öncelikle bir gittim neler olmuş.
1-oskeeeeeeeeee ben göremedim:))ya bir de iyice övmüşler meraktan çatladım oske.
kızlar bişi sorcam sally hansenın tırnak için olan ürününü kullandınızmı hiç
kuvvetlendiricisini mi diyorsun
2-fıstıkçığım sen ne tatlı bişeymişsin öyle:))harbi fıstıksın yani.maşallahhhhhh...
cnmm bende çok begeniyorumm ama acaba gelinlikci güzel yaparmı yoksa çok cici duruyorrrr sizce öle bşy yaptırsammı ya karar veremedim yoksa streplezmi kalsın bi fikir verin kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...aslında bende senin gelinliğinde olduğu gibi straplez ama üzerinde tül askılar çıksın istiyorum daha rahat gibi geliyo
cnm kiraladım fuzili cadesinde duygu gelinlik var çok güzle modeller var baksın keisnlikle ablanaklinialirimsmile3-nemciğim gelinliğinde süper,sana da çokkkkkkk yakışmış canım:))malatyadan mı aldın ya da kiraladın canım.HANGİ GELİNLİKÇİDEN CANIM ALDIN.ABLAMDA BU YAZ EVLENECEK YA GÜZEL modeller varsa o da baksın oraya canım:))
kusu gel malatyaya sana bisürü bulurum damat adayı seç begen al düğün yapalım sanadaaklinialirimsmileoff gelinlik gösterttiniz bana akşam akşam bak yine ewlenesim geldi walla :)
kızlar ben 1,5 sene önce evlendim
pronovias 2010 kataloğunda beğenmiştim modeli..7000 euro denince şoka girmiştim
aynısını da dikti kadın valla
benim eşim kıyafet konusunda takıktır..başka hiçbirşeye karışmaz ama kıyafete takıktır dediğim gibi
onun için askılı bir model tercih ettim..zorunda kaldım :)
bastan senin de fotolar süpermiş şekerim :)
tsk ettim cnm:)
cnmm bende çok begeniyorumm ama acaba gelinlikci güzel yaparmı yoksa çok cici duruyorrrr sizce öle bşy yaptırsammı ya karar veremedim yoksa streplezmi kalsın bi fikir verin kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
kusu gel malatyaya sana bisürü bulurum damat adayı seç begen al düğün yapalım sanadaaklinialirimsmile
kızlar ben 1,5 sene önce evlendim
pronovias 2010 kataloğunda beğenmiştim modeli..7000 euro denince şoka girmiştim
aynısını da dikti kadın valla
benim eşim kıyafet konusunda takıktır..başka hiçbirşeye karışmaz ama kıyafete takıktır dediğim gibi
onun için askılı bir model tercih ettim..zorunda kaldım :)
bastan senin de fotolar süpermiş şekerim :)
nembilmem benziyo muyum
ben benzetemedim pek:)