ya artık silikon koyuyorlar straplez bluzların içine..hiçbir sorun yaşamazsınız
hele ki gelinlikte..hiçbirşey olmaz nemcim merak etme..deli gibi oynayabilirsin :)
askılı gelinlikten daha rahat oluyor..arkadaşlarımdan biliyorum ben malesef askılı giydim :)
ay özge şu gülen surata bayıldım ya :roflol:
ya ben ne beceriksiz bi gacı olup çıktım eve kapandığımdan berii olmuyo hızlı resim bölümünde gözat atıkladım sonra??ama ben netten almıycam ona göre bilg yüklü ordan
yaaaaaaaaaa inş öle olur cnmm askılıı sanki modelini bozcak gibi geliyor ondan sitemedim..bide daha tam üzerime oturmamışken bileeee aşagı inmiyorduu bide daaralsa daha iyi olur...güyaa etek kısmı çok agırmışta aşagı çekermişşşeyvahedigeldismilebide oynamayı hiç beceremem oki bi saga bi sola sallanacam ondanda bşy olmas heraldekaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaaa inş öle olur cnmm askılıı sanki modelini bozcak gibi geliyor ondan sitemedim..bide daha tam üzerime oturmamışken bileeee aşagı inmiyorduu bide daaralsa daha iyi olur...güyaa etek kısmı çok agırmışta aşagı çekermişşşeyvahedigeldismilebide oynamayı hiç beceremem oki bi saga bi sola sallanacam ondanda bşy olmas heraldekaydirigubbakcemile3
hımmmmm ben de öyle diyodum..en son hatırladığım elimde mikrofon 7 kocalı hürmüz'ü söylüyodum..ben abartmıştım gerçi..öyle bi oynuyosun ki mutluluktan sorma gitsin kaydirigubbakcemile3
vazcaydım kıslar yaa takılın ben de takılıyorum neapiim yazdım işte bana yükle tuşu gelmiyo gözattan dosyayı yüklüyrum sonrası yokya bastan ne diyon yaavrim sen ya çırpınıyosun orda
foto mu yüklücen :smiley-cool:
fotoların büyük mü..yükleyemeyebilirsin o zaman..bana da aynı şey olmuştu
ama hep ben resim ekliyorummm sizdelirde görmek istiyorummm hadi sizde ekleyin yavss hemen silersinizzzzzzzzzzzzzzzz:)