Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

yehuuuuuuuuuuuuuuu kıssss az kalmışşş hadi hayırlıı olsun bebeişimmmmmm düğünü nezmana düşünüyonuz peki:KK70:

GÜZELLER bugün KANDİL.
KANDİLİNİZİ tebrik ediyorum.
Dua ederseniz 18Ağustos için ameliyata karar vermiş ben içinde dua ederseniz sevinirm
Arkadaşın arkadaşa yaptığı dualar makbulmuş.
HAYIRLI KANDİLLER.

öncelikle herkese hayırlı kandiller..bu gece Allah hepimizin dualarını kabul günahlarını aff eylesin..ameliyat olacak arkadaşlarıma şimdiden acil şifalar versin sınava girecek arkadaşlarımıza zihin açıklığı versin Aminn..

ayy ehnüz düğün tarihini düşünemiyorum
nişan bile çok ağır geldi bana
kaçak gelin olabilirim bu gidişle

eylül cnm alalh herkesin dualarını kabul etsin inş:)
kıs oskeee nişanlı kalmak güzel ama bi okdr da hyorucu valla uzatma arasını benden tavsiye:)6 ay nişanlı kaldımmm off çok sinir:)

Kandiliniz Mübarek olsun kızlar...:) Evlenenlere mutluluklar....Evlenmeye niyeti olanlar hiç beklemesin..:) 19 yıl bitcek yakında bende :) Darısı başınıza..:)

Kandiliniz Mübarek olsun kızlar...:) Evlenenlere mutluluklar....Evlenmeye niyeti olanlar hiç beklemesin..:) 19 yıl bitcek yakında bende :) Darısı başınıza..:)

saol mikado seninde kandilin mübarek olsun. Maşallah 19 yıl olmuş nice 19 yıllara :KK66:

amann ben ewlenmek istemiorum galiba :KK43:
cnm her nişanlıı olanlar bu duyguları yaşar acaba yanlışmı karar veriyorum falan filan diye inan sıkıntı ettigine degmiycek okdr güzel bşyki anlatamam çok mutluyummmm kesinlikle hayatını kurmalısınnnnn:)

ayyyyyyyyyyyyy mşlh vallahi nice 19 ssenelere inşşş:)

canım 16 temmuz nişan tarihim

bu arada pinko hiç görünmüyo
fire hamile değilmiş düşünüyolarmış :)

Özgecim nşan tarihini gördüm,hoşuma gitti,ne güzel ya,NİŞAN TARİHİ,ilk adımlar.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM.Herşey senin dilediğin gibi olsun ve güzel geçsin.
Gelişmelerinin takipçisiyiz Canım.
Şimdiden MUTLULUKLAR.

öncelikle herkese hayırlı kandiller..bu gece Allah hepimizin dualarını kabul günahlarını aff eylesin..ameliyat olacak arkadaşlarıma şimdiden acil şifalar versin sınava girecek arkadaşlarımıza zihin açıklığı versin Aminn..

Ayyyy ya bu KK'nin güzel bayanları ne kadar duyarlı.
Sağol Canım,duan için.Allah Razı Olsun dua yapanlardan.
Allahım hepinizin o güzle gönlüne göre versin.
HAYIRLI GÜNLER.

Sizide Tebrik Ediyorum.
Sizin resimlerinizi görmüştüm,evliliğiniz 19.yılına girmiş ama siz geçirdiğniz operasyonla çok gençleşmiştiniz.
MUTLULUKLAR herkese.

kızlar albümüme bakın şu elbiseye uygun ayakkabı ile çanta aldım uymuş mu yorum yapın lütfen. kpss telaşından pek uğrayamadım. cumartesi sınava giricem benim için dua edin, ondan sonra düğün var, ondan sonra başınızı şişirmeye gelicem :KK1:

oyy datlummmmmmmmmmmmmmmmm kpssde en yüksek puanı alırsın inş:)bugun kandil dualar kabul olur:)
ayakkabına çantana elbisene bittim resmen :)uyumları süper olmuş:)
düğünden sonra gel dedikodu yapalım azcık:):)::):):)):

oyy datlummmmmmmmmmmmmmmmm kpssde en yüksek puanı alırsın inş:)bugun kandil dualar kabul olur:)
ayakkabına çantana elbisene bittim resmen :)uyumları süper olmuş:)
düğünden sonra gel dedikodu yapalım azcık:):)::):):)):

çok sağol canım. gelcem tabi hiç bir engelim kalmıycak o zaman boş boş takılcam :KK1:
ay eşim gelcek yemek bişeyler hazırlıyım aç kalmasın garip kaydirigubbakcemile3

tmm kuzu bende gidim mutfaga dünden kalan yemekler var ısıtcam bide ezme salata yaptımmm inş zehirlenmeyis:):):):):)

kizlarrrrrrr kandiliniz mübarek olsun
nasilsiniz bakiiim
tuonelus gelmis gitmis görüsemez olduk dün aksam msnde 10 dk konustuk sonra bizimk uykuya gitti yine:KK1:

kizzz oske nisana az kaldi yaaaaa:KK1: simdiden evlilik öncesi bunalim sendromuna girmissin anlasilan:roflol:
ada cnmm inss gecersin sinavii, basarilarrropuyorumnanaktan
nem kizzz gircenmi ise?? hatuna bak evlenmiste yemek hazirliyomus ayyyyhh :dance:

ayyyyyyyyy lacheeeeee bayildim ayakkabinaaaaaaaaaaaaa:asigim:
yaaa bende istiyorum aynisindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn:gitme:

nemmm canım benimmm resimlerini gördüm ne kadar güzel olmuşsun .. Melekler kıskanır canım.. oraya yorum yazamadım. mafoldumben mersaj sayım yetersiz. Çook çoook güzel olmuşsun canım benimmmmmm. Harikasın... seni arıyacağım ama ne zaman müsaitsin bilemiyorum. rahatsız etmekte istemiyorum.. opuyorumnanaktan

X