Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

kıslar nbrsiniz:)
benim net yoktu 4 gündür bulundugum yerde sorun varmış gelemedim hiç..zatennnnn evdede misafir vardıı olsada gelmem zor olurduu:KK43::KK43::KK43::KK43:
iyisiniz demi hepiniz..hava çok sıcakk bittim resmennnn oruç nsl tutcam kara kara onu düşünüyorum:)

Nem Canım nerelerdesinz sen ya,ayy seni hiç göremez oldum.Hatta seni göremedikçe yeni evli sana rahat vermeyen misafirlere kızıyorum:)Allah gelensiz gidensiz etmesin tamam ama hani evlendiğin ilk haftadan gelmeye başladılar,benim bildiğim yeni evlilere gidilmez,yeni evliler yemeğe davet edilir.Neyse demekki sevenin çok ve misafirperversinki rahatça gelebiliyorlar:)
Hava Malatya'dada mı çok sıcak.Ay ben Adana'dayım,yanıyoruz resmen ya.Çukurova kavruluyo adeta.Babamda senin gibi orucu düşünüyo,hava böyle bunaltıcı sıcak olursa tutmam diyo,annemde tutmazsan seni eve almam diyo:):):):roflol:
Allah'ım yardım edecektir Canım.Biz yeterki niyetlenelim.Hem sevabıda belki bu sıcaklarda çarpı 2olur,ne güzel,kârdayız:):teytey:

asilemciim sen küçük ev aletlerini aldınmı hangi marka düşünüyosun?

canım ben de daha almadım küçük ev aletlerini.Senin gibi kara kara düşünüyorum hangisini alsam diye!!!ama çeyiz mağazalarına baktım.ben tefal düşünüyordum.çalışanlardan biri bana dediki:her aletin en güzel olduğu bir marka var diye.yani tek bir markaya takılma dedi.Tefalin güzel olduğunu söyledi ama moulinexsnde ev aletlerinde güzel olduğunu söyledi.Zaten o da tefalin yan ürünü.Galiba ya tefal ya moulinexs olacak.çÜNKÜ en çok gittiğim mağazalarda moulinexsi önerdiler.Foruma baktım kullananlarda gayet memnun.Heralde Moulinexs alırım..sen de alırsan bana haber ver.Canım bir de bişey soracağım sana:Sen blendır ,çırpıcı ve rondoyu üçlü set oluyor ya öyle mi alacaksın yoksa hepsini birbirinden bağımsız mı alacaksın?Benim anneminki üçlü set başlıklarını değiştirip kullanıyor bir sorun yaşamadı ama bazıları da diyorki ayrı ayrı almak daha yi diye.Karar veremedim ben de.Ayrı alınca fiyat daha pahalı üçlü setlerde daha uygun.bakalım ne yapacağız.Yine paylaşırız fikirlerimizi.

bende sizi özlicemmmm cnm yaaa :a015:
bu arada asilem cnm allah tamamina erdirsin opuyorumnanaktan harika olmussun saclarina bayildimmmm cok orjinal duruyo hic belli degil citcit olduguu
nem tatlim bronzluk cok yakismiss opuyorumnanaktan fotolari cok sevdim özellikle enistenin snein kolundan cektigi senin ise hala foto derdinde oldugun fotoya bayildim:roflol:
oskeem iyi tatiilllerrrrrr:dance:
neyse kizlarrrr:a015:yolcu yolunda gerek :çok üzgünüm: özleyin beni olur mu :a015:
bi ay sonra görüsmek üzere :çok:a015::a015:

ayy fıstığım canım çok teşekkür ederim tatlım,bitanem:))demek ki bir ay yoksun.Çok özleyeceğiz seni.Sensiz kk eminim tatsız tuzsuz olacak.Keşke seni türkiye de görme imkanım olsa tanışırdık.Şöyle iyice bir sarılır öperdim seni.Umarım tatilin iyi geçer canım.KKya enerji depola öyle gel canım.Öpüyorum seni kocamanından.iyi tatiller...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ben de daha almadım küçük ev aletlerini.Senin gibi kara kara düşünüyorum hangisini alsam diye!!!ama çeyiz mağazalarına baktım.ben tefal düşünüyordum.çalışanlardan biri bana dediki:her aletin en güzel olduğu bir marka var diye.yani tek bir markaya takılma dedi.Tefalin güzel olduğunu söyledi ama moulinexsnde ev aletlerinde güzel olduğunu söyledi.Zaten o da tefalin yan ürünü.Galiba ya tefal ya moulinexs olacak.çÜNKÜ en çok gittiğim mağazalarda moulinexsi önerdiler.Foruma baktım kullananlarda gayet memnun.Heralde Moulinexs alırım..sen de alırsan bana haber ver.Canım bir de bişey soracağım sana:Sen blendır ,çırpıcı ve rondoyu üçlü set oluyor ya öyle mi alacaksın yoksa hepsini birbirinden bağımsız mı alacaksın?Benim anneminki üçlü set başlıklarını değiştirip kullanıyor bir sorun yaşamadı ama bazıları da diyorki ayrı ayrı almak daha yi diye.Karar veremedim ben de.Ayrı alınca fiyat daha pahalı üçlü setlerde daha uygun.bakalım ne yapacağız.Yine paylaşırız fikirlerimizi.

evet hepsini farklı alın bence kızlar. ben de araştırdım hepsinin en iyisinden alıyım diye.

sayıyım hatta

fritöz tefal aldım memnunum.
kettle, blender seti, mikrodalga fırın ve tost makinesini kenwood aldım. hepsinden memnunum ama tost makinesi bulaşık makinesinde yıkanmıyor yıkanandan bulursanız onlar daha iyi. blender seti çok manyak her türlü şeyi yapıyor rendeyle falan hiç uğraşmıyorum sayesinde.
ütü tefal. çok memnunum diyemem eh işte. ama bu modelle alakalı bişey.
ekmek makinam sinbo süper.
meyve sıkacağında da moulinex iyiymiş ona yerim yok diye almadım ama alırsam ondan alıcam.

hg datlım ben gelince sen gitmiş oluyon:KK43::KK43::KK43::KK43:

Nem Canım nerelerdesinz sen ya,ayy seni hiç göremez oldum.Hatta seni göremedikçe yeni evli sana rahat vermeyen misafirlere kızıyorum:)Allah gelensiz gidensiz etmesin tamam ama hani evlendiğin ilk haftadan gelmeye başladılar,benim bildiğim yeni evlilere gidilmez,yeni evliler yemeğe davet edilir.Neyse demekki sevenin çok ve misafirperversinki rahatça gelebiliyorlar:)
Hava Malatya'dada mı çok sıcak.Ay ben Adana'dayım,yanıyoruz resmen ya.Çukurova kavruluyo adeta.Babamda senin gibi orucu düşünüyo,hava böyle bunaltıcı sıcak olursa tutmam diyo,annemde tutmazsan seni eve almam diyo:):):):roflol:
Allah'ım yardım edecektir Canım.Biz yeterki niyetlenelim.Hem sevabıda belki bu sıcaklarda çarpı 2olur,ne güzel,kârdayız:):teytey:

ayy cnm tam tamına 21 günlük evliyim cnm ilk kes bugun misafir gelmedi birileride çagırmadııııı inan heran tel çalcak yadaaaaa kapı çalcak diye elim yüregimde:)malatya sıcak cnm ama adana kdr feci sıcak olamaz oranın nemi iyicene sıcaklıgı artııtıyor..o açıdan malatyaya geldiginde sıcaklık çok etkilemes seni:)oruççççççç nsl tutcaz bilmiom valla:)bugun akşam yemegini 8de yedikkk inan bayılmak üzereydim açlıktan ve kahvaltıyı 12de yapmıştım ona ragmennnn duramadım:)ramazanda alah yardım eder inş herkese:)
senin amlytına nkdr kaldı cnm bnm:)

bu arada asilemle oskecim inanın çeyize verilen paraya çok acıyorum sakınnnnnn pahalı şeylerden almayın kampanyada olanlardan alın..ne aldıysammm en ucuzunada en pahalısanada kaçmadannnnn aldım...haaa firitöz aldım hiç kulanmadımmm valla kullanmamda ondan boşuna aldım süs diye duruyor..mikrodalgada yemek ısıtmıyorumm ççünkü yemegin tadı deişiyor sanki midem bulanıyorr..sadece buluktan boaça yada et çıkarttıgımda onun buzunu çözdürmek için kulanıyorum..onun içinnn mikrodalgayıda çok pahalısından almayın derim..sadeceeeeee çelikkk tencere ve teflon setini iyi alınnnn tabak bardak kaliteli olmasın :)ha birde su bardaklarını desenli sakın almayın benim desenli bardaklarımın hepsi sogulduu :KK43::KK43::KK43:tam tamına 5000 tl verdim çeyize oda aşırıya kaçmadımmmm çok pahalı bşy almadım...haaaa çatal bıcak seti alcaksınız ya bide günlüğk için ayrı bi takım yapınnnnn çok işe yarıyor..allah ayrdım etsin kıslar düğün hazırlıgı zor işler herşey para valla..ama 4-4lük olması için yormayın kendinizi sonradan yavaş yavaş alınıyor:)

selam kizlar...
nemcim son yazdiklarini okudum a dan z ye hepsine katiliyorum canim benim fritözümü ben tamamiyle kaldirdim kalabalik yapmasin diye :KK1:

yeni yeni yemekler yapmaya basladinmi güzel insan

hg datlım ben gelince sen gitmiş oluyon:KK43::KK43::KK43::KK43:

ayy cnm tam tamına 21 günlük evliyim cnm ilk kes bugun misafir gelmedi birileride çagırmadııııı inan heran tel çalcak yadaaaaa kapı çalcak diye elim yüregimde:)malatya sıcak cnm ama adana kdr feci sıcak olamaz oranın nemi iyicene sıcaklıgı artııtıyor..o açıdan malatyaya geldiginde sıcaklık çok etkilemes seni:)oruççççççç nsl tutcaz bilmiom valla:)bugun akşam yemegini 8de yedikkk inan bayılmak üzereydim açlıktan ve kahvaltıyı 12de yapmıştım ona ragmennnn duramadım:)ramazanda alah yardım eder inş herkese:)
senin amlytına nkdr kaldı cnm bnm:)

Ayyy taze gelinimiiiiz ya,ne güzel 21günlük diyo.Tam 3hafta,vay be.İnşllh evliliğin hep bu 3haftalık tadında gider Canım.Canım telefonlarını kapat,çalan kapıyada dürbünden bak,görevliyse aç,haricindekilerse açma kapıyı:)
Evet biliyorum Canım,Malatya Adana'ya nazaran daha serindir,bunaltmaz.
Öyle öyle Canım,yemeği bırak 2saat su içmesek dilimiz damağımız kuruyo;ama inşllh Rabbim yardım edecek biz kullarına.
Ameliyataaaa bugün itibariyle tamı tamına 18gün kaldıııı:teytey:
Ayy inşllh bi aksilik çıkmazda olurum hayırlısıyla.
Bakalım inşllh hayırlısıyla olur,1ay sonra bu zamanlarda 12günlük burnumun raporunu güzel bi şekilde sunarım siz değerli hemcinslerime.hihoyyyt

selam kizlar...
nemcim son yazdiklarini okudum a dan z ye hepsine katiliyorum canim benim fritözümü ben tamamiyle kaldirdim kalabalik yapmasin diye :KK1:

yeni yeni yemekler yapmaya basladinmi güzel insan
slm cnm bnm:)
yaaaa ciddennn en acıdıgım firitöz :)valla dolabın en ücra köşesine attımmmm onun yerine başka bşy alsaymışım:)ilk başlarda tezgahımın üzeriiinde bisürü bşyler vardıı şimdiii kaldırdımm baharatlık ve ketıl varrr:)insan çeyiz alışverişi sırasında çok aç gözlü oluyor onu anladım:)sanıyordumki her baktıgım ey gerekli:)
sen neyapıyon bu arada cnmmm selimcim neyapıyooooooooo boncugum:)

Ayyy taze gelinimiiiiz ya,ne güzel 21günlük diyo.Tam 3hafta,vay be.İnşllh evliliğin hep bu 3haftalık tadında gider Canım.Canım telefonlarını kapat,çalan kapıyada dürbünden bak,görevliyse aç,haricindekilerse açma kapıyı:)
Evet biliyorum Canım,Malatya Adana'ya nazaran daha serindir,bunaltmaz.
Öyle öyle Canım,yemeği bırak 2saat su içmesek dilimiz damağımız kuruyo;ama inşllh Rabbim yardım edecek biz kullarına.
Ameliyataaaa bugün itibariyle tamı tamına 18gün kaldıııı:teytey:
Ayy inşllh bi aksilik çıkmazda olurum hayırlısıyla.
Bakalım inşllh hayırlısıyla olur,1ay sonra bu zamanlarda 12günlük burnumun raporunu güzel bi şekilde sunarım siz değerli hemcinslerime.hihoyyyt

oyy oy az kalmış cnm yaaa:)zaman geçmes kesin:)bende son günlerde aynaya bakıp burnumun ucunu kaldırıyordum falan:)bide yüz üstü yattım bolcaaaaa uzun süre yatamıycam öyle diye:)

slm cnm bnm:)
yaaaa ciddennn en acıdıgım firitöz :)valla dolabın en ücra köşesine attımmmm onun yerine başka bşy alsaymışım:)ilk başlarda tezgahımın üzeriiinde bisürü bşyler vardıı şimdiii kaldırdımm baharatlık ve ketıl varrr:)insan çeyiz alışverişi sırasında çok aç gözlü oluyor onu anladım:)sanıyordumki her baktıgım ey gerekli:)
sen neyapıyon bu arada cnmmm selimcim neyapıyooooooooo boncugum:)

ben fritözümü diyete başlayana kadar baya kullanmıştım, diyete başlayınca ben de attım bir kenara.:KK70:

ben fritözümü diyete başlayana kadar baya kullanmıştım, diyete başlayınca ben de attım bir kenara.:KK70:

ayyy keşke kulansam vallaaaa ama çok zor geliyor onda kızartma yapmak:)bu arada rejim dedinnnn moralim bozulduuu tosun gibi olmuşum 49 kilioyum belkide 50 oldummmm şimdi:KK43::KK43::KK43::KK43:ramazana güveniyorum oruç tutunca belkim zayıflarım:KK43:hergün az yiycem diyom sabah kalkınca olmuyo:KK43::KK43::KK43:

ayyy keşke kulansam vallaaaa ama çok zor geliyor onda kızartma yapmak:)bu arada rejim dedinnnn moralim bozulduuu tosun gibi olmuşum 49 kilioyum belkide 50 oldummmm şimdi:KK43::KK43::KK43::KK43:ramazana güveniyorum oruç tutunca belkim zayıflarım:KK43:hergün az yiycem diyom sabah kalkınca olmuyo:KK43::KK43::KK43:

50 kilosun inceciksin yahu:) ah ben 50 olsam:) verirsin sen verirsin.

oyy oy az kalmış cnm yaaa:)zaman geçmes kesin:)bende son günlerde aynaya bakıp burnumun ucunu kaldırıyordum falan:)bide yüz üstü yattım bolcaaaaa uzun süre yatamıycam öyle diye:)[/QUOTE]

:roflol: Aynen aynen :) ama ben yüzüstü yatmıyorum normalde,o yüzden ameliyattan sonrada buna özlem duymayacam:)

50 kilosun inceciksin yahu:) ah ben 50 olsam:) verirsin sen verirsin.
ah ah kuzu sendeki boy ebnde olsaaaa keşke:)
ben bi karışım kıssssss bu kilo bu boya fazla valla:)bide ben zayıflıgı çok seviyorum böle incecik olcan:)bugun kotumun içine zorla girdim moralim iycene sıfırlandı:KK70:ama buna ragmen yemege hala tam gaza devam ediyorumİ:)

oyy oy az kalmış cnm yaaa:)zaman geçmes kesin:)bende son günlerde aynaya bakıp burnumun ucunu kaldırıyordum falan:)bide yüz üstü yattım bolcaaaaa uzun süre yatamıycam öyle diye:)

:roflol: Aynen aynen :) ama ben yüzüstü yatmıyorum normalde,o yüzden ameliyattan sonrada buna özlem duymayacam:)[/QUOTE]

ooooooooooooooooooo iyimiş kıs ozmannn:)aslında bende çok sevmesdim yüzüstü yatmayı ama amlyttan sonra pskolojik sürekli yüz üstü yatasım geliyodukaydirigubbakcemile3

ooooooooooooooooooo iyimiş kıs ozmannn:)aslında bende çok sevmesdim yüzüstü yatmayı ama amlyttan sonra pskolojik sürekli yüz üstü yatasım geliyodukaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Ameliyat psikolojisi işte,insanı nasıl etkiliyo,yapmadığı bişeyi bile yaptırtıyo:)

ah ah kuzu sendeki boy ebnde olsaaaa keşke:)
ben bi karışım kıssssss bu kilo bu boya fazla valla:)bide ben zayıflıgı çok seviyorum böle incecik olcan:)bugun kotumun içine zorla girdim moralim iycene sıfırlandı:KK70:ama buna ragmen yemege hala tam gaza devam ediyorumİ:)

fazla yeme kuşum o zaman işten de çıktın, insan evde oturunca kilo alıyor gerçekten.

fazla yeme kuşum o zaman işten de çıktın, insan evde oturunca kilo alıyor gerçekten.

aynen yaaaa can sıkıntısından yiyom anca:)hoş evlenmeden öncede evdeydimmm uzun süre ama ozman gelinlik içinde güzel olim diye dikat ediyodum şimdiii oda bitti:)ben niçin zayif kalcammm bi bahane bulmam lasım yoksa firenliyemiom kendimi:)

kız nem sen haziran 20'de evlenmedin mi?nasıl 21 günlük evlisin:))43 gün falan olmadı mı sen evleneli ben mi yanlış biliyorum:))ayrıca kilo aldın diye de üzülme.Sonra kilo verirsin.şimdi yeni gelin olunca davetler falan insan çok yiyor.benim ablam da 3 haftalık evli.ancak davetlere falan gidiyor.Davetler bitsin zayıflarsın merak etme:))sıkma canını sen her halinle güzelsin hemşom..

X