Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Lachesisayakkabılarını ben çok beğendiiim
bende istiyorummmmm
nerden aldııın yaaaa
elbiseylede gayet uymuş canım
ama bu ayakkabılar zaten herşeyle olur süper yaa
güle güle giy

evt harika
kızlar sizleri özledimmmm... nemmm nasılsın şekerim ya nasıl geçiyor hayatımmmmmm
oske kısmet olmadı görüşebilmek telaşın vardı tabii... birdahakine borcun var unutmaaa sakınnnnn :)))
Lachesiscim sınavda simdiden başarılar cnmmmm insllh cok cok iyi geçicek sınavınnn...
fstkcım şekerümmmm sende mi topiclendin hayırlı ugurlu olsun :)
ve hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun arkadaşlar

edacım cidden çok işimiz vardı yoksa inan bende isterdim
bi ewleneyim zaten hep istanbulda olucam
hep beraber toplanırız inşallah
nolur kusura bakma o gün içinde

ayyyyyyyyy lacheeeeee bayildim ayakkabinaaaaaaaaaaaaa:asigim:
yaaa bende istiyorum aynisindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn:gitme:
Lachesisayakkabılarını ben çok beğendiiim
bende istiyorummmmm
nerden aldııın yaaaa
elbiseylede gayet uymuş canım
ama bu ayakkabılar zaten herşeyle olur süper yaa
güle güle giy

sağolun kuşlar, bugün denediğimde siyah kot vardı alırken onla bile muhteşem oldu, elbiseye uymasa da giyerim diye kaptım hemen, indirim vardı bir de hiç düşünmedim.

Canım ben flodan aldım ama internette var

BAYAN AIK AYAKKABI PLATFORM TABAN DORE | ayakkab,37numaraayakab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkabs,Gece ayakkabs,Abiye,Anne ayakkabs,Rahat ayakkab,Anato

gümüşü ve siyahı da var.

Canım çok sağol inşallah, ilk defa bir sınavdan korkuyorum biraz

ayy bende istiyorum yaa
pazar günü falan bi avm turu yapmayı istiyorum biş deneyeyim
yakışırsa siyahını alayım bende

ayyyyyy edaaaa gelmis kizzz nasilsiinnn ugramiyosun hci yüzünü gören cennetlikkk

şugarlarım be yaww günaydınlar hepicinize bal lokma burnuşlar sizi aklinialirimsmile

fire sanada günaydın kuşum :)
keyfin pek yerinde bu gün maşallah :)

edacımmmmm dün msnde yamışsın ya mutfaktaydım kusuruma bakma bebişim:);evlilik güzel gidiyor yemek ve ev işleri yorucu sadece onlara alışmaya çalışıyorum:)
firegirl cnmmmm cnmmm enerjin buraya kdr geldi:)
akşama misafir var çayaaaa ne yapsam pastaa yaaa öfff:)tariflere bakim bii:)

ben de bugün kendime börekle tahinli çörek yaptım, hep misafire yapcak değiliz ya:)

ohh lachesis gelsin pastalar gitsin börekler maşallah :)
istediğin kiloya geldin heralde

kızlar selam size bir şey soracağım burun estetiğinden sonra cilt temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ? benim cildimde çok sivilcelenme oldu( burun kısmında) bu sebeblede sımdı lımon surmeye başladım bir zararı olurmu acaba?

crazy cnm sivilce herkeste oluyorrr 2-3 aya hiç kalmassss bşy yapmana gerek yok:)
oske hadi bakalım fotografçı ayarlamakta zor iyisini bulmak falan:)bisürü para verdik fotografcıya ama degdi valla:)ömürde bikere evleniyos nişanlanıyos demi ama:)
buarada çok yorgunum 2 den beir mutfakta yemek pasta yapıyorum birasdan misafir gelcek:)

Bigünde bizi çağırsanda misafirliğe
görsek hünerlerini :)

hoşgeldin kervana canım :) o işlerin mesai bitim saati, günü yok ,emeklisi yok sempatiksalakcinni bence sen biran evvel ev hanımlıgından istifa et iş hayatına atıl delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…