Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

canlarımmmmmmmmm ben çıkmak zorundayım.sohbetinize doyum olmuyor.Sabah duş alıp kuaföre gidecem.sonra yemek yapacam.sonra da okula gidecem.Offffff yarın okula gitmesem ne güzel olurdu(sizinle tatlı tatlı sohbet ederdik ne güzel:))erken kalkmam lazım.hepiniden yanak mıncırdım.öptümmmmmmmm şekerparelerim benim.iyi geceler hepinize..

tmm cnm hadi iyi geceler git güzelce uyu yine devam ederis datlımaklinialirimsmilemucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:jeyyar:

valla cnmmm önden gerçeklten çok iyi ama yandan sinirleirni bozuyorsa ol kurtulllllll bu halinle bile mükemmelsin estetik olduktan sonra nsl olcan düşünemiyorummmmmmmmmsengözlerimebaksanab

:kedi: ayhhh utandirma beniiii
sizin gibi güzel olsun yeter bana opuyorumnanaktan
iyi geceler baliiimm opuyorumnanaktan

kıssssssssssss oske o ne öyle çokkkkkkkkkkkkk güzellllllllllllllll:))tam gidecektimki fotoyu koymuşsun.çokkkkkk güzel valla löppür löppür.ben de istiyom yaaaaaaaaaaaaaa ben de bende.ne vardı azcıkta bizimki olsa öyle.gözümüz gönlümüz açıldı .sağol attlım gece gece:))heheheh

kızlarrrrrrrr bende birasdan gelcem benimki arıyoda onla az laflayıp gelcem ok kaybolmayın biyereeeee :):)::):)

20 gün varmış cnm aramızda:) malatyada olursam ciden ugramak isterim sırf snei görmek içinaklinialirimsmilesositososito

kısssssssss seninki nerde olacak.elazığda mıydı??inşallah canım beklerimm valla.benimde nişan olacak ablamın düğününden bir kaç gün sonra.müsait olursan beklerim kıss gel:))

saol datluum ewlenince birascık büyüyomuş ozaman görürüm sizi hala isteyecekmisinzi :roflol:

kuşlarr benimde hiiç uyuyasım yok ama yarın sabah iş var senağlama böğğğ
bende ufaktan yatayım
sohbette güseldi hiçde gidesim yok walla
hadi öptüm hepinizi ii geceler ii sohbetler opuyorumnanaktan

gidenlere iii geceler kıslar bende gene gelebilirsem gelcem muckkkkk

iyi geceler oskeeem
yanliz burasi baya bi sapik oldu yaaa
okuyanlar allah bilir ne düsüncek hakkimizdaa:kedi:

ayy herkesmi gidiyo kizlarrr :gitme:

fstık senle benmi varız bi yaaaaaaaaaaaaa:):):):):)

öyle görünüyo kissss olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…