- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şimdilik bu kadar çekebildim gözüm korktu inanın :) eksiklerim tamamlandığında herşeyi en detaylısıyla paylaşıcam sizlerle süslemek için tüllerimide aldım valizlerimin içi dolu mavi benimkinin pembede benim orta boyda mavi olmadığı için alamadım malesef
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sevgicimmm bohca alışverişi yapılmıs
En güzelini yapmıssın sandık almamakla bence
Güle güle kulan hepsini ama ben yanlıs mı okudum isteme oldumu dedin![]()
Sevgicim nişanlanıyor musuuun, tebrik ederim canım.
Bavullarını ben de çok beğendim,güle güle kullan hepsini
Canım , ne kadar ayrıntılı düşünülmüş, daha bu eksik hali bir de. Çok güzel:) Güzel günlerde kullanın hepsini İnşallah..
Vayy ben bu güzellikleri nasıl kaçırmışım
hayırlı olsun sevgicim, bavullarının rengine hasta oldum
bitince inşallah detaylı foto bekliyoruz ve klasikdir söylemeden geçemiycem " darısı başıma "![]()
Canım hepsi birbirinden güzel allah güzel günlerde kullanamayı nasip etsin inş.![]()
kızlar şimdilik bu kadar çekebildim gözüm korktu inanın :) eksiklerim tamamlandığında herşeyi en detaylısıyla paylaşıcam sizlerle süslemek için tüllerimide aldım valizlerimin içi dolu mavi benimkinin pembede benim orta boyda mavi olmadığı için alamadım malesef
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sevgi canım benim o renklerin güzelliğine bittim çok zevkli seçimler olmuş güle güle kullan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebrik ederimm hayırlı olsunn canım ne güzel herşeyin tamamlanmış gibi,
gelmişsin en güzel kısmınaDaha yolun başında biri olarak darısı benim başıma
![]()
her şeyin çok güzel hayırlı olsun allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin cnm :)) bende başladım bu sene ne çok ıvır zıvır varmış alınacak bitmedi bir türlü(
Kokoş tepsini yerler senin![]()
Çok güzeller yahu bayıldım valla![]()