İnşallah canım senin de Allah yardımcın olsun, inşallah harika, sorunsuz bir şekilde geçer. Güzel duana amiiin diyorum. Giderek daha çok heyecanlanıyorum galiba
Giz senin blogun mu var, hemmen bakıyorum. Truf yapcam ben de inşallah güzel olur.
İnşallah canım senin de Allah yardımcın olsun, inşallah harika, sorunsuz bir şekilde geçer. Güzel duana amiiin diyorum. Giderek daha çok heyecanlanıyorum galiba
heycanlanma dicem ama nafile :) inşallah güzel geçer buradan da fotoğraflarını bekliyoruz senden fikirlerde çalarım hem
sevgi kuzum ama birgün dolapta beklet kremalı kek karışımını sonra truf topları yap tamammı canım yapacaksan bu şekilde uygula
tamam canım yapıcam inşallah birgün önceden bu aralar malzemeleri alayım dursun diyorum sonradan sıkıştırmayayım çünkü yapılacak listesi bayağı kalabalık
çok güzeller canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Herşey çok güzel canım güle güle kullan.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canımÇok güzel olmuşsun...
Saç ve makyajını da merak ettim ama ben
cnm herşeyin kusursuz olmuş maşallah hediyelerinede bayıldım özellikle bileziğinemaşallah cnm rabbim nazarlardan saklasın
cnm bende ig de takibe aldım maşallah çok güzelsin
Bohçana Bayıldım canım, Güzel Günlerde Kullanmak Nasip Olsun
Herşey Harika Gözüküyor Maşallah
Mutluluğunuz Daim Olsun
canım çok teşekkür ederim nişanlım saolsun ne istediysem yaptı Allah ondan bin kere razı olsun hiçbirşeye itiraz etmedi ve ben çalışmıyorum ona rağmen tekbaşına altından kalktı hepsinin
annemle babamda bana 2 bilezik aldı ama onlar aynı model değil sonra hepsini değiştiricem düğüne kadar inşallah
sen gamzeuyr sin dimibende takibe alıyorum hemen seni çokkk teşekkür ederim arkadaşım süsledi beni Allah ondan da razı olsun herkes Sinem Kobal a benzetti beni resimlerde pek belli olmasada
evet cnm o benim
saol cnm benim size de nazar değmesinMasallah sizde cok uyumlu bi ciftsiniz nazar degmesin
canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah senin adına çok sevindim allah bozmasın 41 kere maşallahinstagram adresin nedir canım link atsan da bizde baksak :)
Canım oldu mu sizin de nişanınız çok sevindim, hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin. Her şey harika görünüyor canım, çok güzel geçmiş belli ki. Bohçalarınız da çok güzel canım.. Sizde tek sefer mi bohça götürülüyor. Bizde ikiymiş,düğünde de götüreceğiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?