Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜZELLER bugün KANDİL.
KANDİLİNİZİ tebrik ediyorum.
Dua ederseniz 18Ağustos için ameliyata karar vermiş ben içinde dua ederseniz sevinirm
Arkadaşın arkadaşa yaptığı dualar makbulmuş.
HAYIRLI KANDİLLER.
Kandiliniz Mübarek olsun kızlar...:) Evlenenlere mutluluklar....Evlenmeye niyeti olanlar hiç beklemesin..:) 19 yıl bitcek yakında bende :) Darısı başınıza..:)
cnm her nişanlıı olanlar bu duyguları yaşar acaba yanlışmı karar veriyorum falan filan diye inan sıkıntı ettigine degmiycek okdr güzel bşyki anlatamam çok mutluyummmm kesinlikle hayatını kurmalısınnnnn:)amann ben ewlenmek istemiorum galiba
Kandiliniz Mübarek olsun kızlar...:) Evlenenlere mutluluklar....Evlenmeye niyeti olanlar hiç beklemesin..:) 19 yıl bitcek yakında bende :) Darısı başınıza..:)
canım 16 temmuz nişan tarihim
bu arada pinko hiç görünmüyo
fire hamile değilmiş düşünüyolarmış :)
öncelikle herkese hayırlı kandiller..bu gece Allah hepimizin dualarını kabul günahlarını aff eylesin..ameliyat olacak arkadaşlarıma şimdiden acil şifalar versin sınava girecek arkadaşlarımıza zihin açıklığı versin Aminn..
oyy datlummmmmmmmmmmmmmmmm kpssde en yüksek puanı alırsın inş:)bugun kandil dualar kabul olur:)
ayakkabına çantana elbisene bittim resmen :)uyumları süper olmuş:)
düğünden sonra gel dedikodu yapalım azcık:):)::):):)):