Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

sevgi kuzum ama birgün dolapta beklet kremalı kek karışımını sonra truf topları yap tamammı canım yapacaksan bu şekilde uygula

evet var canım benim tariften çok memnun kalmıştım ben

kızlar merhaba uzun zamandır yoktum merak etmemişsiniz heralde bu kız öldü mü kaldı mı diye Ama size güzel haberlerim var bu olmadığım süre zarfında hem isteme hem nişan olaylarım gerçekleşti sizlere bir sözüm vardı onu yerine getirme zamanı şimdi :) bohçalarımı paylaşıyorum sizlerle sonra ilk sayfamı Özlemcim gibi bende son sayfalara eklicem şimdiden kusuruma bakmayın alışverişe eltim annem ve ben gittik söylemiştim zaten :)
bohçalarımın süslü püslü halleri böyleydi canlı olarak daha tatlılardı ama herkes çok beğendi içlerine bakalım neler varmış eksik şeylerde olabilir sonradan alınıp koyulanlar mesela resimler biraz büyük ama idare edin artık :)
bu cici kabanda nişan bohçamın içindeydi
bohça takımım
bohçamın içindekilerden
kıyafetlerimi, kabanımı çantamı ve çizmemi bu iki hurca koyuverdim ama bohçalar açılırken unuttum söylemeyi kimse göremedi
kozmetikler
erkek bohçasında da iç çamaşır, terlik, çorap, cüzdan vs de var da ben resim çekmeyi unutmuşum bu kadarı kafidir heralde son olarak da bi tane kaynanama yapılmış bir bohçadan örnek :)

elbisem pastam tepsim baklavayı fotolamayı unutmuşum çikolatamı açtıktan sonra aklıma geldi bağladık tekrardan böyle değildi yani :) çiçeğim :)

ben açık büfe yaparım diyordum ama olmadı çok kalabalıktık o yüzden çekebileceğim bi masam olmadı karışık kuruşuk bakalım hep beraber banadaa hatıra kalmış olucak

bitanemin saatini çekmeyi unutmuşum :)
nişan tepsim buydu ama kuyumcuda verdi saolsun :)

elbisem balık model ustunde prenses model gibi tülde vardı herşey çok güzeldi işte böyle geçti bizim nişanımız darısı tüm yaşamayı bekleyen dostlarıma

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım Çok güzel olmuşsun...
Saç ve makyajını da merak ettim ama ben

cnm herşeyin kusursuz olmuş maşallah hediyelerinede bayıldım özellikle bileziğinemaşallah cnm rabbim nazarlardan saklasın

Bohçana Bayıldım canım, Güzel Günlerde Kullanmak Nasip Olsun
Herşey Harika Gözüküyor Maşallah
Mutluluğunuz Daim Olsun

cnm herşeyin kusursuz olmuş maşallah hediyelerinede bayıldım özellikle bileziğinemaşallah cnm rabbim nazarlardan saklasın

cnm bende ig de takibe aldım maşallah çok güzelsin

canım çok teşekkür ederim nişanlım saolsun ne istediysem yaptı Allah ondan bin kere razı olsun hiçbirşeye itiraz etmedi ve ben çalışmıyorum ona rağmen tekbaşına altından kalktı hepsinin

annemle babamda bana 2 bilezik aldı ama onlar aynı model değil sonra hepsini değiştiricem düğüne kadar inşallah

sen gamzeuyr sin dimi bende takibe alıyorum hemen seni çokkk teşekkür ederim arkadaşım süsledi beni Allah ondan da razı olsun herkes Sinem Kobal a benzetti beni resimlerde pek belli olmasada

Son düzenleme:

evet cnm o benim

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah senin adına çok sevindim allah bozmasın 41 kere maşallah instagram adresin nedir canım link atsan da bizde baksak :)

Canım oldu mu sizin de nişanınız çok sevindim, hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin. Her şey harika görünüyor canım, çok güzel geçmiş belli ki. Bohçalarınız da çok güzel canım.. Sizde tek sefer mi bohça götürülüyor. Bizde ikiymiş,düğünde de götüreceğiz inşallah.

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah senin adına çok sevindim allah bozmasın 41 kere maşallah instagram adresin nedir canım link atsan da bizde baksak :)

Canim instagramda sevgikamil kullanici adim cok tesekkur ederim ins dugunle son bulur bu guzel donem ��

Canim cok tesekkur ederim oldu valla son gune kadar bende inanamiyodum :) nisanim cok guzel gecti sorunsuz yasadik cok sukur ya bizde karisik durumlar biz nisanda istemedik annem bohca olsun diyince sdece anne ve babalara yaptik dugundede bohca olucak ama. Biz masraf olmasin diye istemiyoruz bakalim annem yine israr ederse yapicaz mecbur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…