Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

English home'dan aldigin kupalar cok tatlilar
Yeni cicilerini güle güle kullan

Yeni aldıklarında hayırlı olsun canım. Bernardonun günlük çatal bıçak takımından bende kullanıyorum. Makinede yıkadığım için çatal ve bıçaklarda pas oldu. Değiştirdim. Makinede yıkanmıyor dediler. Gerçi günlüklerde sürekli elde zor. Yine o günlük yemek takımının bardaklarının da ki desenler zamanla cıkıyor. Onuda elde yıkayın dediler :)) onuda değiltirdim. Başka aldım makinede yıkanandan. Hem çalışıp hem onlarla uğraşmak çok zor geldi. Bilgin olsun istedim.

blogdan gördüm adet üzere burdanda yazayım çok güzel herşeyin canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun

teşekkür ederim canım :) inşallah güzel günlerde kullanırız amin

canım yeni cicileirni güle güle kullan çok güzeller. o askıdan bir tane daha alıcaktım bulamadım english home dan inş. bitmeden bulabilirim:)

mağazada sonuncuyu aldım o şekil yani :) sevdiceğim ne gereği var hüzümet desede sen sus anlamazsın dedim ve aldım :) teşekkür ederim canım aklımda birkaç şey daha var kendimi tutamayıp bu ay alıcam nasıl olsa iş artık ciddiye bindi kızarsalarda susun ulen derim :)

English home'dan aldigin kupalar cok tatlilar
Yeni cicilerini güle güle kullan

teşekkür ederim canım kupa diye diye kafayı yicem sonunda son olarak bernardoda istediğim kupalarıda alırsam iş bitcek kupa adına :)

teşekkür ederim canım. Biliyorum bernardonun çatal kaşık takımlarından kimse memnun kalmamış elde yıkarım been heralde napalım mecbur :) ben kahvaltı takımı günlük yemek takımı çaydanlık alıcam sen bu tarz şeyler aldın mı desen çıkıyor mu.bikaç kişiden çıkmadığını duymuştum ama emin olmak istiyorum

Aldım canım günlük , misafirlik yemek takımlarımı , çaydanlığımı ordan aldım. Yemek takımlarında sıkıntı yok , desenler çıkmıyor. Ama çaydanlık elde de yıkasam , makineyede atsam leke gibi kalıyor. Su lekesi sanırım. Çelik tencereleride öyle. Annemin tencereleri korkmazın hiç öyle bir sorunu yok mesela.

Misafir çatal bıçak takımınında tatlı ve çay kaşıklarının belli kısmını kullanıyorum . Sık makineye atıyorum onlarda karardı gibi sanki. Soluk duruyor. Ama sık kullanmadıklarımı da kullandığım zaman makinede yıkıyorum sorun olmuyor.

Bernardo nun ürünleri tamam çok güzel , parası da malum oldukça pahalı. Pahalı olan iyidir diye düşünüyor insan ama iyi değilmiş. Yalnız Müşteri değeri iyi , getirdiklerimi sorgusuz aldılar yenilerini verdiler.
Bu arada:
Çaydanlık ve tencerelerimde bernardo Daisy çelik set. Alma yani tavsiye etmiyorum.
Seramiklerimide ordan almıstım ama ondan memnunum.

Son düzenleme:

benim arkadaşımın mutfak ürünlerinin yarısından fazlası bernardo herhangi bir sıkıntı yaşamamıştı yaklaşık 2 senedir evli. şans sanırım birazcık bu işler :) müşteri memnuniyeti konusunda kesinlikle haklısınız arkadaşım cam bardağı kırmıştı hemen hiç birşey demeden yenisini verdiler garanti süresi içinde oldu mu hiç problem olmuyor.

Sevgicim güle güle kullan canım english home yaniiiiiiiiiiiiiiii

canım ben rosy çaydanlık almayı düşünüyorum çelik değil yani çelik var tencere setim zaten gerek yok sen değilsin birtek aynı sorunları yaşayan bende okudum o kadar en çok çelikde ve kaşık çatallarında problem oluyormuş. O zaman benim alıcaklarımda problem yok alıcağım bayramda almayı düşünüyorum inşallah :)
Sevgicim güle güle kullan canım english home yaniiiiiiiiiiiiiiii

evet canım english home benim sevdiceğim öyle bir espiri yaptıki bunları aldığımız gece öldük gülmekten :) sen laziş home ben kürdiş home evimiz english home

evet ayıla bayıla aldığım son çeyizlerim sonunda benimler
daha var mı hatırlayamadım varsa eklerim zaten nasıl kızlar :)

ohh hepsi misss :)) merak ediyordum şahsen son çeyizleri hepsi ayrı ayrı güzell :))

Canim yeni ciciletin harika bayildim resmen özellikle pijamana nerden aldin acaba matkadi nedir buarada mutlu gunlerde kullan:)

ohh hepsi misss :)) merak ediyordum şahsen son çeyizleri hepsi ayrı ayrı güzell :))

ay canım ne kadar mutlu ettin beni bu cümlenle teşekkür ederim :)

Canim yeni ciciletin harika bayildim resmen özellikle pijamana nerden aldin acaba matkadi nedir buarada mutlu gunlerde kullan:)

canım cok tesekkur ederım pijamamı de factodan aldım hala vardır zaten

Bunlar coook guzell gule gule kullan canim

cok saol canım

canım yeni cicilerine bayıldım çok güzeller zevklerimiz aynı gibi bende olsam aynı şeyleri seçerdim:) tepsimiz ve saatimiz, çerçevemiz aynı. o battaniyeyi kupayı alıcam alıcam dedin sonunda aldın senden mutlusu yoktur

Son düzenleme:

Ayşegül cüm çok teşekkür ederim :) tepsiyi carrefour da gezerken tesadüfen gördüm aldım. Sana demiştim bende birşeyler aldım diye bunları aldım işte gerçi hala gelmedi ama napalım bekliyoruz :) battaniyeyi ayıla bayıla aldım dün koştura koştura halim içler acısıydı kupada son bir tane varmış oda bana nasip oldu gerçekten de benden mutlusu yok bugün karşıya geçiyorum ablama bayrampaşa ikea ya gidicez yeni ciciler alıcam inşallah onlarıda dönünce koyarım birde english home den 3 tane havludaha almıştım, gratisden de dalan seti almıştım onları unutmuşum koymayı döndüğümde hepsini toparlar koyarım çok konuştum ama buradan ayrı kalmakda zor oluyo ya böyle çenem düşüyo :)

o zaman bir koşu git ikeaya da aldıklarının resimlerini biran önce ekle bekliyorum sabırsızlıkla:))

o zaman bir koşu git ikeaya da aldıklarının resimlerini biran önce ekle bekliyorum sabırsızlıkla:))

ben sana alıcaklarımı söylim hasır amerikan servislerinden alıcam pembiş varya senin istediğin tabaklar onlardan alıcam o uzun mumlardan krem rengi tabaklardan alıcam dikdörtgen olanlardan işte başka ne beğenirsem artık
eğer benimki bizi almaya gelirsede o eminönü kürkçü han mıydı neydi oraya uğrıcam:) evdeki hesap çarşıya uyarsa böyle yapıcaz anlıcağın

ohh keyif de senin valla gez bakalım:) bizde resimleri bekleyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…