Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

bu arada ksılar balayına ait bi kaç resim ekledim ama burun agırlıklı oldu:)

mikaDo cnmmmmm sneinde kandilin mübarek olsun:)
ksılarrrrr hepinnizin hayırlıı olsun kandiliiiiii allah herkesin duasını kabul etsin inş:)

nem canım gördüm fotoları ama daha çok istiyoruz :)

Mikado teşekkürler seninde Kandilin mübarek olsun

Günaydın kızlar ve sizlerinde de kandiliniz mübarek olsun.
Ramazana az kaldı, iftar yemekleri vermek çok zor ya:KK43:

lachesısım cnm bnm foto eklerim :):):)
balayı güzeldi kıslarrrrr oteli çok begendimm özellikle havuzunu aqua parkınnı falan:)normalde havuza hiç girmem busefer tersi oldu hiç denize girmedim:)dinlendim valla mi,safirden yorulmuştum hoşşşş çarşamba günü yatılıya misafirlerim gelcek 4 günlügüne:)umarım bugun gelen kimse olmasda dinlenirim yorgunm valla..
siz neyapıonuz bakim bi gün msnde tıplaşalım kıslarrr havadisler birikti kesin:)

Canım benim öncelikle hoşgeldin.Özlemiştik seni:))kızzzzzzz sen daha yeni evlisin,sürekli misafir ağırlıyorsun üzüldüm valla.Ben misafiri çok severim aslında ama yeni evliyken böyle yatılı misafir ağırlamak eminim çok zordur.Minik kuşum seni fazla yormasınlar.Şöyle tadını çıkar birazz:))Keşke sana gelecek misafirler benim bu yazdıklarımı okusa da vazgeçse:)))))))yine de en önemlisi Allah can sağlığı versin.Misafir gelip geçici değil mi tatlım:))

asilemciim sen küçük ev aletlerini aldınmı hangi marka düşünüyosun?

Pıtırcıklar kayıpsınız yıne yahu
Ben 3 gunlugune tatıle gıdıom cuma aksamı :)

öske bişey sölicem nişan resimlerini gördüm acaip tatlı çıkmışsın içimden geldi yazayım dedim :) iyi tatiller sana =)

kizlarrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzz
yarin türkiyeye ucuyorum :sm_cool: 1 ay yokum:gitme: özleyin beni :a015:

bende sizi özlicemmmm cnm yaaa :a015:
bu arada asilem cnm allah tamamina erdirsin opuyorumnanaktan harika olmussun saclarina bayildimmmm cok orjinal duruyo hic belli degil citcit olduguu
nem tatlim bronzluk cok yakismiss opuyorumnanaktan fotolari cok sevdim özellikle enistenin snein kolundan cektigi senin ise hala foto derdinde oldugun fotoya bayildim:roflol:
oskeem iyi tatiilllerrrrrr:dance:
neyse kizlarrrr:a015:yolcu yolunda gerek :çok üzgünüm: özleyin beni olur mu :a015:
bi ay sonra görüsmek üzere :çok:a015::a015:

Fıstık kuşummm
yapma etme bırakma bizi :)
canım yaa arada bi nete girde fırsat bulursan görüşelim Angarada :)

kizlarrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzz
yarin türkiyeye ucuyorum :sm_cool: 1 ay yokum:gitme: özleyin beni :a015:

iyi tatiller fıstıkım iyi eğlen gez toz olur mu, ama az da olsa girersin nete ya, o kadar vaktin olur herhalde, öptüm gözlerinden Şeniz

yok kizlar nete giremem hic maalesef:1no2:
oske keske görüsebilsek yaaaa ne güzel olurduuu
neyse kizlar birazdan cikiyorum ben:gitme: kendinize iyi bakin
bi ay sonra görüsmek üzere=)

yok kizlar nete giremem hic maalesef:1no2:
oske keske görüsebilsek yaaaa ne güzel olurduuu
neyse kizlar birazdan cikiyorum ben:gitme: kendinize iyi bakin
bi ay sonra görüsmek üzere=)

görüşürüz tatlım, kendine çok iyi bak :gitme:

anamm gitti :KK43:
Lachesis sende ne var ne yok cnaım

ne olsun bebiş, bugün alışverişe çıktım 3 saat falan geçti, çok yoruldum, alışverişi hiç sevmiyorum ya:KK43: hele hediye seçmek ömür törpüsü. ama güzel şeyler aldım. 55 olana kadar kendime yasak koymuştum pantalon yasağı, bugün 55.9'u gördüm tartıda hemen alıyım pantalon dedim 56 olmadan:KK70:
renkleri soldu ayol pantalonların ben kilo verene kadar :KK1:

kıslar nbrsiniz:)
benim net yoktu 4 gündür bulundugum yerde sorun varmış gelemedim hiç..zatennnnn evdede misafir vardıı olsada gelmem zor olurduu:KK43::KK43::KK43::KK43:
iyisiniz demi hepiniz..hava çok sıcakk bittim resmennnn oruç nsl tutcam kara kara onu düşünüyorum:)

X