bende çok beğendim canım tepsi ve diğerleri çok şık
Sevgiii gelin oldun gidiyorsun bize veda mı ediyorsunnnn
Herşeyin çok güzel bitanem, nişan sonrası fotoğrafları bizle paylaşmayı unutma sakın
Sevgicim hayırlı olsun, çok güzeller.
Aldınız mı tepsinizi. Ben de arayıştayım hala
Söz için aldığın şu kürdanlı kartları nerden aldın?
Ben de kendim yapayım diyordum biraz daha büyüğünü:44:
gelin olabilirim ama benim sizlerden kopmaya niyetim yok :) mutlaka paylaşıcağım sizlerle bitmesini bekliyorum para durumları bekletmeye alıyor malesef :26: 26 ocagıda unutmadım hala ıse gıremedım sizlerle bulusacagıma seviniyorum ama
sana özelden mesaj attım sepet için okudun mu
evet pazar günü buluşuyoruz ve çok heyecanlıyımmm bennnn
tesekkur ederim canım begenmene sevindim :)
gelin olabilirim ama benim sizlerden kopmaya niyetim yok :) mutlaka paylaşıcağım sizlerle bitmesini bekliyorum para durumları bekletmeye alıyor malesef :26: 26 ocagıda unutmadım hala ıse gıremedım sizlerle bulusacagıma seviniyorum ama
evet canım aldık ve cok makul bir fıyata ben almıyacaktım fakat bunu gorunce dayanamadım aldım :) ben onları bizim pazardan aldım her pazarda bu tarz seyler satan biri mutlaka çıkıyor bi bak istersen
a ben onu diğeri gibi zannettim şimdi sayfana bakıp okucaktım sildim direk ya bildiri zannettim tekrardan atar mısın? :) bende heycanlıyım valla ne diyim
Ne zaman olacak sözünüz hayırlısıyla? Bizim Allah nasip ederse haftaya inşallah.Böyle söyleyince de ne kadar yakın geldi, heyecanlandımDaha evime gidemedim, gittiğimde karşılaşırsam alayım. Benim de aklımda muffin yapmak va
r böyle desenli muffin kalıplarında ikram etmek istiyorum.Hatta sipariş de vermiştim gelmedi hala ya
gönderdim kuzuuuu
canım senin çok az kalmış ya heyecan yapmıcan da napıcan ben bile heycanlandım şimdicupcake yapıcam bende bakalım inşallah güzel olucak ya bir masa dolusu yiyecek yapıcaz yemek olmıcak ben istemedim listem bile var
çok teşekkür ederimmmmm canıım
Az önce hediyeliklerimi gördüm hazırlanmış bitmiş çok heyecanlandım ya, sanki o isimler biz değilizBiz de yemeksiz bi menü düşündük sonra vakit az ya yetiştiremezsek dedik. Sarma, iki çeşit börek, makarna salatası, kurabiyeler, muffin, pasta, baklava dedik ama bir şeyler eklemeye vaktimiz olur mu bilmiyorum. Muffinleri nasıl bir kalıta yapacaksın canım? ben 24lü kağıt tepsilerden aldım ama hala gelmedi,sanırım yetişmeyecek napacağım Listenden yararlanabilir miyiiim
ayy yüklesene canım ya bende merak ettim ben malesef hediyelik falan hazırlamıcam sabun yapıp dağıtmak istiyordum ama olmıcak galiba :26: benim listemde şöyle sarma olmazsa olmaz zaten :)
sarma
kısır
cupcake
elmalı turta
börek
poğaça
makarna salatası
kek
pasta
baklava
şu minik muffin kağıtlarına minik top top şeyler konuluyor ya ondan :)
aklıma daha gelmiyor bunlar bile yeterde artar yani :)
senin dediğin tepsiyi anlamadım ben demir tepsiler varya içi oymalı muffin kağıtlarını koyuyorsun hem kağıt dağılmıyor bende alıcam ondan 2 tane falan onlar gerçekten işe yarıyor netten gördüğüm kadarıyla işte tam bu buralardan bulurum heralde
Nişandan sonra koyacağım inşallah canımLavanta keseleri yaptırdım. Olmasa da olur tabi Rabbim mutluluk nasip etsin yeter ki.
Canım ben işte bu kalıptan bulamadım. Nette bulduklarım d 40 liraydı:26: Pahalı geldi.
Eki Görüntüle 943788
BAk bundan almıştım 3 tane, bunlar tek kullanımlık kağıtlar ve ucuz. İçlerine kağıdı koyup pişircektim.hem 24lü kolay olurdu nişanda.
Ama işte kargo gelmiyor çıkmamış ki hala
Bak poğaçayı ben de unutmuşum, turufu mu diyorsun top top o da güzel fikir aslındaYetiştirebilirsem yaparım belki.Menümüz yakınmış zenginmiş de daha ne olsun
Canim bu da cok guzelmis ya ne kadara aldin hangi siteden aldin sen? Canini sikma ya dha bir hafta varmis gelir insallah mail at nisanim var gonderin diyebencede bende arkadas ve kardes cok oldugu icin altindan kalkarim Allahin izniyle baska evlerede gonderirim tepsileri yoksa salterler kaldirmaz bu kadar pisecegi :)
Canim bu da cok guzelmis ya ne kadara aldin hangi siteden aldin sen? Canini sikma ya dha bir hafta varmis gelir insallah mail at nisanim var gonderin diyebencede bende arkadas ve kardes cok oldugu icin altindan kalkarim Allahin izniyle baska evlerede gonderirim tepsileri yoksa salterler kaldirmaz bu kadar pisecegi :)
Canım böyle 24lü bi tanesi 5 lira, üç tane almıştım ben işte evimnetten. Ama bu cuma da gelmezse ulaşamam ki artık, memlekete gideceğim çünküordan bulur muyum bilmiyorum.mesaj atıp adresi mi değiştirsem napsam. Kalabalık iyi oluyor, benim de ablamlar gelecek inşallah. Komşulara göndeririz biz de artık
Aradım adresi değiştirdim, bari riske atmayalım nişanda bi de kalıp aramayayım.Gerçi desenli kağıt kalıplardan alcam ama bulurum inşallah orda.
Cok uygunmus canim ya insallah gelir sen her ihtimale karsi benim aldiklarimdan al gelmezsede onlari kullanirsin :) ben 50 kisi olarak hayal ettim bakalim gecicek mi 50 yi :)
Bizim de muhtemelen o kadar kişi olur dedik ama o gün değişiyo ya sanki her şey.Umarım her şey yolunda gider. Dualarını esirgeme olur mu canım
nilhan sevgi kızlar truff yapacaksanız size harika tarif vereyim isterseniz blogumda yazıp paylaşmıştım
Evet canım daha fazla ya daha az olabilir ama önemli olan ailenin yanında olması.. insallah en sikintisiz sekilde gecer ve guzel bir ani olarak kalir sizlerede dualarim seninle canim , sende bana dua et olur mu
Giz tabisi linkini yazsanda baksam telden biraz ugrasmam lazim blogunu bulmam icin blogger calismiyo gibi bisey
Paylaşıyorum hazır yaptığım da çuvallamıştım bu tarif ise mutlu etti beni
http://pembebakankiz.blogspot.com.tr/2013/09/truff-tarife-nam-deger-ask-trufflar.html?m=1
Evet canım daha fazla ya daha az olabilir ama önemli olan ailenin yanında olması.. insallah en sikintisiz sekilde gecer ve guzel bir ani olarak kalir sizlerede dualarim seninle canim , sende bana dua et olur mu
Giz tabisi linkini yazsanda baksam telden biraz ugrasmam lazim blogunu bulmam icin blogger calismiyo gibi bisey
nilhan sevgi kızlar truff yapacaksanız size harika tarif vereyim isterseniz blogumda yazıp paylaşmıştım
Paylaşıyorum hazır yaptığım da çuvallamıştım bu tarif ise mutlu etti beni
http://pembebakankiz.blogspot.com.tr/2013/09/truff-tarife-nam-deger-ask-trufflar.html?m=1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?