o şirin şeyiii nereden aldın sen bakalımm
Canim 3.5 culardan aldim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o şirin şeyiii nereden aldın sen bakalımm
Güzel günlerde kullan fıstığımmm
Çok beğendim inşallah mutfağın geniş olur da kullanabilirsin
Ay bayıldım harikaymııııııııışBu şirin şey artık benimle
Eki Görüntüle 919408
Ay bayıldım harikaymııııııııış
Gene çok güzel şeyler almışsın sevgicim özellikle mutfak tartın cok seker pamuk helva gibi güle güle kullan canım
Tesekkur ederim canim o senin begeninle guzel olan birsey bugun nisan icin aldiklarimdan da birkac goruntu paylasicam sizlerle
Detayli olarakda nisan olucagi zaman hem blogumda hem burada paylasicigim
İnşallah bekliyoruz
Çok şekeer... Güle güle kullan
kızlar şimdilik bu kadar çekebildim gözüm korktu inanın :) eksiklerim tamamlandığında herşeyi en detaylısıyla paylaşıcam sizlerle süslemek için tüllerimide aldım valizlerimin içi dolu mavi benimkinin pembede benim orta boyda mavi olmadığı için alamadım malesef
önce isterler 14 subatta da evde aile arası bir nişan tertiplemesi olucak biz paralar gitmesin diye alışverişi yaptık yüzükler falan kaldı şimdi inşallah onlarıda diğerlerinide aldıkça ekliceğim :) bizede fatih demişlerdi çok ucuzmuş ama gidemedik valla birkaç şey dışında gönlüme göre aldım sayılır çok değer vermiyorum şimdilik bu geceliklere falan hahahha hello kityyli külot aldım fosfor pembesi tepki yedim valla millet sana güler diyeOhooo sevgii ne zaman istemeye geliyolar seniii
Kuzum valizlerin ne kadar tatlı öyle bayıldım
güzel şeyler almışsınız...
biz nişan alışverişini Fatih'ten yapmıştık... Allaah kat kat razi olsun hep istediğim şeyler alınmıştı ama en cokta gecelik setim güzeldi...
Seninkilerde eminim çok güzeldir fıstığım Kazasız belasız atlatırsınız inşallah o güzel günü
valizleri çok beğendim nerden ve ne kadara aldın acep :)
ayyy cnaım herşeyin çok güzel güzel ügnlerde rabbim nasip eylesin avulalrın aldıklaırn çok güzeller ilerde nişandan osnra bohça topiğinde detaylı paylaşırsın inşalllah
Çeyizlerin çok şirin çok güzeller. Mutlu günlerde kullan İnşallah
kızlar şimdilik bu kadar çekebildim gözüm korktu inanın :) eksiklerim tamamlandığında herşeyi en detaylısıyla paylaşıcam sizlerle süslemek için tüllerimide aldım valizlerimin içi dolu mavi benimkinin pembede benim orta boyda mavi olmadığı için alamadım malesef
ayy ayy neler alınmış böyle maşallaaah
hayırlı uğurlu olsun sevgicim çok sevindim . bavulların da en tatlısını bulmuşsunuzz :103: bence daha iyi olmuş iki boy olması daha kullanışlı olur