Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

LAchesis sorma kuşum ya ekim sonu dedik
ama yetişemeyecek galiba
çünkü evin tadilatı falan var baya
onada ancak ramazan bayramından sonra başlanabilecek hoff :S

hangi ev oturcağınız ev mi belli oldu, bizim oraya mı gelceksiniz yoksa diğer alternatif mi?

Saolun kızlar sizede hayırlı ramazanlar
kızlar yarın uluslararası önemli bir sunum yapacaım
dua edin bana nolurrr :Saruboceq:

inşallah çok iyi geçer kuzum, yarın da benim kpss açıklanacak bana da dua edin:)

hayırlıı ramazanlar su gibi gelip geçsinnnn zayıflayalım sevap kazanalım inş:)
oskemm başarılaar tatlım eminim iyi gececekkkkk:)

inşallah çok iyi geçer kuzum, yarın da benim kpss açıklanacak bana da dua edin:)[/QUOTE]

Canım evet bugün sınav sonuçları açıklanacakmış saat 2'de.Ya ne zamandır bekliyoruuuuuz.İnşllh beklediğine,beklediğimize değmiştir.

oo kpss sonuçları yarın mı hadi hayırlısı :)
ya kızlar akşam iftira ne pişirsem bana bir fikir verin nolur :S

oo kpss sonuçları yarın mı hadi hayırlısı :)
ya kızlar akşam iftira ne pişirsem bana bir fikir verin nolur :S

oooff yeemek yapmak kolayda ismini bulmak çok zor demi:)yeni evlendim diye bu ramazanda iftarlar akrabalrdan olcak:)5-6 kez evde olurus heralde çok şükür :)zaten iyi yemek yapamyım elim ayagıma dolancak misafir gelince:)tavuklu yemek yap kuzuuu hem hafif hem güzel:)pilav çorba salata missssssssss gibi:)

=) canım benim ya sağol öneriler için tavuk daha yeni bitmişti bende karnıbahar yemeği yapmaya karar verdim hadi bakalım kolları sıvayım da yemeğe girişeyim :)

saolun kızlar valla sunum güzel geçti hatta çok çok başarılıydı
siz naptınız KPSS sonuçları nasıl

LAchesis canım yok sizin orada değil zeytinburnunda oturcas :S

oskemmmmmmmmmmmmmm senin elinden hiç bşy kötü çıkmas zatii sunumun dabiki iyi gececek:)
bu aradaaa dünnn burnuma benimkiiii dönerken hızlıca dirsegini vurduuu gözümde yıldızlar çıktııı dedim ya kırıldı ya yamulduu kanıyo falan sandım koştumm ayna başına çok şükür bşy olmamışş..anladımki 10 aylıkken artık şiddetli darbede alsannn bşy olmuyomuş:)ama çok korktum valla dedim yine amlyt olcam:)o bi kaç saniyede bin şey aklımdan geçti:)

SAol datluum
çok geçmiş olsunn bu erkek milletide ne dikkatsiz yaa :S
ayy allah korusun bişey olsa bile ben kesin nazar derdim kuşum

SAol datluum
çok geçmiş olsunn bu erkek milletide ne dikkatsiz yaa :S
ayy allah korusun bişey olsa bile ben kesin nazar derdim kuşum

ayy kuzu sorma varya kolay kolay cnaım agrır demem ama öle bi geçirdiki dirseginiiiiiiiiiiiiiii anlatamam tak diye ses geldiii dedim tamam bitti bu sefer burnummm ..hafif şişti okdr:)ama bu şişddette darbeyi ilk aylar alsam brunum darmadagın olurudu:)

ahahah senin yani avatarın ne tatlıymış öle yahuu
bendemi bi avatar değiştirsem yaa
bu ne bööle

nemcim geçmiş olsun cnm.
Kızlar bişey sorcam ya bandajlar çıkınca burnumun üstünde böyle kırmızı kırmızı bişiler olmuş nedir bunlar ya havasızlıktan mı acaba :d

Allah korusun tatlım
Oruç tutuyomusun?

orucum tatlımmmmm ama 3 de uyanıyorum iki gündür hiç oruç zor gelmio:)sen neyapıosun tuttunmu çalışan için çok zor yaaaaaaaaaaaaaaaa:)
ahahah senin yani avatarın ne tatlıymış öle yahuu
bendemi bi avatar değiştirsem yaa
bu ne bööle
he demi çok tatlı ben 2-3 ayda bi deiştiriyorum kuzu avatarımııııııı sıkılıyomm genelde:)hadi sende deiştir:)
nemcim geçmiş olsun cnm.
Kızlar bişey sorcam ya bandajlar çıkınca burnumun üstünde böyle kırmızı kırmızı bişiler olmuş nedir bunlar ya havasızlıktan mı acaba :d

sgl cnm bnm:)cnmm yeni amlytta oluyor genelde..sivilce yada ısılık gibi çıkabilir..2-3 hafta sonraya gecer cnm onlar:)

oskemmmmmmm kıs avatrın süper nsl datlı öle içim açıldı rengarenk:)

ahahaha değiştirdim baksana ne tatlı oldum :)
ben bu yılla beraber nerdeyse 3 yıldır tutamıyorum
çalışırken cidden zor
bide ben sürekli birilerine biişey anlattığım için dayanamıyorum

pikolat canım alçıdan ve havasızlıktandır
dert etme burun güzel olsunda onlar geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…