Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

kız nem sen haziran 20'de evlenmedin mi?nasıl 21 günlük evlisin:))43 gün falan olmadı mı sen evleneli ben mi yanlış biliyorum:))ayrıca kilo aldın diye de üzülme.Sonra kilo verirsin.şimdi yeni gelin olunca davetler falan insan çok yiyor.benim ablam da 3 haftalık evli.ancak davetlere falan gidiyor.Davetler bitsin zayıflarsın merak etme:))sıkma canını sen her halinle güzelsin hemşom..

Ay Asilem güldürdün beni ya,Nem'den daha mı iyi biliyorsun kız:)
Ay valla sanki haklı gibisin,Nem Haziran'da evlenmedi mi sahi:)
Kafam karıştı,neyse bizi aydınlatacak Nem?
Ama hani nilkah tarihi ile düğün tarihi arasında zaman farkı vardı?Belki o nikah değilde düğün tarihini kastediyordur.

Nem 20Haziran'da evlenmiştiii,zavallım gelen gidenden evliliğini yaşayamadıki günleride karıştırdı artık:)
Yada o kadar güzel ve hızlı geçiyorki zaman günlerin nasıl geçtiğinin farkında değil:)

kuzuşlar bende kafamı kaldı misafirden gelen gidenden:)20 haziranda evlendimmm 45 gün oldu bugun:)size yazarkennnnn kesin mutfaga gidip geliomdur yanlış yazmışım:)ayrıcaaa sizdende bşy kaçmıyııı haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

oskem bende diyom bu bacım nereye gittiii:)demek tatildeydiinn bu arada tuonelada yok onuda hiç görmedim burda msnde odamı tatilde acaba:KK43:

aman kuzum tatilde denemez tam 3 günlük bişey dinlenmekten çok yoruldum zaten mafoldumben

kuzuşlar bende kafamı kaldı misafirden gelen gidenden:)20 haziranda evlendimmm 45 gün oldu bugun:)size yazarkennnnn kesin mutfaga gidip geliomdur yanlış yazmışım:)ayrıcaaa sizdende bşy kaçmıyııı haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

:roflol: Boşver Canım böylesi daha iyi.Hani 3haftalık evli olupta 3yıl gibi hissetseydin,o daha kötü bence.Enazından su gibi geçiyo,halinden memnun olduğunu gösteriyo bu:)
Safahat vakti çabuk geçermiş:KK66:

aman kuzum tatilde denemez tam 3 günlük bişey dinlenmekten çok yoruldum zaten mafoldumben
oyyy azcıkmış kıs bende bayadır yoksun sandımm bu ara gelemedimde çok:)nsl gidioo düğün hazırlıkları bakim:)

:roflol: Boşver Canım böylesi daha iyi.Hani 3haftalık evli olupta 3yıl gibi hissetseydin,o daha kötü bence.Enazından su gibi geçiyo,halinden memnun olduğunu gösteriyo bu:)
Safahat vakti çabuk geçermiş:KK66:

opuyorumnanaktan misafirler haricinde halimden memnunum kuzuşkaydirigubbakcemile3

kimse yoktu buralarda kuzum fıstık türkiyeye geldi
pinko zaten çooook uzun zamandır yok
tuonela kayıplarda
Lachesis vardı

ayy şimdi gördüm
düğün ahzırlıkları demişsinde
biz kesin bi tarihe karar weremediğimiz için hazırlıkta yok
öle boş boş oturuyoruz anca :)

ewet ya kimseciklerde gelmiyo artık buralara

ayy şimdi gördüm
düğün ahzırlıkları demişsinde
biz kesin bi tarihe karar weremediğimiz için hazırlıkta yok
öle boş boş oturuyoruz anca :)

ewet ya kimseciklerde gelmiyo artık buralara
cnm biizmde düğün tarihiiiiii son 2-3 ay kala tam kesinleştii..öncesinde yazın başında olur diyordukkk :)zaten mobilya dedigin 2-3 günde halledilir..çeyiz desennnnnn biyerden topluca alırsan oda zor gelmes:)amannnnnnnn zaman öle geçioki kimi zaman evlendigime inanamıyorummmmm sanki sevgiliyis kısa süreligine yanına kalmaya gelmiş gibi hisediyorum:)gelip geçio hepsiiii boşuna stres etmişimm:)

tşk ederim kızlar a.s 31 temmuzda Sadullah Karun'a oldum alçı gibi bişey var burnumun üstünde tam alçıda değil böyle hafif bişey :) ama ondan bile iyi görünüyo yani eski haline göre umarım çıkınca da güzel görünür. Yarın kontrole gidiyorum :kedi:

merak etme cnm kesinli,kle güzeldirrrrrr hadi bakalımm herşeyin çıksın resimleri bekliorus:)

tşk ederim kızlar a.s 31 temmuzda Sadullah Karun'a oldum alçı gibi bişey var burnumun üstünde tam alçıda değil böyle hafif bişey :) ama ondan bile iyi görünüyo yani eski haline göre umarım çıkınca da güzel görünür. Yarın kontrole gidiyorum :kedi:

geçmiş olsun canım, ben de Sadullah Bey'e oldum çok memnunum inşallah sen de memnun kalırsın.

selam bu arada tüm kuzucuklara, nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

X