Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ohh hatuna bak 12 de kalkmış
ben 12 de öğle yemeğine iniyodum bee
ayy ben geçen senede tutmamıştım
bi 10 yıl kadar oruç tutamam heralde bu gidişle

ohh hatuna bak 12 de kalkmış
ben 12 de öğle yemeğine iniyodum bee
ayy ben geçen senede tutmamıştım
bi 10 yıl kadar oruç tutamam heralde bu gidişle

valla cnm çalışana çok zorrrrrrr allah günah yazmasın:)
evdeyimm diye tutcam oruç çalışsam tutmasdım sanırıjmm..gece 4 de yatarım ögleleyin 3de uyanırım zaman gecer heralde:)yoksaaa zor valla

ay kıs eskiden 4 de yapıyoduk iftarıııııı valal bebek işi dermişim:)
şimdi 8 e kdrrrrrr maffolcaz:)allah sabrını verirr inş)

ay kıs eskiden 4 de yapıyoduk iftarıııııı valal bebek işi dermişim:)
şimdi 8 e kdrrrrrr maffolcaz:)allah sabrını verirr inş)

Verir güzeller ya,neden vermesin,Allah rızası için tutmayacakmıyız,yeterki niyet edelim,yardımcımız olacaktır.E azıcık zahmeti,eziyetide olsun,yoksa nerde kalacak orucun anlamı,alacağımız sevap.Rabbim yeterki sağlık,afiyet versin,yeterki iftarda masamızda orucumuzu açacak yemek olsun.Ben bu konuda çok kararlıyım,gözümde büyütmüyorum,Rabbime güveniyorum.O bana sağlık,güç verdikten sonra 1ay tutarım çok değil.

inş cnm ya ben ilk hafta zorlanırımm ondan sonrası kolay oluyo gecen senede çok susuyordumm o zor geliodu yoksa yemek aklımın ucuna bile gelmiodu:)
bi,de o ramazanın büyülü havası varya işte bitiyorum ona:)

inş cnm ya ben ilk hafta zorlanırımm ondan sonrası kolay oluyo gecen senede çok susuyordumm o zor geliodu yoksa yemek aklımın ucuna bile gelmiodu:)
bi,de o ramazanın büyülü havası varya işte bitiyorum ona:)

Kız babaannem gibi konuştun:) Ramazanın büyülü havası falan:)
Şaka bi tarafada dediğin çok doğru,başka bi maneviyatı var Ramazan ayının.Hani oruç falan tutuyoruz ya,kendimizi heralde Allah'a biraz daha yakın hissediyoruz,bu bundan kaynaklanıyo galiba,yani Allah için bişey yapmış olduğumuzdan kalben daha huzurlu oluyoruz.Bide masadaki yemekler falan ne kadar bereketli oluyor dimi?Önce yetmeyecek gibi geliyo,sonra hemen doyuyoruz.O davetler falan,gerçektende dediğin gibi ya,adeta büyülü bi atmosfer.:teytey:

Başlamadan zor geliyoo insana nasıl olucak falan ama bi başlayınca rabbim gücünü kuvvetini veriyo gerçekten allah rızası için sonuçtaa . Tek sorun su olucak gibi havalar çok sıcak dikkat edicez artık allah çalışanlara kat be kat daha sabır versin valla.
Allahım hepimize güç kuvvet versin inşallah sağsalim atlatalım ramazanı...

yaa cidden ama o ruh haline bayıluyorum hele ezana dakiklar kalaki evdeki sofra hazırlama telaşı süper:)bu sene kendi evimde olcakkkk deişik gelioo alışmışım annemin evineee yan gelip yatıpp hazırlana sofralara:)bakalımmm bu sene nsl olcak:)
ah ahhhh sorma cnmm heleki bu ara feci sıcakk gece ictigim suyun haddi hesabı yok:)ilk günler gecince insan alışıyoo inş hem sevap kazanırım hemde zayıflarım:)

bana geçen sene de baya misafir geldi, tarif lazım olursa sorabilirsin canım, ben baya alışkınım kalabalık insanlara yemek yapmaya, bende misafir çok oluyor biliyorsun

Son düzenleme:
Nem bigün Pıtırcıklar olarak toplanıp gelcez sana

gidelim evet kurabiyelerle börekleri yaparım ben yormam seni, sen de bişeyler yap öskecik, boş durma öğren şimdiden

oyyyyyyyyyyyyyy ölürüm sana ben:)siz gelin varya ahçı kesilirim inan:)ama sadece size bunu yaparım başka kimseciklere yapmam:)

oyyyyyyyyyyyyyy ölürüm sana ben:)siz gelin varya ahçı kesilirim inan:)ama sadece size bunu yaparım başka kimseciklere yapmam:)

yaparsın bence, fedakar insansın, kim gelse kurarsın sofraları, donatırsın ben eminim

yaparsın bence, fedakar insansın, kim gelse kurarsın sofraları, donatırsın ben eminim

valla cnmmmm annaemin evinde hiç tınmazdım bşyii..ama kendi evime gelen misaifir en iyi rahat nsl ettirim derdine düşüyorum:)çok acaip bşyyy iki dakika oturmuyorumm..sanırım sorumluluk böle bşy:)
bacım ben bıcı bıcı yapayım çok sıcak bunaldım :)görüşürs ok :)

evet öyle oluyor gerçekten, türk kadını misafirperverliği işte:) görüşürüz canım bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…