Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ya artık silikon koyuyorlar straplez bluzların içine..hiçbir sorun yaşamazsınız

hele ki gelinlikte..hiçbirşey olmaz nemcim merak etme..deli gibi oynayabilirsin :)

askılı gelinlikten daha rahat oluyor..arkadaşlarımdan biliyorum ben malesef askılı giydim :)

yaaaaaaaaaa inş öle olur cnmm askılıı sanki modelini bozcak gibi geliyor ondan sitemedim..bide daha tam üzerime oturmamışken bileeee aşagı inmiyorduu bide daaralsa daha iyi olur...güyaa etek kısmı çok agırmışta aşagı çekermişşşeyvahedigeldismilebide oynamayı hiç beceremem oki bi saga bi sola sallanacam ondanda bşy olmas heraldekaydirigubbakcemile3

ya ben ne beceriksiz bi gacı olup çıktım eve kapandığımdan berii olmuyo hızlı resim bölümünde gözat atıkladım sonra??ama ben netten almıycam ona göre bilg yüklü ordan

tmm cnmm zaten pc de yüklü olması lazım resminnnnnn onun için işe yarıyorrr...bak gözat yazarrr hızlı resmi tıkladıgın zamann açılan yerde gözat yazar ona bas resim nerdeyse bul yükle.. sonrada bi sayfa açılcak orda forum 3 yazar 3 .sıradaki linki kopyala buraya yapıştır hadi bakalım yapcan güveniyorum sana bekliyorum hadi bakimsositososito

yaaaaaaaaaa inş öle olur cnmm askılıı sanki modelini bozcak gibi geliyor ondan sitemedim..bide daha tam üzerime oturmamışken bileeee aşagı inmiyorduu bide daaralsa daha iyi olur...güyaa etek kısmı çok agırmışta aşagı çekermişşşeyvahedigeldismilebide oynamayı hiç beceremem oki bi saga bi sola sallanacam ondanda bşy olmas heraldekaydirigubbakcemile3

hımmmmm ben de öyle diyodum..en son hatırladığım elimde mikrofon 7 kocalı hürmüz'ü söylüyodum..ben abartmıştım gerçi..öyle bi oynuyosun ki mutluluktan sorma gitsin kaydirigubbakcemile3

canıım varmı gelinliğinin prova modeli falan bi göstertsen bize

hımmmmm ben de öyle diyodum..en son hatırladığım elimde mikrofon 7 kocalı hürmüz'ü söylüyodum..ben abartmıştım gerçi..öyle bi oynuyosun ki mutluluktan sorma gitsin kaydirigubbakcemile3

ahahahah çok fena 7 kocalı hürmüzmüü ee eşinde mutluluk sarhoşuymuşki şarkıyı anlamamış heralde kaydirigubbakcemile3

dü koymuştum kıs gelinligimi yokmuydun o sıra sen:):):)hemen bakıp koycam cnm bi snye:)

kısım işte gözata tıklıyorum geliyo doyam fakat ekran öle duruyo üstteki tuşlarda yükle indir ya da dosya yükle var hangisi seçersem seçeyim saçma sapan reklam sayfası getiriyo kapiş?ne yapıyım ozaman kıs

ayyyyyy oskeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden bende bakicaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm bananeeee :dilcikar:

kocaman öpüyorum yineeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK70:

Son düzenleme:
ya bastan ne diyon yaavrim sen ya çırpınıyosun orda

foto mu yüklücen :smiley-cool:

fotoların büyük mü..yükleyemeyebilirsin o zaman..bana da aynı şey olmuştu

yok bastan cnm koymadim daha:KK70:
oskee oskeee oskeeeee oskeeeeeeee foto foto foto foto foto foto fotooooo:roflol:

ama hep ben resim ekliyorummm sizdelirde görmek istiyorummm hadi sizde ekleyin yavss hemen silersinizzzzzzzzzzzzzzzz:)

nem çok güzel çok beğendim tatlım..çok dayakışmış

asla düşmez hiçbir şekilde emin ol..süpper

ya bastan ne diyon yaavrim sen ya çırpınıyosun orda

foto mu yüklücen :smiley-cool:

fotoların büyük mü..yükleyemeyebilirsin o zaman..bana da aynı şey olmuştu
vazcaydım kıslar yaa takılın ben de takılıyorum neapiim yazdım işte bana yükle tuşu gelmiyo gözattan dosyayı yüklüyrum sonrası yok

ben ekrana yapıştırmayı bilmiyorum yoksa düğün fotolarımdan koyayım diye düşündüm

X