Canım hani dün sen resim koydunda sildinya sonra burdan onu koyduktan sonra edit apıp linki siliyosun boş bırakamadığındanda illa bişi yazıp buraya kaydet diyosun dimii resmi silip boş sayfaya kaydet deynce kaydetmioda bende denemiştim :)
Nemmm benim burnuma su çekmem işte hımkırma falaan hala yasak yaaakılcal damarlarım çatlamıştı kısa süre önce kanıyodu burnum merhemle açmaya çalışıyorum nefes alamıyorum sonuçta temizleyemeyince tuzlu su spreyide yasak sen nası temizliosun bi sorun varmı burun içinde rahat rahat yani kullanıyomusun temizlemeyncede nefessiz kalıyorum hemen ama herşey yasak burnuma geçen su çekm dedim ölüyorum sandım bir yandı genzim birde fena başım ağrıdıı mafoldumben
Ay iyi sevindim burna su çekemeyen bi özürlü benmiyim acaba diyodum :) çok şuan öle burnu sümküremiorm kanıo sonra zorladıımda yani ben şuan baya yasaklıyım Yakup avşarla görüşmüştüm geçen hafta o beni uyardı saolsunn revizyon içn dayanamayıp gitmiştim birde burnum sağlammı baksın istedim korkudan allaha şükür dedikleri doğruysa kıkırdaksız bırakmamışlar gerçi burnumun içinde yamuk kıkırdak vardı onu doktorlarım çıkarıp attılar ama burnuma müdehle ederse yeterli kıkırdağa sahip oldumu söledi sadece kont aldı beni bidahakiay gene gel bakıyım dedi walla çok kurarsamm ya malatyaya yada yakup a burnu teslm etcemm
cnmm bende burnuma su çekmiyorum yanıyo genzim vallaaaaaeyvahedigeldismile
kimi zaman mendille silebiliyorum afadersin detaylı anlatcam biraz igreç olcakkaydirigubbakcemile3sümkürünce burun ucumu oynatmadan peçeteyle hafifce siliyorumm..ama geneldeee kulak çöpü ile temizliyorummm daha kolay gelio bana hem baya içeriye dogru soktugum için tertemiz oluyo eşek sıparı burnumkaydirigubbakcemile3
ama şöyle iştahlı şekilde silemedimmm çok korkuyorum valla bşy olcak diyeeyvahedigeldismilezaten hafif hızlı silince agrıyorr bide agrısı acaip yaaaa negişik bi hissmafoldumbendüzelmiycekmiii deli oluyorum böleeee ..benim bi kuzenim 10 sene önce diger bi kuzenimde 6 sene önce estetik olduu baya rahat siliyorlar burun ucuyla oynuyorlar falan...sanırımmm bi kaç sene sonra rahata kavuşcazzzz şunada çok erkenbenneyaptımkikaydirigubbakcemile3
napıyosunuz bakayım burda :)
Hadi ya hala kendi burnun gibi değil mi?Ne zaman kend, burnumuz gibi hissedicez acaba?
bende geldim :) burna su çekme olayını sormuştum ben Zühtü beye sakın demişti tühh keşke söleseydik daha önce
Ben deniz suyu falan kullanmadım terramycn göz merhemiyle temizliyorum hala ama bazen cok tıkanıyo :S
ayy ben bu rejim işini beceremiyroum yaa napcamm
bugün dikkate etmeye çalışıyorumda dün abarttım seminerdeydim ne bullursam yedim
akşamada sevgilim geldii gelsin kebaplar gitsin tatlılar modundaydım bugün az yemeye çalışıyorum