Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ayy alttaki siyah daha hoşmuş ama ben artık straplez bişi almak istemiyorum düğünlerde dağıttığım için düğün fotoları benim göğüs showlarımdan oluşuyo lmaz:

ayy alttaki siyah daha hoşmuş ama ben artık straplez bişi almak istemiyorum düğünlerde dağıttığım için düğün fotoları benim göğüs showlarımdan oluşuyo lmaz:

ayy öle bi resim eklesene gıssssssssaklinialirimsmileşaka şakasositosositoama eklersende yok dmem hani gözümüz gönlümüz açılırkaydirigubbakcemile3
ha bide kızlar bakkk straplez demişken benim gelinligim straplez yaaaaa gelinlikcideki bi kadınn dediki oynarken çekiştirip durusun ya askı yada ince tülden bi kol dikelim dedi ama ben öle istemiyorummm gelinligin modelini bozmank istemedimm gelinlik tam üzerime göre daraltırılınca bşy olmas demi düğünde oynarken memiş fırlamas demii ayyy bu ara onu düşünüyorum karar veremedimkaydirigubbakcemile3

ay bu çok güselmiş bişi sorcam ekran üzerine nasıl koyuyosunuz resmi

ay bu çok güselmiş bişi sorcam ekran üzerine nasıl koyuyosunuz resmi

cnmm öncelikle google hızlı resim yaz sonra çıkan ilk linke tıklaa..açılan yerde bilgisayarında istedigin fotoyuu yükle..sonra tamam deee bi sayfa çıkcakk daha sonra ordaki linklerden 3.olanı kopyala buraya yapıştırrraklinialirimsmile
biraz karşık gelebilir ama ugraşınca yaparsınaklinialirimsmile

haha çok müstehcen olmayan bi tanesini koyayım albüme :) buluyorum hemen

kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süpersin yav sakın küçültme onları yaaaaaaa insan kıyarmı bu güzelligeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):):):):)teşkür eyrıca kırmadın beni gıssssssssssssssssssssss:)muck:)

Son düzenleme:
kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süpersin yav sakın küçültme onları yaaaaaaa insan kıyarmı bu güzelligeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):):):):)teşkür eyrıca kırmadın beni gıssssssssssssssssssssss:)muck:)

Yok canım davulun sesi misali buda

kızlar iyiyim..nemcim özgecim,öpüyorum ikinizi de..giremedim bir süre..kendimi acayip yorgun hissediyorum,sürekli uyumak istiyorum..h.sonu nasıl bitti anlamadım yarın yine iş var..

bi bakiim dedim napıyo bizimkiler..

özge foto yarım görünse de harike :) ne kadaaaan hoşuma gitti anlatamam sengözlerimebaksanab

saol canımda o oturukenki hali bende oynak bi insanım kolları kaldırdımmı düşün bide rezaletttt

bahar yorgunluğu sendromumudur nedir bende bütün gün yatağın içindeydim valla

Yok canım davulun sesi misali buda
offffff cnmmmmmlmaz:alsanaalsanasmilevallahi süper duruyor böle kocamannnn deilkiii bence tam kıvamında sakın estetik düşünme valaaaaaaaaaaaaaklinialirimsmile

amannn cnm bnm bende dün aynı senin gibiydim delirmek üzereydimmmm allahtan bura var arada geliyorumda havam deişiyor..bugun biras daha iyidi dışarı çıkınca az iki insan gördümde kendime geldimkaydirigubbakcemile3çok şükür bittiiii hafta sonu ayyy hiç sevmiyorum yaaaaaaaaaaa hafta sonlarını
ya demi özgenin yarım hali bile bukdr güzelse kol bacak kafa komple görsem bayılırım sanıırmakannehir:jeyyar:

ya demi özgenin yarım hali bile bukdr güzelse kol bacak kafa komple görsem bayılırım sanıırmakannehir:jeyyar:

yok canım sadece bi kısmını gördüğün için güzel görünüyo delikafadulden

ya artık silikon koyuyorlar straplez bluzların içine..hiçbir sorun yaşamazsınız

hele ki gelinlikte..hiçbirşey olmaz nemcim merak etme..deli gibi oynayabilirsin :)

askılı gelinlikten daha rahat oluyor..arkadaşlarımdan biliyorum ben malesef askılı giydim :)

ya ben ne beceriksiz bi gacı olup çıktım eve kapandığımdan berii olmuyo hızlı resim bölümünde gözat atıkladım sonra??ama ben netten almıycam ona göre bilg yüklü ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…