Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ay canım benim tşk ederim o senin güzel bakan gözlerin =) evet Sadullah Bey sende ona olmuştun dimi doğrudur benziyodur :)

oskemmm kısssss kaynanama gidios iftara yarında ordayıs iyi oluyoooo yemek yapasım yok bu sıra:)
lachesıs cnmmmm evde yemek yapınca paylaşcamda benim bildigim 4-5 i geçmio evir çevir aynısını yapıyom bak söleyem şimdiden:)
yeşil fasulye
pirinç pilavı
sebzeli bulgur pilavı
mücver
yogurtlu kızartmalar
fırında tavuk
fırında köfte
arpa şehriye pilavı
makarna:)
yaprak salma biber dolması
kısır
mercimek köftesi
pirinç salatası
işte evlendigimden beri bunları yaptım kuzum:)bakalıkm hepside süper olduu evde iftar yaparsakkkk yenş yeni şeyler yapmak istiomda fırsat olmadı:)
hafta sonu annemler gelcekkkkk iki günlügüne kaynanam gelcekk yemekte yardıma:)öle ugraşıp duryosss :)

ooo baya biliyorsun bunları biliyorsan diğerlerini de yaparsın yemekler birbirine benziyor zaten, şimdiden güzel yapıyorsan yeteneklisin demektir. yemek yapmayı seven insan güzel yapar yemeği de zaten:)

ooo baya biliyorsun bunları biliyorsan diğerlerini de yaparsın yemekler birbirine benziyor zaten, şimdiden güzel yapıyorsan yeteneklisin demektir. yemek yapmayı seven insan güzel yapar yemeği de zaten:)

cnm benim endişem ne biliomusun kalabalık bi misafirde elim ayagıma dolaşır ondan korkuyorum ..halbuki ölçüsünü arttırıp pişircem ama ya kötü olur rezil olursam misafirime endişesiylee heycan yapıyorum:)

heyecan yapma bişey olmaz, bak şöyle bir şey yap. bir gün önceden zeytinyağlıları yap. dolma fasulye veya barbunya işte kafana göre. ertesi gün yemekleri yap, yemek kötü olsa bile çorbayla zeytinyağıyla doyarlar. ki kötü olmaz korkma, çok geçe bırakma sadece o zaman panik yaparsın. hem iftarda herkes pek bir iştahlı oluyor herşey insana güzel geliyor:)

aslında bende yemesem iyi olur bu ramazan bana yaramadı öncekinden çok yiyorum dur bu gece az yiyim bakim sabah zorlanıcak mıyım :d

dogru diyon kuyzu bende öle düşündüm mesela hafta sonnu annemler gelcek ya cumadan çorbayı falan yapim diyorum:)anca öle yaparsamm dedigin giib içim rahat olur panik yapmam:)bide herkes bilio benim yemek yapamadıgımı heryerde söledim heralde çok bşy beklemes gelenler:)

kızlar siz sahurda ne yiyosunuz ya ben bişey bulamıyorum bilmiyorumkismile

valla cnm bana kalsa bisürü bşy yerimde korkuyom iycene kilo alırım diye kahvaltı yapıyossss..eşimmm sucuk sosis flan yiyo ama ben tek kahvaltı yapıyom:)

aslında bende yemesem iyi olur bu ramazan bana yaramadı öncekinden çok yiyorum dur bu gece az yiyim bakim sabah zorlanıcak mıyım :d

canım ben yalnız evde boş boş yatıyorum, çalışıyorsan falan çok ye rahatsızlanma sonra.

pikolat lachesısa katılıyorum çalışıyosan sıkıca ye evdeysenn az yeee..ama yinede atıştır bşyler hem sevapta:)

lachesıs bacım ben az mutfakta bişyler atıştırayım meyve falan:)görüşrüs bacım iyi sahurlar:)

kıs lachesıs kan tahlilleri konusunda ne işin var:)yoksa biz teyzemi olcaz yakın zamanda yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)
gidemde yatammm sana takılmaya devam etcem yoksa iygeceler iyi sahurlar cnm bizim sahur bittii:)

ooo akşam baya kaynatılmış yahuu :)
bende baş ağrısından kıvranıodum bu saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…