Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende baktım canım gayet hoş duruyo amaseninkide çok mantıklı bence yani hazır oraya el atılcak varsa ufak tefek kusurlar onlarda düzeltilsin tabi
evet cnm saol ama şimdide korkuyorumda aslında biraz inşaallah kötü olmamıştır bandajlar çıkınca şişlikler inince bide bakmışsın eskiye özlem ayyy allah korusn yaaa:!!
ya netten düşüp duruyorum kızlar çünkü telefon üzerinden laptop dan başlanıyorum sürekli düşüyor şapşat telefon netten..atıcam kırıcam kıyamıyorum :)
kızlar tüm fotoları çok beğendim valla bak..hepiniz çok güzelsiniz maşşallah
bu arada oske tırnaklar için sormuşsunda bşy...ben vazalinin çok iyi geldigini duymuştum tırnaklara hatta derya baykalın programında bile gösterdiii:):)::):)
yok canım kötü düşünme hiç
iyi düşün iyi olsunn :1hug:
kıs badajlarının çıkmasına ne gerek zaten çok kibar bandajın var burnun resmen anlaşılıyor çok iyi ve dogal duruyor eskiyi keisnlikle aramasın eminimaklinialirimsmile
inşallah nemcim
kıslar birazdan bi15 dak.gidip gelicem oki?
demi cnmm valla ben gecen gün saçımı boyadım ya kahveye hani hep alında siyah iz kalır bi kaç yıkamaya anca gecer boyaaa vazalini sürüm alnıma kulaklarıma favorilerime inan zerre iz kalmadı çok şaırdırmm baya işe yarıyormuşş..hatta vazaliin içine az bşy kırmızı gıda boyası koyup küçük bi kabın içerine koyarak ruj şeklinde kulanılıyormuş hem besleyici hemde güzle duryormuş onu denemedim ama çok mantıklı geldi:umursamaz:aa evet bende vazelin iyi diye duymuştum onunda iyi gelmediği yer yok kardeşim ne vazelinmişbilmiyorumkismile
nasıl yani direk vazelinimi sürüyosun ya benim tırnaklarım bi türlü uzayamıyo hep kırılıyo
Bisdeee davetlimiyiss :)
hepinizzzz davetlisiniz canımmmmmmm,gelin göbecikler atalımmm:))
oskeciğimmmmm sana bir şartım var.şöyle göğüs dekolteli bişey giyip gelirsen olur:))herkes gördü ben göremedim bari düğünde göreyim:))hehhe
ayyyy kizlar yetismeiyorum vallahiii
asilem, bastan , nem askitolarim cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan o sizin güzelliginiz
evet kizlar önden güzel sorun yok sadece ucu sarkik ama yandan sorun olmasa hayatta olmazdim estetik filan ama yandan berbat burnum maalesef