Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

2-fıstıkçığım sen ne tatlı bişeymişsin öyle:))harbi fıstıksın yani.maşallahhhhhh...

kızlar bişi sorcam sally hansenın tırnak için olan ürününü kullandınızmı hiç

3-nemciğim gelinliğinde süper,sana da çokkkkkkk yakışmış canım:))malatyadan mı aldın ya da kiraladın canım.HANGı GELıNLıKÇıDEN CANIM ALDIN.ABLAMDA BU YAZ EVLENECEK YA GÜZEL modeller varsa o da baksın oraya canım:))

off gelinlik gösterttiniz bana akşam akşam bak yine ewlenesim geldi walla :)

kızlar ben 1,5 sene önce evlendim
pronovias 2010 kataloğunda beğenmiştim modeli..7000 euro denince şoka girmiştim
aynısını da dikti kadın valla
benim eşim kıyafet konusunda takıktır..başka hiçbirşeye karışmaz ama kıyafete takıktır dediğim gibi
onun için askılı bir model tercih ettim..zorunda kaldım :)

bastan senin de fotolar süpermiş şekerim :)

fıstık snei bu kıslara benzettim ya grup hepsindeki eren ile pınar ekici resmini görünce direk onlar aklıma geldiiii..

ya canım ben diil de arkadaşım kullandı ..çok memnun kalmıştı..tırnakları soyuluyordu geçti
ojelerini çok severim ben,çok kalitelidir,çabuk kurur,geç çıkar

ya fıstık o fotolar senin miydi sorry şekerpare yahu :)

aslında bende senin gelinliğinde olduğu gibi straplez ama üzerinde tül askılar çıksın istiyorum daha rahat gibi geliyo
cnmm bende çok begeniyorumm ama acaba gelinlikci güzel yaparmı yoksa çok cici duruyorrrr sizce öle bşy yaptırsammı ya karar veremedim yoksa streplezmi kalsın bi fikir verin kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

3-nemciğim gelinliğinde süper,sana da çokkkkkkk yakışmış canım:))malatyadan mı aldın ya da kiraladın canım.HANGİ GELİNLİKÇİDEN CANIM ALDIN.ABLAMDA BU YAZ EVLENECEK YA GÜZEL modeller varsa o da baksın oraya canım:))
cnm kiraladım fuzili cadesinde duygu gelinlik var çok güzle modeller var baksın keisnlikle ablanaklinialirimsmile

off gelinlik gösterttiniz bana akşam akşam bak yine ewlenesim geldi walla :)
kusu gel malatyaya sana bisürü bulurum damat adayı seç begen al düğün yapalım sanadaaklinialirimsmile

benim eşim kıyafet konusunda takıktır..başka hiçbirşeye karışmaz ama kıyafete takıktır dediğim gibi

cnm çok begndim ciden acaip yakışmışş ozallikle o askı kısmı süper olumuşşşşşşşşşşşşşşşşsositososito

cnmm bende çok begeniyorumm ama acaba gelinlikci güzel yaparmı yoksa çok cici duruyorrrr sizce öle bşy yaptırsammı ya karar veremedim yoksa streplezmi kalsın bi fikir verin kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

kusu gel malatyaya sana bisürü bulurum damat adayı seç begen al düğün yapalım sanadaaklinialirimsmile

yok straplez kasın gayet güzel durmuş sende bu modelede öle tülden askı çok gütmez gibi
damat varda önemli olan ewlenmeye karar verebilmek anacım ya
çok zor iş

nem:KK70: bilmem benziyo muyum:KK70:
ben benzetemedim pek:)

mersi şeker :)

bastannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmm sende çok güzelsin gıssssssssssss yalnız ben fıstık ve senin burnunu çok begendim cidden niye estetik olcaksınız kıslar valla hiç düşünmesdim sizin yerinizde olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

NEMCıĞıM CANIM FOTOLARDA STRAPLEZZ HALıYLE GÜZEL DURUYOR.BENCE ASKIYA GEREK YOK GıBı.ama sen ben rahat edemem diyorsan yaptır derim.Gelinliğin modeli olarak askıya gerek yok bence çokkkkkkkk güzel:))

X