Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aynen bende katılıyorum yaa

NEMCİĞİM CANIM FOTOLARDA STRAPLEZZ HALİYLE GÜZEL DURUYOR.BENCE ASKIYA GEREK YOK GİBİ.ama sen ben rahat edemem diyorsan yaptır derim.Gelinliğin modeli olarak askıya gerek yok bence çokkkkkkkk güzel:))

valla cnmm acaba düşermi diye korktugum için ince tülden hafiif bi askı olabilir..bakalım provaya gidinceeeeee ozman kadına söylerim gösteriir bide şey varr şu çagla şikelin gelinliginin kolu vardı ya taştan baya kat kattt ölede askı vardıı ama rahat edemem diye düşündümmmmmm offff kararsız kaldım vallaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile

nem balim benim burnumun öyle olduguna bakma
fotolarda cidden cok güzel cikmis burnum
sen diger fotolari görcen :roflol:
bide biriyle oynadim ben o sarisin fotonun yanindakiyle oynamistim
kizzz size soruyum siz anlarsiniz sizce sarisin halimdeki gibi bi burun yakisirmi yoksa o fotonun altindakinde ise kareli cikmis
sizcehangisi daha iyiydii

demeyin böle kıslar ya ben oldum artıkın zati ama herkes karşıydı eşim annem babam ama konkalar olmuş balon gibi deviasyında var hafif törpü olsun onlar alınsın dedim olmuşken yani burun kapanırken estetik olsun dedim ya nolcak hafiften zaten zati dr fazla yapılcak bişi yok estteik açısından dedi ama yine de bence daha iyi olur nasılsa ellencek bari kötü kapanmasın diye düşündüm (

nem bence fotoda hicte öyle düscek gibi durmuyo
bence denediginde hopla zipla bak bakalim ne olcak
ama bence böyle cok güzel:)
ayyy o caglanin askilari ck güzeldi
gelinliginde bi o askilar güzeldi zaten:) öylede cok yakisir aslinda ama sade daha hos degilmiki bilmiyorumkismile

keisnlikle kareli gibi olan acaip begendimm valla süper duruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraklinialirimsmile

çağla şikelin kolundaki askı baya modaydı bir ara.O da güzel duruyor canım ayrı bir hava katıyor.Gelinliğinle uyumlu olacksa onu da düşünebilirsin.

bastaan cnm eski halinde güzelmis ama simdi süperrr olmus burnun bence

ya netten düşüp duruyorum kızlar çünkü telefon üzerinden laptop dan başlanıyorum sürekli düşüyor şapşat telefon netten..atıcam kırıcam kıyamıyorum :)

kızlar tüm fotoları çok beğendim valla bak..hepiniz çok güzelsiniz maşşallah

keisnlikle kareli gibi olan acaip begendimm valla süper duruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraklinialirimsmile

dimii acayip kavisli cikmis yaa orda :sm_cool:
ama ben önden seninki gibi istiyorum:/

çağla şikelin kolundaki askı baya modaydı bir ara.O da güzel duruyor canım ayrı bir hava katıyor.Gelinliğinle uyumlu olacksa onu da düşünebilirsin.

ayyyyyyyy ne zor şeymiş yaaaa bakalım duvak falan gelince hep birlikte bi göreyimm belki askıya gerek kalmas..ozmanda resim çeker koyarım buraya sositosositotek korkum gelinlik aşagı kayarmı yoksa askı olmasada olurda bakalım denemeden bidaha karar veremiycem sanırımkaydirigubbakcemile3

bastaan cnm eski halinde güzelmis ama simdi süperrr olmus burnun bence

cnm bence senin burnunda öle fena çıkmamış en azından önden ii düşün ama boşver yaa sen kendini nasıl hissediyosan yaptır daha iyi hisset(inşaallah tabii)

ayy yalnız bu ne be çok güzelsin ah cnm sen de sende bende sende vıcık vıcık olduk be :))

ben resmi silerlülülülülülü

canımmmmm bence de kareli olan güzeldi.ama sarışın olanda güzel.ben hepsini beğendimmmmmm kıs seni beğendim işte:))

bende baktım canım gayet hoş duruyo amaseninkide çok mantıklı bence yani hazır oraya el atılcak varsa ufak tefek kusurlar onlarda düzeltilsin tabi

dimii acayip kavisli cikmis yaa orda :sm_cool:
ama ben önden seninki gibi istiyorum:/

ayyyyyyyyyy cnmmm valla çok ama çok begendim önden duruşunuuuuuuu burnun zaten ana şekil olarak iyimişş sanmıyorum ki istemedigin bi burun olsun estetikten sonra..az işlemle baya güzle bi burnun olcak benceeeeeeeeeaklinialirimsmile

körler sağırlar birini ağırlarmı olduk yoksa yok canım ne elakası var hepimiz güzelis işte

kısssssssss baştannnnnn bende beğendim fotolarını,yazacaktım da araya hep laf giriyor yetişemiyorum kızlardan:))çokkkkkkk tatlısın sen deopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…