)

ay gece gece börek yaptım sıcak sıcak mideme oturdu:KK43: kalorisi de cabası, bu ramazan hiç yaramadı bana:KK43:

çok değişmişsin gerçekten kuzum, güzelliğini gölgeliyormuş, muhteşem oldun şimdi tek kelimeyle maşşallah:)
oy kuzum teşkür eede4irmmmmm kıss iyiki lmuşum dedim vala bu resmi görünceeee:)
ay gece gece börek yaptım sıcak sıcak mideme oturdu:KK43: kalorisi de cabası, bu ramazan hiç yaramadı bana:KK43:

ben neyeidm bilionmu çiğköfte:)hani hamileler aş erer ya o moddayım inan gece 1 de çiköfte almaya gittik:)regly olcam herşeyden yiyesim var çiköftenin üzerinede saralle yedim ekmekle:)senin börek inan kalorisiz kalır bunlaırn yanında:)ömrümde hiç 51 kilo olmadım:)şuanda tam 51 im:KK43:valla ramazanda yeniyorrrrr hemde çok..amacım ramazandan sonra sıkı bi diyettt nerdeyse yememeyi düşünüyorumm acilen benim 6-7 kilo vermem lasımeyvahedigeldismile

bu arada cnm ben gideyim dişimi fırçalayayım ezan okuncak 10 dk sonra:)sabahtan beri su içiyorum kımıldycak halim kalmadı valla:)yarın devam edelim diyecemdeeee misafirim var iftara 20 kişi:)bugun 25 kişi vardı..çarşamba 5 kişi gelcek allahtan:)bu hafta misafir alma haftammm :)biri beni kurtarsın:)iyigeceler bebişim:)

oy kuzum teşkür eede4irmmmmm kıss iyiki lmuşum dedim vala bu resmi görünceeee:)

ben neyeidm bilionmu çiğköfte:)hani hamileler aş erer ya o moddayım inan gece 1 de çiköfte almaya gittik:)regly olcam herşeyden yiyesim var çiköftenin üzerinede saralle yedim ekmekle:)senin börek inan kalorisiz kalır bunlaırn yanında:)ömrümde hiç 51 kilo olmadım:)şuanda tam 51 im:KK43:valla ramazanda yeniyorrrrr hemde çok..amacım ramazandan sonra sıkı bi diyettt nerdeyse yememeyi düşünüyorumm acilen benim 6-7 kilo vermem lasımeyvahedigeldismile

aynen benim de vermem lazım eyvahedigeldismile

bu arada cnm ben gideyim dişimi fırçalayayım ezan okuncak 10 dk sonra:)sabahtan beri su içiyorum kımıldycak halim kalmadı valla:)yarın devam edelim diyecemdeeee misafirim var iftara 20 kişi:)bugun 25 kişi vardı..çarşamba 5 kişi gelcek allahtan:)bu hafta misafir alma haftammm :)biri beni kurtarsın:)iyigeceler bebişim:)

benim de haftaya gelcek zor gerçekten:KK43: iyi geceler kuşum, allah kabul etsin, yarın da kolay gelsin ço öptüm:) opuyorumnanaktan

Fıstık yawrucum hoşgeldin yahu
walla çok özlemişim seni
napıyosun nasılsınsın neler yaptın anlat

Kızlar beğendiğiniz için teşekkürler büyük çoğunluk beğendi ama ben bi anlam veremiyorum :)

bu arada sahura kadar kaynatmışsınız yine :)

tünaydın kıslar zorla uyandım yaffff şimdi misafiirm geliomuşş yemege yardıma o gelene kdr bakim bi size dedim:)

X