- 30 Kasım 2009
- 8.280
- 5
şekerim 43 kilo çok zayıf yaa ben 62 olsam razıyım ya
yok cnm 43 tam benlik:) 46-48de olur ama 43 olmak istiyorum kaydirigubbakcemile3 simdi 50 kiloyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şekerim 43 kilo çok zayıf yaa ben 62 olsam razıyım ya
ye sende mi ya:))ben de istiyom ben de.zaten oske en son nem ile bana paylaştırcaktı:))seninki de büyükse sen de azcık verrrrrrr bize:))benimki de neminki gibi 75 ama ben daha büyük istiyom.şöyle 85 falan yani:))heheheh
ahahahahah:roflol:asilem44 .!.:ben de böyle sütyen takınca fırlasın istiyom ya:))
Geriye doğru dönüp okuyamadığım yerlere göz attım,bu iletin çok komiğime gitti Nemcimmm,çok güldüm:roflol:
Çok mu düşündün bu şarkıyı bulmak için.boshayallersmile
Bende utandım Sendenohaoldumsmile
cnmmm ben ruhsar öcalanın burnunu begenmiyorum çok yapay duruyor...ama rojdanın burnu gerçekten çok güzel kızada süper yakışıyor yüzüyle bi uyum içinde olan nadir ünlülerden biri bence..şimdiii asıl sorun kkda senin begendigin tarzda burun olmaması .. keşke burada begendigin burun olsaydı o arkadaşlar sana yardımcı olurduu..yinede doktorların hastalarını incele belki içine sinen biri olura.s.ya arkadaşlar ben burun estetiğiyle ilgili bişey sorucam ben rojda demirer,ruhsar öcalınki gibi çok simetrik burunları beğeniyorum.ama kk o tarz buruna hiç rastlamadım.doktor seçmekte zoralanıyorum.ne yapmalıyım
Nemmmmmmmmmmmm açtığın fazla konular varya sakın kapatmak için yetkililere msg atma uyarı sebebiymişşş senn bırak o konular kendilinden yok olur giderrrr ben bi konu kapattırdımda heycanla açmıştım yeniydim forumda silinmedini bilmiodum diye hakkatende öyleydide uyarı aldım :)
Nemmmmmmmmmmmm açtığın fazla konular varya sakın kapatmak için yetkililere msg atma uyarı sebebiymişşş senn bırak o konular kendilinden yok olur giderrrr ben bi konu kapattırdımda heycanla açmıştım yeniydim forumda silinmedini bilmiodum diye hakkatende öyleydide uyarı aldım :)
iklimcim ben nasil bi burun tarzi istedigini anlayamadim:kedi: nem anlatsana bana:)
ben rojdanin burnunu begenmiyorum acikcasi:) ruhsar öcalanida tanimiyorum maalesef:)
ahahahahah:roflol:
bundan bu kadar emin olma kissss:roflol:
ne demis atalarimiz "cogu zarar, azi karar" aklinialirimsmile
gerci ben kücük oldugum icin fazla duruyolar
yoksa uzun boylu birisinde gayet normal dururlardi belki bilemiyorum:)
aaaa o niye yaa
nehiyy'de yanlislikla iki konu acmisti ayni nem gibi basligi degistircem diye:) mune'ye söyledi oda sagolsun diger topigi kapatti ve topigin ismini degistirdi
yaa yasakmış normalde konu kapatılmasııı bu ban yedikten sonra ne oluyo onu anlamadım siteyemi giremiyosunki yada yazışamıomusun bilmiyorumkismile
balim dogal gögüs büyütme yöntemleri varmisasilem44 .!.:ben eminimmmmmmmmm kıssss:))yıllardır emin olki burnumu bile bu kadar dert etmemiştim.ben sağlık sorunu ile birlikte estetiği düşünmeye başldım.ama hiçbir zaman burnumu sevmemezlik yapmadım.göğüslere gelince hepppppppp aklımda memnuniyetsizlik vardı valla:)her zaman azcık daha büyük olsa diye aklımdan geçiriyorum ama burnumu son 1 yılda düşünmeye başladım ameliyat oldum:))aslında göğüsümü yaptırsam tam yerinde olacktı ama işte ona hayatta cesaret edemem.o burun gibi kolay değil.çokkkkkk ağrılı oluyomuş...
ya ama birsürü kisi kapattiriyo konulariPink7 .!.:yaa yasakmış normalde konu kapatılmasııı bu ban yedikten sonra ne oluyo onu anlamadım siteyemi giremiyosunki yada yazışamıomusun bilmiyorumkismile
cnmm bende öyle yapmıştım mesela nemin yeni burnu aslında albüm ekledim di başlıgı muneye söyledim bi konuyu kapatırdım bununda ismini deiştirdim..yalnız bu topik sohbet grubuna giriyor ya onun yeri geyik muhabeti sanırım..ama biz burda sadece geyik yapmıyoruski burun agırlıklı muhabet ediyorus bence yeri burası ama yinede söylemiyelim kapanmasın topikimizkaydirigubbakcemile3
banada geyige tasinir gibi geliyo
ama bence bu topic burda durmasi cok iyi olur
dedigin gibi genelde burundan bahsediyoruz
ama aralara bazen baska konularda giriyo ki buda diger topiclerde cok oluyo
en azindan diger konularda konusmayip burda konusuruz öyle seyleri