Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ksılar tuonela yada sordumda perfümümü deiştirebilirm..bugun kardeşimeee D21 Charmante DONNA KARAN elma kokusuymuş..d&p den aldıkk..çok güzelde acaba kalıcımı merak ediyorum kullanan varmı kıslar aranısda bide sizce hangi parfüm güzel..tuonela armani code diyor..ben yıllardır chanel chande kulanıyorumm....ama deiştireyim çok sıkıldım..
hani böle biri yanınızdan gecerde kokusuna dönüp bakarsınız yaa öle bşy istiyorumm söleyin bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

benimde parfümüm süper kokuyo ama ucup gidiyo maalesef:KK43:

kıs nebilimmm çok itici soguk ortayaş memnur şehri diyolar hep..gözümün önüne hiç genç isnsanlar gelmio öle olunca:)ama gelmek istiyorm valla bi orayı görmedim nerdeyse heryeri gezdimde:)

gelde seni gezdireyim kuşum Ankaranın gençlerini göstertiyim sanaa kaydirigubbakcemile5

Ben akşamları ve iş yerinde Bvlgari -Jasmie Noire kullanıyorum çok başarılı ve sexi bi koku
hafta sonu falanda Calvin Klein -In2u kullanıyorum güzellll bayanssulusmile

gelde seni gezdireyim kuşum Ankaranın gençlerini göstertiyim sanaa kaydirigubbakcemile5

kuzu sözünü unutma ama bakk gelcemmmm bu sene inş gezdircen:)istanbulada gitcem ordada tuonela beni gezdircekkk alışverişe götürceksositososito

kuzu sözünü unutma ama bakk gelcemmmm bu sene inş gezdircen:)istanbulada gitcem ordada tuonela beni gezdircekkk alışverişe götürceksositososito

aşk olsun tatlım sözzzz :teselli:
ayy iznim olursa bende geleyim İstanbula çok güzel pasajlar biliyorum ben ona göre :)

aşk olsun tatlım sözzzz :teselli:
ayy iznim olursa bende geleyim İstanbula çok güzel pasajlar biliyorum ben ona göre :)

ayyyyyyyyyyyy gel valla burundaşlar toplanalım..bennn ya ramazan ayından hemen sonra yadaaaa balayından hemen sonra gelcez istnbula ama kesin deil işte ..büyük ihtimal ramazandan sonraya kalcak gibikaydirigubbakcemile3valla haftasonuna denk getiirp görüşelim süper olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsositososito

Ayy bugün ewde oturmanın vermiş olduğu sıkıntıyla saçıma ve yüzüme maske yaptım gidiimde bi bıcııı bıcııı yapıp miss gibim olayım hadi öptüm sizi opuyorumnanaktan

Ayy bugün ewde oturmanın vermiş olduğu sıkıntıyla saçıma ve yüzüme maske yaptım gidiimde bi bıcııı bıcııı yapıp miss gibim olayım hadi öptüm sizi opuyorumnanaktan

ohhhhhhhhhhhhhhhhh sıhatler olsun kuzu şimdidenaklinialirimsmilehadi hallet işlerini gel geri mis mis yanacıklarından öpüm güzelceaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ksılar tuonela yada sordumda perfümümü deiştirebilirm..bugun kardeşimeee D21 Charmante DONNA KARAN elma kokusuymuş..d&p den aldıkk..çok güzelde acaba kalıcımı merak ediyorum kullanan varmı kıslar aranısda bide sizce hangi parfüm güzel..tuonela armani code diyor..ben yıllardır chanel chande kulanıyorumm....ama deiştireyim çok sıkıldım..
hani böle biri yanınızdan gecerde kokusuna dönüp bakarsınız yaa öle bşy istiyorumm söleyin bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

Chanel chance, doğumgünümde hediye gelmişti, tek kelimeyle mükemmel bir parfüm.
Hem kalıcı, hem de koklamaya doyamıyorsunuz, burnum alçılıyken kokusunu alamıyorum diye çok üzülmüştüm, o derece bağımlılık yaptı bende. bayanssulusmile

Chanel chance, doğumgünümde hediye gelmişti, tek kelimeyle mükemmel bir parfüm.
Hem kalıcı, hem de koklamaya doyamıyorsunuz, burnum alçılıyken kokusunu alamıyorum diye çok üzülmüştüm, o derece bağımlılık yaptı bende. bayanssulusmile

ayyyy cnmm valla yıllardır kulanırım kaç kes yolda durdurup parfümümü soran bayanlar oldu..ama 5-6 yıldır kullanınca sıkıldım gibikaydirigubbakcemile3şimdii sen böle dedinn bak aklım karıştı:nazar:

demek bensiz öpüşüp koklaşıp sözleşirsiniz he resim koyduk merakınızı gidedikte kabahatmi işledik demek gecenin bir körü fstk la resim bizim başımız kel mi ? demek pasaj biliyosunuz gezecekmişsiniz kısıııııım istanbul kazan ben kepçe arar bulurum sizide öle şeyler yaparımki anıt diye dikerler sizi millete ibret olsun diye hdi gelin gelin hepbareber buluşun burda da göreyim gelin geliin kaydirigubbakcemile

demek bensiz öpüşüp koklaşıp sözleşirsiniz he resim koyduk merakınızı gidedikte kabahatmi işledik demek gecenin bir körü fstk la resim bizim başımız kel mi ? demek pasaj biliyosunuz gezecekmişsiniz kısıııııım istanbul kazan ben kepçe arar bulurum sizide öle şeyler yaparımki anıt diye dikerler sizi millete ibret olsun diye hdi gelin gelin hepbareber buluşun burda da göreyim gelin geliin kaydirigubbakcemile

aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sensiz olurmu hiiç yaaaaaaaaa sen listetnin başındasın zaten ondan söylemiyoruzkaydirigubbakcemile3bebegimmmm gece kimsecikler olmuyo ya sapıtıyos bayaaaaa sende gel datlum gece 1 bizim saatimiz:jeyyar:

ayyyy cnmm valla yıllardır kulanırım kaç kes yolda durdurup parfümümü soran bayanlar oldu..ama 5-6 yıldır kullanınca sıkıldım gibikaydirigubbakcemile3şimdii sen böle dedinn bak aklım karıştı:nazar:

Givenchy hot couture güzeldir onun dışında, avonun little black dress'ini çok beğenirim,
cacharel noa güzeldir bir de. joop güzel bir de, dene istersen bunları, sıkıldıysan değiştir tabi, ben de çok değiştiririm.

valla bilmem artık bidaha olmasıııın !!alışveriş yapılmış bugün ohoh bende dün akşam sinemaya gitttiiiiiiiiim ya bu arada düğünden sonra balayına nereyi planlıyosun

Givenchy hot couture güzeldir onun dışında, avonun little black dress'ini çok beğenirim,
cacharel noa güzeldir bir de. joop güzel bir de, dene istersen bunları, sıkıldıysan değiştir tabi, ben de çok değiştiririm.

hemen yazayım telimeeee şimdii gidince bakim kokularınaaa teşkür datlumaklinialirimsmile

kizzz balayina nereye gitcen baciiimm :jeyyar:
bastan tatlim aksama sensiz olurmu hic aklinialirimsmile

valla bilmem artık bidaha olmasıııın !!alışveriş yapılmış bugün ohoh bende dün akşam sinemaya gitttiiiiiiiiim ya bu arada düğünden sonra balayına nereyi planlıyosun
ohhhhhhhhhh hangi flime gittin kıs ondan yoktun dün demek burada:)kaydirigubbakcemile3
kizzz balayina nereye gitcen baciiimm :jeyyar:
bastan tatlim aksama sensiz olurmu hic aklinialirimsmile

valla kuzularrrrr antalya olcakkkk gibi ama biz bu belirsizlikte kesin açıkta kalcazkaydirigubbakcemile3secemedik daha b kaç tane begendim 7 günlük 3000-3500 tlll biz gecen sene 4 yıldızlıya gitmiştikk 1000 tl vermiştik 1 haftasınaaa bi yıldız artıyo diyeee bukdr fiyattamı artar yaaaaa...valla 4 yıldızlıda çok memnun kalmıştıkksositosositobakalımmmm bana farketmio yüzmedigim için kaydirigubbakcemile3yemekler güzel olsun ytrkaydirigubbakcemile3

hahahaha:) kizz bizzde gitmistik antalyaya ama hic güzel degildi
plaj tasti ve deniz dalgaliydi
az kalsin boguluyodum annemle haa:roflol:
diz hizasindaki kücücük dalga yuttu bizi birden :roflol:
sana tavsiyem kum ve dalgasiz deniz olan bi yeri sec:KK70::KK70:

X