Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

iiss lachesis canım senden naber?

iyiyim ben de ev temizliği yaptım annemler gelcek akşam uzun zamandır görüşmemiştik yemek yapıcam birazdan.

bu rutin acaip içimi sıkıyor, evde olmak ev işi falan. bir an önce çalışmak istiyorum ama atama ihtimalinden dolayı özel sektöre dönemiyorum öyle atama bekliyorum. bir yandan da rahat mı batıyor paşa paşa, tadını çıkar arıycaksın bu günleri diyorum , öyle çılgın bir döngüdeyim yani, sen de başla bence hazırlıklara neyi bekliyorsun sonra üstüste gelir bunalırsın bak.

bende hasta olmuşum fena şimdi eve geldim yatıyorum :S
ayy bende nasıl özlüyorum hafta içi gündüz ewde olmayı böle erken falan gelince nasıl hoşuma gidiyo anlatamam
bi kesinleşsin öle başlıcam artık ahzırlıklara
bizim işimiz belli olmaz :)

bende hasta olmuşum fena şimdi eve geldim yatıyorum :S
ayy bende nasıl özlüyorum hafta içi gündüz ewde olmayı böle erken falan gelince nasıl hoşuma gidiyo anlatamam
bi kesinleşsin öle başlıcam artık ahzırlıklara
bizim işimiz belli olmaz :)

geçmiş olsun canım, öyle deme kesinleştirin artık aaaa, bak gerçekten zaman alıyor hazırlıklar ona göre. neyse kuşum ben çıkıyım görüşürüz yine öptüm çok.

lachesısım özel sektör çok zor yaaaaaa evli bi bayan için:KK43:
gecen iş teklifi geldi maaşıda iyi ama mantıklı düşününceeeeee olumsuz karar verdim..akşam en erkennn 7-8de çıkış çogu zaman uzayabilirmişşşş bu saatlerrr..ben en erken 8de evde olabilirmmmm oda çok düşük bi ihtimall ..eve iş getirmem gerekecekmişş..hafta sonu sadece pazar günü tatilll..ben hangi ara eve geleyim yemek yapayım dinleneyimmm aldıgım parayı nezaman harcıyayımm..pazar günüüü anca dinlenir ev işi yaparımm..tek çalışcagım yer belediye onun haricinde özel sektör çok zor..bakalım ksımet artıkk..çalışan arkadaşlarım bana imreniyo kimi zamanda ben onlara..sannırım çalışsamda çalışmasamda yeri gelince memnuniyetsizligim tutcak:)ayyyyyyyy ne çok konuştum yine:)
demek annenler gelioooo ohhhhhhhhh ne güzle valla:)

kıslar nerdesiniz bugun evde misafir yokkkk pc başındayım ama kimse yokkk üfff:)gidim baride tv islim:)

nem kuşum ben akşam çoook erken yattım
çok fena hasta olmuşum yahuu

lachesısım özel sektör çok zor yaaaaaa evli bi bayan için:KK43:
gecen iş teklifi geldi maaşıda iyi ama mantıklı düşününceeeeee olumsuz karar verdim..akşam en erkennn 7-8de çıkış çogu zaman uzayabilirmişşşş bu saatlerrr..ben en erken 8de evde olabilirmmmm oda çok düşük bi ihtimall ..eve iş getirmem gerekecekmişş..hafta sonu sadece pazar günü tatilll..ben hangi ara eve geleyim yemek yapayım dinleneyimmm aldıgım parayı nezaman harcıyayımm..pazar günüüü anca dinlenir ev işi yaparımm..tek çalışcagım yer belediye onun haricinde özel sektör çok zor..bakalım ksımet artıkk..çalışan arkadaşlarım bana imreniyo kimi zamanda ben onlara..sannırım çalışsamda çalışmasamda yeri gelince memnuniyetsizligim tutcak:)ayyyyyyyy ne çok konuştum yine:)
demek annenler gelioooo ohhhhhhhhh ne güzle valla:)

evet zor, sana teklif edilen o iş de fazla zordu. kabul etmedin iyi yaptın. bakalım ben de istemiyorum ama zaman gösterecek.

nem kuşum ben akşam çoook erken yattım
çok fena hasta olmuşum yahuu

hala iyileşmedin mi sen daha kuzum. dikkat et kendine evde misin şimdi.

tünaydın kıslar bende hasta olmuşum herbiyeirm agrıyoooo :)hanii evlendikten sonra agrıııı olmasdıııı yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)hiç bşy yapasım yyokkkkkk mal gibi oturyomm:)siz neyapıonuss lachesısım annenler geldimi..oske ben seni regl sandımmm gripmi oldun kuzum:KK43:

tünaydın kıslar bende hasta olmuşum herbiyeirm agrıyoooo :)hanii evlendikten sonra agrıııı olmasdıııı yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)hiç bşy yapasım yyokkkkkk mal gibi oturyomm:)siz neyapıonuss lachesısım annenler geldimi..oske ben seni regl sandımmm gripmi oldun kuzum:KK43:

geldiler canım, güzel geçti özlemişim.
ben de boş boş oturup cips çikolata tıkınıp durdum, şimdi biraz vicdan azabı yaşıyorum:KK43:

geldiler canım, güzel geçti özlemişim.
ben de boş boş oturup cips çikolata tıkınıp durdum, şimdi biraz vicdan azabı yaşıyorum:KK43:

ohhhhhh afiet olsun cnm bende dün cips yedimmmm:)güya dkat eidyorum yediklerime:)ama evde yalnız olunca insan bşyler yiyoki zaman geçsin:)

oyhh kola demeyin bana çok hastayım
gidemedim işe
annemlerde gözümün önünde buzlu kola içtilerr
canım fena istediii

gidemedim işe
canım fena istediii

oy ölürümmmmmm hafif ılık iç kıss canın çok çektiyse..ama kolanında soguk olanı güzel yaff:)bi iki yudum al kıyamam sana:)

gidemedim işe
canım fena istediii

kolayı kim dedi yahu, cips çikolata dedik sadece, demekki senin canın çok kola çekti aklında kalmış öyle sandın ılık iç bari.

yok kızz normalde hiç ah bi kola olsada içsem bile demem
dün bi haller oldu

off ben ii diilim nem
hala hastayım ve işteyim :KK43:
sen napıosun bakayım

oyy cnm bnm dikat et kendine:KK43:
bende iyim neyapimmm 12 de uyandımm kahvaltı yaptımmm nete tv ye bakıyommmm boş boş:)havada çok sıcak nsl ooruç tutcaz kara kara düşünüyorum:)

X