Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

kızlar slm.Uzun zamndır giremedim.Ablamın düğünü benim nişanım derken günler çok yoğun geçti.Bir kaç foto yükledim siteye nişandan.bakabilirsiniz,yorumlarınızı bekliyorum.kıyafetimin ön planda olduğu fotolar daha yükleyeceğim.Şimdilik saçımın ön planda olöduğu fotolar yükledim.

Canım çok güzel olmuşssun maşallah yaa
Allah tamamına erdirsin
saçın başında elbisende çok güzel
bu arada senin gamzen mi var ya :)

Canımmm,Asilemmm çok ama çok tatlı,güzel olmuşsun valla ya.İnan sana bakmaktan kıyafetine bakamadım;ama oda güzel görünüyordu.Bence kıyafet seni değil,seni kıyafeti çok güzelleştirmişsin:)
Süper görünüyorsun Canım.Yüzün çok güzel.:nazar:
HAYIRLI OLSUN.

Canımmm,Asilemmm çok ama çok tatlı,güzel olmuşsun valla ya.İnan sana bakmaktan kıyafetine bakamadım;ama oda güzel görünüyordu.Bence kıyafet seni değil,seni kıyafeti çok güzelleştirmişsin:)
Süper görünüyorsun Canım.Yüzün çok güzel.:nazar:
HAYIRLI OLSUN.

canım çok teşekkür ederim şımartıyorsun beni:))inşallah herkes gönlüne göre herşeyi yaşar.Benim nişandaki saçım makyajım,kıyafetim çok içime sindi.Herşey istediğim gibi oldu.Darısı herkese olur inşallah.güzel yorumların için tekrar teşekkür ederim:))öptüm...opuyorumnanaktan

asilem allah tamamına erdirsin.. bilge bey e ameliyat olanlar bana yardımcı olabilir mi? ağustos ta yaptırmayı planlıyorum..

asilem ben senin resimlerine bakmak istedim ama, bende ekli olduğunda halde hiç bir resmin gözükmüyor, anlamadım bu işi.

eminim çok güzel olmuşsundur hayırlı olsun, bir ömür mutlu olun :nazar:

ayy bende gamze istiyorum ya
bayılırım gamzesi olan insanlara
gamze estetiği bile yapılıyormuş biliyomusunuz
ucuzsa yaptırsammıki kaydirigubbakcemile3

bende buralardayım anacım
iş güç uğrasıyorum
bu aralar bi yoğunluk başladı

ayy bende gamze istiyorum ya
bayılırım gamzesi olan insanlara
gamze estetiği bile yapılıyormuş biliyomusunuz
ucuzsa yaptırsammıki kaydirigubbakcemile3

aaa ilk defa duydum gamze estetiğini.Kız yapılıyorsa gerçekten yaptır çok hoş oluyor.Benim iki tarfta da var.Doğduğumdan beri en çok beğendiğim şey yüzümde.Gülünce açelya akkoyunun ki gibi oluyor.O kadının gamzelerine hayranım.Konuşunca bile bariz gözüküyor.benimki konuşunca hafif gülünce çok belli:))

kızlar ya ben de ameliyatımla ilgili bir topic açmıştım ama ortalarda yook ?:1shok: dün girdim ameliyatımla ilgili bişiler yazmak i.in ama göremedim alla alla . Bişi mi oldu ben yokken de silindi acaba ?:uhm:
konu başlığım 19 temmuuuuuuz - Prof. Dr. Fatih Öktem diyeydi

canım ben nikah hazırlıklarına başladım.Salı günü nikahım olacak:))sen ne zaman yapacaksın.biz tayin için önceden yapacağız nikahı.Aslında ben salonda nikah istemiştim düğün esnasında ama olmadı:KK43:(

iidri Lachesis nolsun bu hafta full alışveriş yaptım şu parasızlığın içinde şuan kendime kızıyorum :)

Asilem canım bizde daha hiiç bi konuda hareket yok
aslında mart- nisan gibi olsada herşey içime sinse diyorum ama
bakalım kısmet

canım sen ne işle meşguldun bu arada??yani siz nişanlınla aynı şehirdeyseniz zaten erken nikah ayapmaya gerek olmaz bizim gibi.Biz düğünü seneye temmuzda düşünüyoruz.Bakalım hayırlısı artık.İnşallah herşey yolunda giderde ikimizde rahat ederiz..

X