ohh keyif de senin valla gez bakalım:) bizde resimleri bekleyelim:)
Güzel tercihler. Hayırlı olsun :)
canım yeni cicilerin çok şeker. sonunda ikeaya gitmişsin:)) hepsini güle güle aşkla kullan
Hayırlı olsun ikea çeyizlerin canım...
teşekkür ederim canım
Beyaz mumluk tabağı supla olarak ta kullanılıyor biraz ucuz olsa bende daha cok alıcaktım ama ilerde alabilirim güzel görünüyor tavsiye ederim
Sevgicim ne güzel ikea ya gitmişsin bende bayadır gitmedim çoook özledimnasıl gidesim var ikeaya :26: ama benim bir süre daha beklemem lazım toplu alışveriş için :44: aldıklarının hepsini güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
canım ya işten cıktın demek hakkında hayırlısı olsunteşekkür ederim canım :)
evet gittim baya oldu da resim çekip koymak sorun oluyo benim için :) inşallah güzel günlerde kullanırız
evet görmüştüm bloglarda ama ben bernardodan aldım birde bu ikeanınkini tamamlıcam daha gerek duymam heralde :) mum tabağı senin hayal gücüne kalmış herşey olur valla
teiekkür ederim Eda cım ben şuan işsizim sağdan soldan topladım ablamlara yakın olunca dayanamadım gittik o kadar şey 65 tl tuttu birçok şeyde gözüm kaldı tabiki bir dahaki sefere almak için ..inşallah güzel günlerde kullanırız
canım ya işten cıktın demek hakkında hayırlısı olsunparanın adı var diyorlar ya dogru ne kadar alırsak alalım hep gözümüz kalıyor ama buda bi gercek
Hayırlı olsun hepsi çoook güzel. Blogundan baktım ayrıca battaniyen çook güzel. Benim de o modelde nevresim takımım var. Güzel günlerde kullanın
teşekkür ederim:) o battaniyeye aşık olmuştum resmen sonunda nasip oldu almak nevresiminde de gözüm var ama aynı model almayayım dedim
Ben de aynı şekilde battaniyesini de çok seviyorum ama aynı model olmasın dediğim için almıyorum. Ama nevresimde de harika duruyor.Güle güle kullanalım inşallah.
süüüüüüüüpppppppppperrrrrrrrrrr
çok güzell canım aldıkların güle güle kullan:) blogdaki pijama takımın da ayrı güzel
özdileğin hemen hemen her ürününü seviyorum zaten yatak örtülerini gördüm battaniyeyi alırken çiçekli tarz olanları inşallah onlardan da alıcam sende bak derim :)
Ben de özdileği seviyorum, kumaş kalitesi de çok kaliteli, yumuşacık. Bakayım gittiğimde ben de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?