Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

edacım cidden çok işimiz vardı yoksa inan bende isterdim
bi ewleneyim zaten hep istanbulda olucam
hep beraber toplanırız inşallah
nolur kusura bakma o gün içinde

canım ne kusuru aşk olsun.. rahat zamanında görüşücez, dedigin gibi ist la gelin alıyoruz seni :lepi:

günaydınlar pazar pıtırıkları hepiciğiniz keyif yapıyosunuz dimi? kaydirigubbakcemile3

Günaydın kıslarrrr
off cumaya az kaldı yaaa ve ben hala izin alamadım

oskecimmmm az kalmış cidden:)hadi bakalım artık izin versinler yaaaaa sırf şu çalışma hayatınıııııı izin alma konusunda sıkıntı oldugu için sevmiyorum desem dogrudur yani..
heycan nsl bakimmmm sende benim gibi heycansız gelinlerdenmisin:)
bende bu sıraaa yine misafirden başımı kaldıramıyorumm nete gelemiyorummm gelsemde 5 dk bakıp çıkıyorum kıslar offfff özledim valla burdaki muhabbeti:=)

ahahahyt fotoğrafçıyı ayarladım sonunda kızlarrr:)
ooooooooooooooooooooooooo hadi bakalimmm baliim cok az kaldiiiiii zemuszemus kizlarrr kizlarrrrrrr oskenin fotografcisinin cektigi fotolari gördüm harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mekanida gösterdi bana oske olamaz böyle bisiiiii:asigim: hatun zaten süper kiyafet desen 10 numara nasil fotolar olcak coooooookkk merak ediyorum ve sabirsizlikla bekliyoruuuuuuuuuuum kaydirigubbakcemile2

geldim geldim hihoyyyt özledinmi fıstıkım beniiii opuyorumnanaktan
oyyyyyyyyyy hosgeldiiiiiiiiiin, yaaa balim özlememmmiii cok özledim vallaaaaaaopuyorumnanaktan

oskecimmmm az kalmış cidden:)hadi bakalım artık izin versinler yaaaaa sırf şu çalışma hayatınıııııı izin alma konusunda sıkıntı oldugu için sevmiyorum desem dogrudur yani..
heycan nsl bakimmmm sende benim gibi heycansız gelinlerdenmisin:)
bende bu sıraaa yine misafirden başımı kaldıramıyorumm nete gelemiyorummm gelsemde 5 dk bakıp çıkıyorum kıslar offfff özledim valla burdaki muhabbeti:=)
oy masallah ne cok misafirin geliyo kizzzzzzz :KK1: kolay gelsin tatlim sana yaaaa=)
sen her ne kadarda kolay desen cok zordur heheh =)

Nem kuşum katılıyorum sana izin alması problem oluyo bide üstüne üstük çarşamba veya perşembe Trabzona gitme ihtimalim var ne yazıkki
Fıstık kuşum yerim seni ben :)

fıstık datlımmm yoruldum valla misafir agırlamak zor deilll ama hergün misafir agırlamak işte o zor oluyorrrr..haftada 2-3 gün misafir gelse neyse ama hergünnn bıktım vallaaaaaa:)
oskecimmm cnmm herşeyini hallettiysen izin almana çok gerekte yok nişan günü verseler yeter:)heycan durumları nsl datlum:)

oskeeeeeeeem ay cok az kaldi nisaninaaaaaaaaaaaa:teytey:
nemmm tazeee geliiiiin naber kizzzzzzzzzzzzz
biraz önce oskemde burdaydi ama simdi cikmis:gitme:

fıstık bendeeee mecimek köftesinin tarifine bakıyodum netten:):):):)::):)
sen neyapıon bakm:)

:roflol::roflol::roflol: iyice ev hatunu oldun kizzzzzz:teytey:
hic bende napiiiim KK'dayim isteee:dance:

henüz çakma ev hatunuyum kuzuuuuuuuu:):):)
daha çok yol almam lasım:)
keşke hergun dışarıda yemek yesekkk:)

cakma makma deme kizz :roflol:yinede ev hanimisinya ona bakzemuszemus
:roflol::roflol: olduuuu kocanimi batircan hergün disarda yiyerek:roflol::roflol:

kıs aslında yemek yapmak eglenceli hani derler ya insanı dinlendiriyorr cidden öyle amaaaaa işin zor yanı ne yapacagını bulabilmek:)ondan sonrası kolay aten nette sagolsun pek bi yardımcı olyor:)

ayyy cok zor yaaaaaaa =) ins bizde senin gibi kolay deriz ilerde:KK1:
tmm cnmm öptüüüüüüm:KK3:

aaaaaaaaa bak yine yoksuuun oskeeem
ben topige girince vardin yorum yazarken baktim gitmissin =)

X