Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

Sevgicimmm bohca alışverişi yapılmıs
En güzelini yapmıssın sandık almamakla bence
Güle güle kulan hepsini ama ben yanlıs mı okudum isteme oldumu dedin

Sevgicim nişanlanıyor musuuun, tebrik ederim canım.
Bavullarını ben de çok beğendim,güle güle kullan hepsini

Canım , ne kadar ayrıntılı düşünülmüş, daha bu eksik hali bir de. Çok güzel:) Güzel günlerde kullanın hepsini İnşallah..

Vayy ben bu güzellikleri nasıl kaçırmışım

hayırlı olsun sevgicim, bavullarının rengine hasta oldum

bitince inşallah detaylı foto bekliyoruz ve klasikdir söylemeden geçemiycem " darısı başıma "

Sevgicimmm bohca alışverişi yapılmıs
En güzelini yapmıssın sandık almamakla bence
Güle güle kulan hepsini ama ben yanlıs mı okudum isteme oldumu dedin

Evet canim valiz en guzeli :)) alisverisi yaptik tam tamamlanmamis olsada :) isteme olmadi canim daha unideki ablamin tatile gelmesini bekliyoruz buyuk ihtimalle haftaya degil ondan sonraki hafta istemeye gelirler zaman daraldi yani

Sevgicim nişanlanıyor musuuun, tebrik ederim canım.
Bavullarını ben de çok beğendim,güle güle kullan hepsini

Tesekkur ederim bitanem ayriyetten nisan olmicak evde yapicaz o yuzden evet nisanlaniyorum diyeyim :)

Canım , ne kadar ayrıntılı düşünülmüş, daha bu eksik hali bir de. Çok güzel:) Güzel günlerde kullanın hepsini İnşallah..

Cok tesekkur ederim canim evet eksik hali ins tamamlicaz en kisa zamanda o zaman sizlerle paylasicagim

Bitanemmm cok tesekkur ederim organizasyon yapiyosunya ondan gorememisindiir olsun daha bisey kacirmadin insallah darisi basina seninkiler dahada guzel olur adim gibi eminim :)

Canım hepsi birbirinden güzel allah güzel günlerde kullanamayı nasip etsin inş.

Tesekkurler ins herkes gibi bende guzel gunlerde kullanirim

Son düzenleme:

Sevgi canım benim o renklerin güzelliğine bittim çok zevkli seçimler olmuş güle güle kullan

Tebrik ederimm hayırlı olsunn canım ne güzel herşeyin tamamlanmış gibi,
gelmişsin en güzel kısmına Daha yolun başında biri olarak darısı benim başıma

Tebrik ederimm hayırlı olsunn canım ne güzel herşeyin tamamlanmış gibi,
gelmişsin en güzel kısmına Daha yolun başında biri olarak darısı benim başıma

Tesekkur ederim canim, insallah ben dahil herkesin bu zorlu yolu sikintisiz gecer ins,darisi basiniza

her şeyin çok güzel hayırlı olsun allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin cnm :)) bende başladım bu sene ne çok ıvır zıvır varmış alınacak bitmedi bir türlü (

her şeyin çok güzel hayırlı olsun allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin cnm :)) bende başladım bu sene ne çok ıvır zıvır varmış alınacak bitmedi bir türlü (

Evet canim hemde o kadar cok ki para yetistiremiyosun valla suana kadar aldiklarimi almamis olsaydim gozum korkardi inan Allah hepimizin yardimcisi olsun

Sevgiii gelin oldun gidiyorsun bize veda mı ediyorsunnnn

Herşeyin çok güzel bitanem, nişan sonrası fotoğrafları bizle paylaşmayı unutma sakın

Sevgicim hayırlı olsun, çok güzeller.
Aldınız mı tepsinizi. Ben de arayıştayım hala
Söz için aldığın şu kürdanlı kartları nerden aldın?
Ben de kendim yapayım diyordum biraz daha büyüğünü:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…