Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

iidri Lachesis nolsun bu hafta full alışveriş yaptım şu parasızlığın içinde şuan kendime kızıyorum :)

niyeki ihtiyacın yoksa niye aldın, ay ben ihtiyacım olduğu halde almıyorum, bir ayakkabı alıcam kot almam lazım baya üşeniyorum beğenemiyorum hiç alasım gelmiyor. kalçaları büyük göstermeyen bir beyaz kot bulamadım, ya da içi göstermeyen.

sen ne aldın? ev eşyası falan mı aldın ne aldın bakıyım, ev eşyası almak daha zevkli.

Canım biz ikimizde özel sektörde çalışıyorum ben Ankara'da oda İstanbulda
şuan çalıştığım firmanın Marmara Bölge Müdürlüğü var İstanbulda ben orda çalışmaya devam edeceğim bir aksilik olmazsa

ayy ew eşyasına sadece baktım
Migrosa gitmiştim beyaz porselen üzerine karikatür gibi kadın ve erkek çizilmiş kavanozlar avrdı
çok hoşuma gitti ama almadım
ben ööle saçma sapan kıyafet alıyorum gereksiz saçma ve giyilmesi zor kıyafetler :)

Canım biz ikimizde özel sektörde çalışıyorum ben Ankara'da oda İstanbulda
şuan çalıştığım firmanın Marmara Bölge Müdürlüğü var İstanbulda ben orda çalışmaya devam edeceğim bir aksilik olmazsa

nerde oturcaksınız şimdi bizim taraflara gelcek misiniz, biz de anadolu yakasına taşınıcaz 1-2 ay sonra:KK43:

Migrosa gitmiştim beyaz porselen üzerine karikatür gibi kadın ve erkek çizilmiş kavanozlar avrdı
ben ööle saçma sapan kıyafet alıyorum gereksiz saçma ve giyilmesi zor kıyafetler :)

giyilmesi zor kıyafetler derken günlük olmayanlar kıyafetler mi:)
ay sen de alemmmişsin :KK1:
niye öyle şeyler alıyorsun ki, bundan sonra para biriktirme zamanı, alıcaksan sadece ev eşyası al, gereksiz kıyafete boşuna para harcama.

kızlar izim bu halimiz ne olacak.Bütün paramı ben de kıyafete veriyorum deli gibi.Annem çok kızyor kendime çeyiz almıyorum diye.Artık aldıklarımı anneme göstermiyorum kızöasın diye valla:))Ama son bir aydır kendimi düzelttim.Hiçbişey almadım.Hele nişan olduktan sonra daha da işi ciddiye almaya başladım.Yoksa çeyizsiz kalacam:))şimdi harcamamaya çalışıyorumki kendime ev eşyası falan alayım yoksa bu iş olmaz.çok zor ev dizmek.Ablam 10 gün önce evlendi.En basitinden onda gördüm ne kadar zor olduğunu.Ivır zıvır ne çok şey varmış alacak.al al bitmiyor.hepimiz kendimize gelelim de ev eşyası alalım valla:)

hu hu pıtırcıklarımmmm nslsınız balayındaydımmmm daha yeni girdim eve hemen baktım buraya dayanamadım:):):)biras uyuycam şimdi sonra geri sayfaları okuycam bakalım ne yapmş benm datlışlarım:)

hu hu pıtırcıklarımmmm nslsınız balayındaydımmmm daha yeni girdim eve hemen baktım buraya dayanamadım:):):)biras uyuycam şimdi sonra geri sayfaları okuycam bakalım ne yapmş benm datlışlarım:)

canım hoşgeldin, nasıl geçti balayı nereye gittiniz, fotoğraf bekliyoruz:KK70:

Nem kuzum hoşgeldin
nasıl geçti balayı
asliemcim bende kendimi toplamam gerektiğini düşünüyorum
yokda hiç bi halt alamıcam :S

lachesısım cnm bnm foto eklerim :):):)
balayı güzeldi kıslarrrrr oteli çok begendimm özellikle havuzunu aqua parkınnı falan:)normalde havuza hiç girmem busefer tersi oldu hiç denize girmedim:)dinlendim valla mi,safirden yorulmuştum hoşşşş çarşamba günü yatılıya misafirlerim gelcek 4 günlügüne:)umarım bugun gelen kimse olmasda dinlenirim yorgunm valla..
siz neyapıonuz bakim bi gün msnde tıplaşalım kıslarrr havadisler birikti kesin:)

evet ya bi msn partisi lazım bu aralar bize :)
hangi otele gitmiştiniz canım

oskecim daima resort otele gittik kemer kirişte:)tavsiye ederim özellikle akşamlarıııı animatörler baya eglendiriyordu..normalde gecen senelr gittigim yerde akşamları çok sıkılırdımmmm hiç bi etkinlik olmasdı olsada basit basit şeyler oluyordu:)nebilimmmm belkide çok yorgundum ya düğünden sonra ondan çok güzel geldi bana:)
valla yaaaaa biii hepbirlikte toplaşalımmmmm:)

güzel geçmesine çok sevindim nemim, görüşelim bir ara kızlar evet siz ayarlayın beni çağırın gelirim.

hiç duymamıştım seneye aklımda bulunsun :)
ben bu sene zaten gidemicem taile maalesef :S

oskecimmm senin düğün tarihi falan belli oldumuuu seneye balayına gidersin kuzuuuu o daha eglenceli:)

lachesıs bacım senle ben varıs kimsecikler yok :)

kuşum ben de kaçıyordum yeni gördüm seni. özletme kendini görüşelim yine çok öptüm tatlışım Şeniz

tmm tatlışım iyi geceler tatlı ruyalar bende kaçarımmm birasdan:)bu hafta çok sık gelemem sanırım :sinifsinif:misafirim gelcek yatılı 4 günlügüne:)ondan sonra inşşş nete gelirimmmm öle umut ediyom valla:):Saruboceq:

X