• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

güle güle kullan tatlım çok şirinler :16:

teşekkürler canım :16:
Hello kittyini yiyim senin :1:çok tatlı anneeeeeeeeem :16:

ye ye hello kitty mi ye bende nette görüyodum canlı görüncede alayım gitsin dedim :16:
Bebeğim yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan. kartım o kadar dolu ki ıvır zıvır bile alamıyorum:2: gelsin ayın altısı:10:

alma sen alma sıkıştırma kendini bende sıkıştırmıyorum kendimi 10 tl cik bunlar :16:
güle güle kullan, insan bir şey alamayınca canı sıkılıyor ya :52:
şuan yerimde duramıyorum kendimi zor tutuyorum avm 'ye atmamak için

hemde nasıl sıkılıyorum varya çıldırıyorum almayınca bende diyorum çıkmıcam dışarı bundan sonra :1:
sevgicim yeni cicilerini mutlulukla kullan çok güzeller :16:

teşekkürler hayatım inşallah mutlulukla kullanırım :16:

Çok şirinler :) güle güle kullan canım

saol canım inşallah kullanırım :16::52:

7895559613107_0_304x424.jpg
FO,800,92,kucuk-suzgec-3053.jpg

hayırlı olsun canım çok tatlılar:16::16:

tatlım sonunda aldın çok sevindimmm:emir_bebek: tost makinesi kardeşi olduk :) benimkinin moru resimdeki gibi çıkmadı koyu renk çıktı inş. seninki resimdeki gibi gelir.

ayşegül cüm ben yakından gördüm canlı olarak gayet güzel moruda güzeldi ama sen beğenmedin heralde kardeş olduk evettttt :1:

Aman da aman Sevgican tostkolikler de alırmışşşş :16:

Bir dilim aşk koy daima öyle yap tostlarını kuzum, afiyetle sağlıkla kullan inşallah :56:

Son düzenleme:
Aman da aman Sevgican tostkolikler de alırmışşşş :16:

Bir dilim aşk koy daima öyle yap tostlarını kuzum, afiyetle sağlıkla kullan inşallah :56:

ayyyy cok tesekkur ederım :17: ınsallah hep bır dılım ask koyucam da yapıcam artık ceyız alıcam yok bundan sonra kımseye bısey kızlar dertlıyım bugun :19:

Canım güle güle kullan hayalimdeki tost makinesi :1: kararlıyım bende bunu alıcam ama ben çelik olanını istiyorum gri renk olan hani..oda fiyat olarak normalde bile 20 tl daha pahalı her zamanda indirime girmiyor sen ne kadara aldın:16:

annem ya alıyorum alıyorum değerini bilmiyo aylardır bişeyde gönlü kalmasın diye borç ödüyorum ama kıymet bilen nerdeeeeeeee:19::20:

anneler arada insanı sinirlendirir sen takma kafanı:) bende hala ona aldığım şeylerin taksitini ödüyorum ama genelde oğlum oğlum diyor soyumuzu devam ettiricek ya ondan:1::1::1:

Back