iiss lachesis canım senden naber?
bende hasta olmuşum fena şimdi eve geldim yatıyorum :S
ayy bende nasıl özlüyorum hafta içi gündüz ewde olmayı böle erken falan gelince nasıl hoşuma gidiyo anlatamam
bi kesinleşsin öle başlıcam artık ahzırlıklara
bizim işimiz belli olmaz :)
lachesısım özel sektör çok zor yaaaaaa evli bi bayan için
gecen iş teklifi geldi maaşıda iyi ama mantıklı düşününceeeeee olumsuz karar verdim..akşam en erkennn 7-8de çıkış çogu zaman uzayabilirmişşşş bu saatlerrr..ben en erken 8de evde olabilirmmmm oda çok düşük bi ihtimall ..eve iş getirmem gerekecekmişş..hafta sonu sadece pazar günü tatilll..ben hangi ara eve geleyim yemek yapayım dinleneyimmm aldıgım parayı nezaman harcıyayımm..pazar günüüü anca dinlenir ev işi yaparımm..tek çalışcagım yer belediye onun haricinde özel sektör çok zor..bakalım ksımet artıkk..çalışan arkadaşlarım bana imreniyo kimi zamanda ben onlara..sannırım çalışsamda çalışmasamda yeri gelince memnuniyetsizligim tutcak:)ayyyyyyyy ne çok konuştum yine:)
demek annenler gelioooo ohhhhhhhhh ne güzle valla:)
nem kuşum ben akşam çoook erken yattım
çok fena hasta olmuşum yahuu
tünaydın kıslar bende hasta olmuşum herbiyeirm agrıyoooo :)hanii evlendikten sonra agrıııı olmasdıııı yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)hiç bşy yapasım yyokkkkkk mal gibi oturyomm:)siz neyapıonuss lachesısım annenler geldimi..oske ben seni regl sandımmm gripmi oldun kuzum
geldiler canım, güzel geçti özlemişim.
ben de boş boş oturup cips çikolata tıkınıp durdum, şimdi biraz vicdan azabı yaşıyorum
oyhh kola demeyin bana çok hastayım
gidemedim işe
annemlerde gözümün önünde buzlu kola içtilerr
canım fena istediii
oyhh kola demeyin bana çok hastayım
gidemedim işe
annemlerde gözümün önünde buzlu kola içtilerr
canım fena istediii
ayy ewet çikolata demişsin :)
azcık içtimde rahatladım yahuu :)
off ben ii diilim nem
hala hastayım ve işteyim