canım yeni cicilerin çok şeker renkleri harika:) güle güle kullan hepsini inş.
Çok güzeller ya kapaklar ne ciciymiş öyleeeeee
Çercevede gözümden kaçmadı
hiiiiiiii sen daha uyguna almışsın 10 a aldım benTeşekkür ederim Ayşegül cüm bizim yakınımızdaki Carrefour a Tantitoni açılmış kaçar mı benden hemen gittim nasiplenip geldim
teşekkür ederim Gözde'cim salı pazarına gitmiştim ana ne görim çerçeve hemde 5 tl sonra dedim hep kendime alıyorum birde anneme bırakayım dedim birdaha gittiğimde kendimede alıcam
hiiiiiiii sen daha uyguna almışsın 10 a aldım ben
Yerim yeni cicilerini :) Çok güzellerrr
ay ay ay ne ciciler almış seherim şekerim :)
tatlım kupa kapaklarına bayıldım. ben de bugün alıcam sanırım
Sevgi kuzum sen ümraniye de mi oturuyorsun salı pazarı carrefour falan deyince acaba dedimm
öyleyse birgün sen ben ayşegül kk çeyiz kızları buluşma günü yapalım
yok şekerim ya ben kartalda oturuyorum salı pazarı kadiköydeki carrefour da maltepedekivalla yaparsanız katılırım büyük bir zevkle
Ayşegülle bir pazar oturup yemek yicez inşallah, bu yakadaki kızlarla da bir araya gelebiliriz aslında hep beraber :)
güle güle kullan canım yeni cicini renkleri tam benlik. o pembe seti almasaydım bu morlu seriyi alırdım aklım kaldı ama
aklında kalmasın git al dicem var diyosun alma o zaman benimkiler kırmızı setti biliyosun ama ekmek torbasını almamıştım oda farklı olsun nolcak dedim ve bu geniş olduğu için daha kullanışlı o yüzden bunu aldım diğerlerinden var zaten birdaha almak mantıksız geldihavluyu çekip koymam gerekicek o yüzden kaldı o :)
dediğin gibi hepsinden varken bir daha almak mantıksız geliyor. önlük zaten 2 normal (1 tanesi hediyeydi) bir tane belden bağlamalı var yeterde artar bile. bu english home sürekli yeni seriler çıkarıyor beni delirtiyor:)) bakalım daha neler çıkartacak. havluyuda merak ettim çek de bakalım:)
Çok güzel sevgicimm güle güle kullansözümü tuttum ve aldıklarım sanki çok birşey almış gibi :)
havluyu bulamadım bulunca buraya koyarım tamam Ayşegül :) hadi öptüm grş. :)
Çok güzel sevgicimm güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?