benimde parfümüm süper kokuyo ama ucup gidiyo maalesef
kıs nebilimmm çok itici soguk ortayaş memnur şehri diyolar hep..gözümün önüne hiç genç isnsanlar gelmio öle olunca:)ama gelmek istiyorm valla bi orayı görmedim nerdeyse heryeri gezdimde:)
gelde seni gezdireyim kuşum Ankaranın gençlerini göstertiyim sanaa kaydirigubbakcemile5
kuzu sözünü unutma ama bakk gelcemmmm bu sene inş gezdircen:)istanbulada gitcem ordada tuonela beni gezdircekkk alışverişe götürceksositososito
aşk olsun tatlım sözzzz :teselli:
ayy iznim olursa bende geleyim İstanbula çok güzel pasajlar biliyorum ben ona göre :)
Ayy bugün ewde oturmanın vermiş olduğu sıkıntıyla saçıma ve yüzüme maske yaptım gidiimde bi bıcııı bıcııı yapıp miss gibim olayım hadi öptüm sizi opuyorumnanaktan
ksılar tuonela yada sordumda perfümümü deiştirebilirm..bugun kardeşimeee D21 Charmante DONNA KARAN elma kokusuymuş..d&p den aldıkk..çok güzelde acaba kalıcımı merak ediyorum kullanan varmı kıslar aranısda bide sizce hangi parfüm güzel..tuonela armani code diyor..ben yıllardır chanel chande kulanıyorumm....ama deiştireyim çok sıkıldım..
hani böle biri yanınızdan gecerde kokusuna dönüp bakarsınız yaa öle bşy istiyorumm söleyin bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
Chanel chance, doğumgünümde hediye gelmişti, tek kelimeyle mükemmel bir parfüm.
Hem kalıcı, hem de koklamaya doyamıyorsunuz, burnum alçılıyken kokusunu alamıyorum diye çok üzülmüştüm, o derece bağımlılık yaptı bende. bayanssulusmile
demek bensiz öpüşüp koklaşıp sözleşirsiniz he resim koyduk merakınızı gidedikte kabahatmi işledik demek gecenin bir körü fstk la resim bizim başımız kel mi ? demek pasaj biliyosunuz gezecekmişsiniz kısıııııım istanbul kazan ben kepçe arar bulurum sizide öle şeyler yaparımki anıt diye dikerler sizi millete ibret olsun diye hdi gelin gelin hepbareber buluşun burda da göreyim gelin geliin kaydirigubbakcemile
ayyyy cnmm valla yıllardır kulanırım kaç kes yolda durdurup parfümümü soran bayanlar oldu..ama 5-6 yıldır kullanınca sıkıldım gibikaydirigubbakcemile3şimdii sen böle dedinn bak aklım karıştı
Givenchy hot couture güzeldir onun dışında, avonun little black dress'ini çok beğenirim,
cacharel noa güzeldir bir de. joop güzel bir de, dene istersen bunları, sıkıldıysan değiştir tabi, ben de çok değiştiririm.
ohhhhhhhhhh hangi flime gittin kıs ondan yoktun dün demek burada:)kaydirigubbakcemile3valla bilmem artık bidaha olmasıııın !!alışveriş yapılmış bugün ohoh bende dün akşam sinemaya gitttiiiiiiiiim ya bu arada düğünden sonra balayına nereyi planlıyosun
kizzz balayina nereye gitcen baciiimm :jeyyar:
bastan tatlim aksama sensiz olurmu hic aklinialirimsmile