- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
kızlar şimdilik bu kadar çekebildim gözüm korktu inanın :) eksiklerim tamamlandığında herşeyi en detaylısıyla paylaşıcam sizlerle süslemek için tüllerimide aldım valizlerimin içi dolu mavi benimkinin pembede benim orta boyda mavi olmadığı için alamadım malesef
Sevgicimmm bohca alışverişi yapılmıs
En güzelini yapmıssın sandık almamakla bence
Güle güle kulan hepsini ama ben yanlıs mı okudum isteme oldumu dedin
Sevgicim nişanlanıyor musuuun, tebrik ederim canım.
Bavullarını ben de çok beğendim,güle güle kullan hepsini
Canım , ne kadar ayrıntılı düşünülmüş, daha bu eksik hali bir de. Çok güzel:) Güzel günlerde kullanın hepsini İnşallah..
Vayy ben bu güzellikleri nasıl kaçırmışım
hayırlı olsun sevgicim, bavullarının rengine hasta oldum
bitince inşallah detaylı foto bekliyoruz ve klasikdir söylemeden geçemiycem " darısı başıma "
Canım hepsi birbirinden güzel allah güzel günlerde kullanamayı nasip etsin inş.
kızlar şimdilik bu kadar çekebildim gözüm korktu inanın :) eksiklerim tamamlandığında herşeyi en detaylısıyla paylaşıcam sizlerle süslemek için tüllerimide aldım valizlerimin içi dolu mavi benimkinin pembede benim orta boyda mavi olmadığı için alamadım malesef
Sevgi canım benim o renklerin güzelliğine bittim çok zevkli seçimler olmuş güle güle kullan
Tebrik ederimm hayırlı olsunn canım ne güzel herşeyin tamamlanmış gibi,
gelmişsin en güzel kısmınaDaha yolun başında biri olarak darısı benim başıma
her şeyin çok güzel hayırlı olsun allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin cnm :)) bende başladım bu sene ne çok ıvır zıvır varmış alınacak bitmedi bir türlü(
Kokoş tepsini yerler senin
Çok güzeller yahu bayıldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?