Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ye sende mi ya:))ben de istiyom ben de.zaten oske en son nem ile bana paylaştırcaktı:))seninki de büyükse sen de azcık verrrrrrr bize:))benimki de neminki gibi 75 ama ben daha büyük istiyom.şöyle 85 falan yani:))heheheh

asilem44 .!.:
ben de böyle sütyen takınca fırlasın istiyom ya:))
ahahahahah:roflol:
bundan bu kadar emin olma kissss:roflol:
ne demis atalarimiz "cogu zarar, azi karar" aklinialirimsmile
gerci ben kücük oldugum icin fazla duruyolar
yoksa uzun boylu birisinde gayet normal dururlardi belki bilemiyorum:)

Geriye doğru dönüp okuyamadığım yerlere göz attım,bu iletin çok komiğime gitti Nemcimmm,çok güldüm:roflol:
Çok mu düşündün bu şarkıyı bulmak için.boshayallersmile
Bende utandım Sendenohaoldumsmile

ehuehuheukaydirigubbakcemile3can sıkıntısı kuzu insanın aklına herşeyi getiriyor ama valla 40 yıl düşünsem aklıma gelmesdi o an geldi yazim dedimmmkaydirigubbakcemile3bende utandım kısss tek ayak üstünde durcam şimdi ceza veriyorum kendimekaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar ben burun estetiğiyle ilgili bişey sorucam ben rojda demirer,ruhsar öcalınki gibi çok simetrik burunları beğeniyorum.ama kk o tarz buruna hiç rastlamadım.doktor seçmekte zoralanıyorum.ne yapmalıyım

ya arkadaşlar ben burun estetiğiyle ilgili bişey sorucam ben rojda demirer,ruhsar öcalınki gibi çok simetrik burunları beğeniyorum.ama kk o tarz buruna hiç rastlamadım.doktor seçmekte zoralanıyorum.ne yapmalıyım
cnmmm ben ruhsar öcalanın burnunu begenmiyorum çok yapay duruyor...ama rojdanın burnu gerçekten çok güzel kızada süper yakışıyor yüzüyle bi uyum içinde olan nadir ünlülerden biri bence..şimdiii asıl sorun kkda senin begendigin tarzda burun olmaması .. keşke burada begendigin burun olsaydı o arkadaşlar sana yardımcı olurduu..yinede doktorların hastalarını incele belki içine sinen biri olura.s.

Nemmmmmmmmmmmm açtığın fazla konular varya sakın kapatmak için yetkililere msg atma uyarı sebebiymişşş senn bırak o konular kendilinden yok olur giderrrr ben bi konu kapattırdımda heycanla açmıştım yeniydim forumda silinmedini bilmiodum diye hakkatende öyleydide uyarı aldım :)

iklimcim ben nasil bi burun tarzi istedigini anlayamadim:kedi: nem anlatsana bana:)
ben rojdanin burnunu begenmiyorum acikcasi:) ruhsar öcalanida tanimiyorum maalesef:)

Nemmmmmmmmmmmm açtığın fazla konular varya sakın kapatmak için yetkililere msg atma uyarı sebebiymişşş senn bırak o konular kendilinden yok olur giderrrr ben bi konu kapattırdımda heycanla açmıştım yeniydim forumda silinmedini bilmiodum diye hakkatende öyleydide uyarı aldım :)

yok kıssssssssssssssssss söylermiyim hiçççççççççççsositosositoama yanlışlık oldu neyapalım zaten arka sayfalara dogru giderrrrr tıpış tıpış o konularrrrrraklinialirimsmileüff cnmmmm eskiden ban yemiştim durduk yereeee çok sinir bşyyy ya sebebsiz yere ban yemekkaydirigubbakcemile3

aaaa o niye yaa
nehiyy'de yanlislikla iki konu acmisti ayni nem gibi basligi degistircem diye:) mune'ye söyledi oda sagolsun diger topigi kapatti ve topigin ismini degistirdi

iklimcim ben nasil bi burun tarzi istedigini anlayamadim:kedi: nem anlatsana bana:)
ben rojdanin burnunu begenmiyorum acikcasi:) ruhsar öcalanida tanimiyorum maalesef:)

cnm rojdanın burnu tek başına acaip mükemmel bi burun deil ama kıza cidden yakışıyor kaydirigubbakcemile3ama bak ruhsar şu kadın

ben hiç begenmiyorumm yapay duruyor rojdanınki en azından dogal..simetrik derkennn burun kanatlarının iki tarafı eşit demek istiyor sanırım bende çok iyi anlamadım ama zzaten her burun estetiginde önemli olan o simetriyi yakalamaktır..orantısız olunca zaten kötü bi burun olur..

ahahahahah:roflol:
bundan bu kadar emin olma kissss:roflol:
ne demis atalarimiz "cogu zarar, azi karar" aklinialirimsmile
gerci ben kücük oldugum icin fazla duruyolar
yoksa uzun boylu birisinde gayet normal dururlardi belki bilemiyorum:)

ben eminimmmmmmmmm kıssss:))yıllardır emin olki burnumu bile bu kadar dert etmemiştim.ben sağlık sorunu ile birlikte estetiği düşünmeye başldım.ama hiçbir zaman burnumu sevmemezlik yapmadım.göğüslere gelince hepppppppp aklımda memnuniyetsizlik vardı valla:)her zaman azcık daha büyük olsa diye aklımdan geçiriyorum ama burnumu son 1 yılda düşünmeye başladım ameliyat oldum:))aslında göğüsümü yaptırsam tam yerinde olacktı ama işte ona hayatta cesaret edemem.o burun gibi kolay değil.çokkkkkk ağrılı oluyomuş...

yaa yasakmış normalde konu kapatılmasııı bu ban yedikten sonra ne oluyo onu anlamadım siteyemi giremiyosunki yada yazışamıomusun bilmiyorumkismile

aaaa o niye yaa
nehiyy'de yanlislikla iki konu acmisti ayni nem gibi basligi degistircem diye:) mune'ye söyledi oda sagolsun diger topigi kapatti ve topigin ismini degistirdi

cnmm bende öyle yapmıştım mesela nemin yeni burnu aslında albüm ekledim di başlıgı muneye söyledim bi konuyu kapatırdım bununda ismini deiştirdim..yalnız bu topik sohbet grubuna giriyor ya onun yeri geyik muhabeti sanırım..ama biz burda sadece geyik yapmıyoruski burun agırlıklı muhabet ediyorus bence yeri burası ama yinede söylemiyelim kapanmasın topikimizkaydirigubbakcemile3

yaa yasakmış normalde konu kapatılmasııı bu ban yedikten sonra ne oluyo onu anlamadım siteyemi giremiyosunki yada yazışamıomusun bilmiyorumkismile

cnm ban yiyince genelde geçici süreligine giremiyorsun forumaa yazıları falnokuyamıyorsun bşy zaten yazamıyorsun giremedigin için:)mafoldumben

aa nem cidden cok yapaymis
galiba ben anladim önden düz inen burunlari kastediyo galiba
rojdaninki önden düz iniyo

asilem44 .!.:
ben eminimmmmmmmmm kıssss:))yıllardır emin olki burnumu bile bu kadar dert etmemiştim.ben sağlık sorunu ile birlikte estetiği düşünmeye başldım.ama hiçbir zaman burnumu sevmemezlik yapmadım.göğüslere gelince hepppppppp aklımda memnuniyetsizlik vardı valla:)her zaman azcık daha büyük olsa diye aklımdan geçiriyorum ama burnumu son 1 yılda düşünmeye başladım ameliyat oldum:))aslında göğüsümü yaptırsam tam yerinde olacktı ama işte ona hayatta cesaret edemem.o burun gibi kolay değil.çokkkkkk ağrılı oluyomuş...
balim dogal gögüs büyütme yöntemleri varmis
denesene belki ise yarar
Pink7 .!.:
ya ama birsürü kisi kapattiriyo konulari
evet cnm siteye giremiyosun
ceza aliyosun:) kkda binevi sabikan oluyo:):):)

Hımmm anladım yok öle atlamak zaten konu açmaya gerçi açtığım konun adı aynen duruyo keşke onuda deişseydi :KK43: neysee sorumlusu ben deilim gözükmüyorum

cnmm bende öyle yapmıştım mesela nemin yeni burnu aslında albüm ekledim di başlıgı muneye söyledim bi konuyu kapatırdım bununda ismini deiştirdim..yalnız bu topik sohbet grubuna giriyor ya onun yeri geyik muhabeti sanırım..ama biz burda sadece geyik yapmıyoruski burun agırlıklı muhabet ediyorus bence yeri burası ama yinede söylemiyelim kapanmasın topikimizkaydirigubbakcemile3

banada geyige tasinir gibi geliyo
ama bence bu topic burda durmasi cok iyi olur
dedigin gibi genelde burundan bahsediyoruz
ama aralara bazen baska konularda giriyo ki buda diger topiclerde cok oluyo
en azindan diger konularda konusmayip burda konusuruz öyle seyleri

Sabıkam bari burda olmasınn o yüzden cici takılıyorum arada sapıtsamda :)

banada geyige tasinir gibi geliyo
ama bence bu topic burda durmasi cok iyi olur
dedigin gibi genelde burundan bahsediyoruz
ama aralara bazen baska konularda giriyo ki buda diger topiclerde cok oluyo
en azindan diger konularda konusmayip burda konusuruz öyle seyleri

Hemen açıklıyım naci çelik konu başlığında olay yakup avşar a dönmüştü konu konuyu açtıkça sana katılıyorummmmmmm (=

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi size bi soru forumda gerçekten çok begendiginiz kendiniz dışında birini söyleyebilirmisiniz..sadece bi kişi amaaaaa:)
ben bambam2 nin burnunu çok begeniyorum meselaaaaaaa..(aslında çok kişi var ama sadece bitane söyleyelim hadi:)

X