Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ovvvvvvvvvvvvv oskemmmmm kokusu burnuma geldi kekin pek bi severim havuçlu keki:)bi dilim ayır bana:)

ayy bende çok severim Havuçlu Keki özellikle starbucksın havuçlu keki süper oluo
sen iste ben sana 1 kalıp yaparım kuşum :)

ayy bende çok severim Havuçlu Keki özellikle starbucksın havuçlu keki süper oluo
sen iste ben sana 1 kalıp yaparım kuşum :)

oyyy begegim benm :)hadi benim içinde yiiiiiiiiiiiiiiiiii:icecream:kaydirigubbakcemile2

yok kız ben geyiğine sölemiştim
gelirken bende havuçlu kek yapayım diye :)

yok kız ben geyiğine sölemiştim
gelirken bende havuçlu kek yapayım diye :)

ehuehue jeton yeni düştü ozman kuzuşş:)heralde sana yazdıgım sıra yemege neyapsamm diye düşünüodum aklım bi karış havada:)

oske aynen yaaaa dışarı çıkıp gezeyim dedimmm inan sıcak bunlatcak diye çıkmadım:)helekii ankara en sıcak yermiş..allah yardım etsin kuzuşşşş klimanın önünden ayrılma:)

ayy klima falan kar etmiyor artık
deli olcaz ofiste herkes yelpazeyle falan oturuyo :S

ay bu düğün tarihine karar vermek ne zor işmiş ya :KK43:

ayy klima falan kar etmiyor artık
deli olcaz ofiste herkes yelpazeyle falan oturuyo :S

ay bu düğün tarihine karar vermek ne zor işmiş ya :KK43:

ayyyy tatlım ne düşnüonuz tarih olarakkk..nişanın yazın olmasaydııııııı kış başında falan olsaydı yaza kalması iyi olurduda ..şimdii yaza kdr beklemek çok sürer gibi...hem neyi niye bekliyceksiniz evlenin gitsin:)

Walla yaza dogru olması en guzelı olurdu sanırım ama bız ekım sonu kasım bası dusunuyoruz
Fazla uzarsa sonumuz ıyı olmaz:)
Bende zaten sıcak havada ewlenmek ısteıorum ama
Kar kıs gelmeden olsa barı :S

Walla yaza dogru olması en guzelı olurdu sanırım ama bız ekım sonu kasım bası dusunuyoruz

yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 2-3 ayın var kıs ozman süperrrrrrrrrrrrr sene katılcan evliler kervanına:)şimdi herkes nezman evlencen diye sorup duru:)banada öyle yapıyoladı bıkmıştım artık:)düğün geçti bebek nezman düşünüyonuz diyolar:)nebilem nezmannnn bi günümü var bu bebegin allahım yarebbim:)inan 6 ay nişanlı kaldımmmmm son iki ayında artık kavgalar tavan yapmıştı nekdr uzarsa okdr cıvıtıyo:)hani derler ya nişanlılık en güzel dönem tadını çıkar derler..ama inan hiçte öle deil nekdr kısa okdr iyi:)

aaa öskem evleniyor musunuz yakında, az kaldı ne güzel. ay çok sevindim hihoyyyt

Hayırlı ramazanlar kızlar.

hayırlı ramazanlar canım

Saolun kızlar sizede hayırlı ramazanlar
kızlar yarın uluslararası önemli bir sunum yapacaım
dua edin bana nolurrr :Saruboceq:

LAchesis sorma kuşum ya ekim sonu dedik
ama yetişemeyecek galiba
çünkü evin tadilatı falan var baya
onada ancak ramazan bayramından sonra başlanabilecek hoff :S

X