Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

oske firegirl:roflol: yine kacirdim sizi:roflol::roflol::roflol:

Günaydın Sevgi Pıtırcıkları opuyorumnanaktan
yarın büyük gün stres başladı bende :S

17si diye düşünmüştük ama
yer olmadığı için 16 sına alındı canım

Teşekkür ederim canım saoll
heyecandan çok stres var canım ya

Teşekkür ederim canım saoll
heyecandan çok stres var canım ya

niye stres yapıyorsun ki, keyfini çıkar bence çok güzel zamanlar bunlar, strese hiç gerek yok. düğünde biraz yapabilirsin o zama iş çok, ama nişanda keyifli keyifli dertsiz kaygısız yapın işte:) stres yapma eğlenmeye bak sositososito

ayy ben kimseyi bişeye karıştırmam illa herşeyi ben organize etcem benim günüm ya
off nefret ediyorum bu huyumdan :S

ayy ben kimseyi bişeye karıştırmam illa herşeyi ben organize etcem benim günüm ya
off nefret ediyorum bu huyumdan :S

ohooo sen düğünde yandın o zaman, düğünde herkes herşeye karışıyor. tek başına yetiştirmek de zor oluyor. iki ara bir derede kalıyorsun.

ayy düğünde akşama kadar ben yalnız başıma gideyim kuaföre falan
telefonumuda elimden alsınlar
yoksa
dehşet saçıyorum

ayy bu arada saçımın diplerinin rengini kırdırdım
bide ilk defa kaşlarımın renginide açtırdım
akşam bi foto ekleyeyimde yorum yapın :)

ayy düğünde akşama kadar ben yalnız başıma gideyim kuaföre falan
telefonumuda elimden alsınlar
yoksa
dehşet saçıyorum

ehehe kolaydı. tek başına da yapamıyorsun ki bir şeyi:) ay benim herşeyim ters gitmişti
makyajımı berbat yaptı, bir de o kadar para vermiştim ben bile daha güzel yapardım sonradan rütuş yaptım zaten. gelinliğimin fermuarı bozuldu. saçlarımı yetiştiremediler aceleye geldi, bir de 5 saat önceden gitmiştim. gidip kuaförü dağıtasım var hala:)
kuaförde cazgır olmak gerekiyor benden sana tavsiye, yoksa hiç özenmiyorlar.

ayy bende ilk başta çok mülayim davranırım
herşeye ok
amaa istediğim gibi olmazsa yandılar :)

abimin düğününde bi resim gösterdim
çok güzel bi topuzdu
saç bitti alakasıı yokk
yani tek ebnzerlik ikisninde toplu olmasıydı yani o derece
herkes gitti
ben yıkattım yeniden yaptırdım

abimin düğününde bi resim gösterdim
çok güzel bi topuzdu
saç bitti alakasıı yokk
yani tek ebnzerlik ikisninde toplu olmasıydı yani o derece
herkes gitti
ben yıkattım yeniden yaptırdım

doğrudur. benim de saçım 18:15 de falan bitti, 18:00 de çıkmamız lazım fotoğrafçıda randevu vardı. tam saatleri hatırlamıyorum ama çıkmamız gerekenden 15 dakika geç yaptılar ve ben çok sevmediğim halde kabul etmek zorunda kaldım. düşün bir de 5 saat önceden gidiyorsun. diğer düğünde de, manikürle ojeyi yetiştiremediler. boş boş bekledim saatlerce bir de orda. yerlere de saç boyası dökmüşler, gelinliğim boya olmuştu ama ordaki saçımla makyajım daha iyi olmuştu ilkinden tecrübeli olduğumdan.

sen 2 düğünmü yaptın kuşum

evet canım biri istanbulda biri eşimin memleketinde.

ya bişi sorcam hiç takma tırnak kullandınız mı? Ya ben tırnaklarımı fazla dipten kesti, bir de çok süper tasarlanmış bir takma tırnak gördüm aldım. ama kullanabilir miyim bilemiyorum, hiç kullanmadım

ayy 2 düğünde fena yorar adamı ya :)
ben bi ara tiyatro kursuna gidiyodum
1 oyunda kullanmıştım
daha doğrusu kullanamamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…