Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aynen cnmm ben yüzemiyorum malesef korkarım sudann küçükken boguluyordum ondan gelen bişy var..amaa derin olmuycak kdr girebiliyorum denzie ayagım yere degince deniz boyumu eçmiycek yoksa hayatta girmem..valla denizi hiç güzel deildi alanyada bi oteldeydik agagımın aldı hep yara oldu çakıldan hiç memnun kalmadık dalgalar feci zatennn..bende öyle dedim nişanlıma bakalım kemer belek side falan güya denizi dalgalı ve çakıllı deilmiş..valla gidipte memnun kaldıgınız yer varsa söyleyin çok sevaba gecerrrrrrrrrrrrrrrrrrraklinialirimsmile

kızlar ben gelcem 10 gibi şimdi nem kaçar kardeşim gelcek o sıra çok güzle hareketler bunları izleyeyim:)öpüldünüz kocaman:)

byeeee cnmmm cabuk gel bekliyoruuuzzz :)

fstk kız bende merak ettim seni gerçi hepinizin muhabbetti hoş sohbeti yeter ama görünce daha da gusel kıs

aksama koyarim kizzzz aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile5

huu huuu kimse varmı
kız fıstık şimdi koysana resmini yicezmi kızım

sidenin denizi çok dalgalı ve taşlı ben hiç beğenmediğim, yüzebildiğim halde girmedim, bodrum sakindir ama taşlıktır, hem sakin hem kumlu istiyorsan, marmaris turunç ya da fethiyeye gidin tatlım.

yok canım sidenin denizi sırf kumdur ve gidersin gidersin bir türlü edrinleşmez kemer ve alanya taşlık ve dalgalıdır özellikle alanya kleopatra plajında denize girip bi tarafımı yaralayıp bereleyip gelmediğim olmamıştır.

nemciğim o dediğin parfüm donna karan be delicius mu.Eğer o parfümse bahsettiğin ben onu kullandım.çokkkkkkkk güzel ve kalıcı ama yaz ayları için biraz ağır.Ben beğeniyorum kokusunu.Ben de dün yeni aldım canım.CRİSTİYAN DİORUN HİPNOTİK POSİYON:))YAZILIŞINI YANLIŞ YAZDIM TATLIM.OKUNUŞU BUNUN GİBİ BİŞEY İŞTE.bİLİRSİN BU KOKUYU CANIM GÜZEL ÇOKKKKKKK BEĞENİLEN BİR KOKU.İLK BAŞTA RAKI GİBİ KOKUYOR.AMA GERÇEKTEN ÇOKKKKKKKK ETKİLEYİCİ OLUYOR SONRA.BEN BEĞENDİM BUNUDA.bir de canım sana "dolce gabbana the one".nı tavsiye ediyorum.Bunu uzun süre kullandım.herkes soruyordu.düşünsene bir gün taksiye bindim.Taksi şoförü bile sordu parfümümü.ama çokkkkkk tırsmıştım sapık mıdır nedir dedim kendi kendime:))hehehe

Estee Lauderdan Sensuousda süper bir koku iş yerinden bi arkadaşım kullandığı için alamadım şiddetle öenririm herkes parfümünü soruyoo

Dior -hypnotic poison da başarılı bi koku

3 sene önce side de nenaya gitmiştim, hiç öyle değildi valla, ben hiç beğenmedim, asla gitmem bir daha sideye.

Parfümleri sayıyorsunuz ya hepsini gidip alasım geliyor, bayılıyorum parfüme, ev çok doldu ama biraz azalsın bayanssulusmile

ozaman parfüm konusunu kapatıp elbiselerden bahsedelim :)

Düğün için elbise arıyormuşsun ben de arıyorum eşimin kardeşi evlenicek yazın, gel istanbula bakalım beraber:)

şaka bir yana tabi, javelin de güzel kıyafetler gördüm geçen ama benim istediğim gibi yoktu

şaka bir yana tabi, javelin de güzel kıyafetler gördüm geçen ama benim istediğim gibi yoktu

ben Bakırköyden geçen sene 2-3 tane çoook güzel elbise almıştım ve fiyat olarakta Ankara'ya göre çok uygundu
Sen bir istanbullu olarak daha güzel eyrler biliyorsundur tabii
23 Nisanda bi aksilik olmazsa gelcem ama bebeğimi sevmeye gelcem miniik bir prensesimiz varda :)

sidenin denizi çok dalgalı ve taşlı ben hiç beğenmediğim, yüzebildiğim halde girmedim, bodrum sakindir ama taşlıktır, hem sakin hem kumlu istiyorsan, marmaris turunç ya da fethiyeye gidin tatlım.
iki sene önce marmarise gittik cnmm ciden denizi şahaneeee ben maramrisle antalyayı gördüm diye bu sefer bodrumu istiyorum ama dedeigim gibi biz keisnlikle mal gibi açıkta kalcaz benimki begenemedi gitti bitürlükaydirigubbakcemile3

Estee Lauderdan Sensuousda süper bir koku iş yerinden bi arkadaşım kullandığı için alamadım şiddetle öenririm herkes parfümünü soruyoo

Dior -hypnotic poison da başarılı bi koku

kıslarrrrrrrrrrrrrr dediginiz parfümleri telime kaydediyorum şimdii kesinlikle bakcammmmm aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…