10 temmuzda çamlıdağ restorantta canım:))opuyorumnanaktan
canlarımmmmmmmmm ben çıkmak zorundayım.sohbetinize doyum olmuyor.Sabah duş alıp kuaföre gidecem.sonra yemek yapacam.sonra da okula gidecem.Offffff yarın okula gitmesem ne güzel olurdu(sizinle tatlı tatlı sohbet ederdik ne güzel:))erken kalkmam lazım.hepiniden yanak mıncırdım.öptümmmmmmmm şekerparelerim benim.iyi geceler hepinize..
valla cnmmm önden gerçeklten çok iyi ama yandan sinirleirni bozuyorsa ol kurtulllllll bu halinle bile mükemmelsin estetik olduktan sonra nsl olcan düşünemiyorummmmmmmmmsengözlerimebaksanab
iyi geceler baliiimm opuyorumnanaktanasilem44 .!.:canlarımmmmmmmmm ben çıkmak zorundayım.sohbetinize doyum olmuyor.Sabah duş alıp kuaföre gidecem.sonra yemek yapacam.sonra da okula gidecem.Offffff yarın okula gitmesem ne güzel olurdu(sizinle tatlı tatlı sohbet ederdik ne güzel:))erken kalkmam lazım.hepiniden yanak mıncırdım.öptümmmmmmmm şekerparelerim benim.iyi geceler hepinize..
asilem kaldırıyorum osaman fotoyuuu
bebegim bana kalsa avatar resmi yap sürekli göreyimaklinialirimsmile
20 gün varmış cnm aramızda:) malatyada olursam ciden ugramak isterim sırf snei görmek içinaklinialirimsmilesositososito
ahahah pis sapıkk :jeyyar:
kıssssssssssss oske o ne öyle çokkkkkkkkkkkkk güzellllllllllllllll:))tam gidecektimki fotoyu koymuşsun.çokkkkkk güzel valla löppür löppür.ben de istiyom yaaaaaaaaaaaaaa ben de bende.ne vardı azcıkta bizimki olsa öyle.gözümüz gönlümüz açıldı .sağol attlım gece gece:))heheheh
neyapim çok güzellerrrrrrrrrrrrrrr:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
öyle görünüyo kissss olumunekankayizsmile