Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

valla nem evlendiği günden beri çok güzel çok güzel deyip duruyor:)))ben de çok merak ettim niye böyle dediğini.yaradı valla bu kıza evlilik.Enişte ne yapıyor kısssss sana böyle çok memnunsun halinden canım benim:)))allah ağız tadınızı hiç bozmaz inşallah canım.hep böyle mutlu ol canım...maşallahhh diyelim nazar değmesin...

Evet evet masallah
En kotu gunlerınız boyle olur ınsallah :)

oske kızma kuzummm geldigimde kimsecikler olmuyorki burda yoksa yazmasmıyım pıtırcıklara ben:)
bak mesela şimdide kimse yok

kizlarrrrrrrrr napiyosunuzzz

Ahhaha ya da nem bugun cok temızlık yapmıs camasır suyunun kokusu carpmıs :)
Ayy benımde ne dıyecegım bellı ama ınsallah nem gıbı derız bızde
:roflol: kesiiinn
ayyy inc bizde nem gibi deriz inssssss

askkkkkk askkk boshayallersmile

oske kızma kuzummm geldigimde kimsecikler olmuyorki burda yoksa yazmasmıyım pıtırcıklara ben:)
bak mesela şimdide kimse yok
ben burdayimmm aklinialirimsmile

kızlar nasılsınız bakalım ya ben uğrayamıyom aklım sizde kalıyo burunda yapıldı artık dedik bi bebiş daha gelsin bize onun için gebelik forumunda dolaşıyorum bakıyorum çok fazlada olamıyorum açık kalıyo gidip geliyorum valla...........
tuonela nerelerde göremiyorum....
oskecim nişan elbisene bittim mahvoldum çok güzel kelimeler yetmezz...eee içindeki fıstık olunca....aklinialirimsmile
nemcim o finduk burnuşun gibi zarif bi gelin olmuşun herşeyle süpermişin.....:jeyyar:
fıstıkım yahu hiç görüşemiyoz senlede özledim hepiciğinzii....
edamısra artık girmiyo foruma onuda göremiyorum.........
yeni resimlerde koymuyonuzzz kaydirigubbakcemile

firegirl cnm bnm teşekür ederim begenmene çok sevindim:)
bu arada slm kıslar yine yok kimsecikler fıstıgım burada ama:)
bende bugun iş görüşmesi için aradılarrrr maaş iyi bayaaaa ama iş saatleriii zor sabah 8 akşam 7 ve kimi zaman akşam uzayabilirmiş işlerrr pazar tatilll:)dogudaaa kimse bukdr maaş vermez baya iyiiiiii ama saatleri çok geldi bana...bekar olsam sorun olmasda ben anca 8de evde olcammm hangi ara yemek yapcamda hangi ara dinlencemmmmm...şuanda keyfim süper ye iç gezzzzz vallaaaaa:)neyapsam kıslar bşy söleyin bana:)

slm kizlarrrrrrrrrr
firegirlüüümm bende sni cok özledim yaa hic görüsemioruz cidden
nemmm ayy maas iyiyse düsün ama gec saatte bitiyosa zor olur bide daha yeni evlisin kizzz =)
oskeeeee napiyoosuuunnn

ayy ben burdayım anacım
fira kuşuuum saol tatlım beğenmene çok sevindim
nem cicim bence sende git çalış yalnız başına napcan ewde ömür geçmez ewde otur otur
hem birazcık çalışırsın sonra bebek yaparsın çıkarsın işten

kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr:teytey:

off kıslarrr keşke bi kaç ay sonra çegırsalardııı iş içinnn belki sıkılırdım ama şimdii süper geçiyor düşününki ben nete giremiyorummmm okdr yogun yani:)bakalım herkes çalış delimisin maaşıda iyi diyolarrr bakalımmm olumlu bakıyorum gibii ama istemiyorumda:)

bencede git bi görüş
aman kafana uymazsa yorulursan çıkarsın canım dünyanın sonumu

Canlarim selam, görüşemiyoruz bu ne sakinliktir pitir forumunda bu aralar baya yogunum bir iki foruma bakıp cıkıyporum burda kimseyi göremedim uzun zamandır, agustosta tatil olucam insallah son ay olunca işler birikti dağ haline geldi:))) firegirlüm artık bi bebiş bekliyoruz şimdiden hayirli uğurlu olsun hep betaber büyütürüz:))) Nemcim ben kesinlikle çalışman taraftarıyım, eşinin yemegi memegi takacagını sanmam benim annemde 30 sene calışmış hiç yemeğimiz temizligimiz eksik olmadı o konuda endişelenme bence:) hem yemek dedigin nedir ki 5 dk da yapilir kocişte yardım eder iyi olur hiç olmadı bir ay takılır sıkılırsan bırakırsın kimse zorla tutmazz :)) Pink nerlerde onu hiç göremez oldum.. Öskem fistik nişanlım sendede telaşlar almış yürümüştür var mı gelişmeler?:) öptüm hepinizi cokkkkk

GÜZELLER bugün KANDıL.
KANDıLıNıZı tebrik ediyorum.
Dua ederseniz 18Ağustos için ameliyata karar vermiş ben içinde dua ederseniz sevinirm
Arkadaşın arkadaşa yaptığı dualar makbulmuş.
HAYIRLI KANDıLLER.

Ayrıca bu haftasonuda KaPeSeSe(seviyorum KPSS yi bu şekilde yazmayı:)) var.Çok yoğun çalışıyorum.
Bunun içinde duaaaaaaaasenağlama

saol canım seninde Kandilin Mübarek olsun
dua ederiz tabiki :)

evt evt herkesin kandili mübarek olsun kıslarrr..allah herkesin dualarını kabul etsin:)saglık huzur mutluluk nasip etsin:)
tuonelacımmm valla kararsızımmm bakalım hayırlısı ne yok diyebiliyorum nede evt:)
bu arada firegril hamilemiiii yaf okuyamaıdm geri sayfaların hepsini:)
kıs oskeee nişan tarihi nezmandı:)
ay nekdr çok soru sordum ya:)

canım 16 temmuz nişan tarihim

bu arada pinko hiç görünmüyo
fire hamile değilmiş düşünüyolarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…