Çok güzel şeyler almışsın sen dee :) maşallah hazırlıkları bitirmişsin bile.rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım inşallah gerisinide tamamlayacağım işe girince toplu almayı düşünüyorum kalanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel şeyler almışsın sen dee :) maşallah hazırlıkları bitirmişsin bile.rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım inşallah gerisinide tamamlayacağım işe girince toplu almayı düşünüyorum kalanı
ben de öyle demiştim canım ve oldu da çok şükür işe başlayınca herşeyimi aldım çok şükür.eksikler var tabiki bitmiyo da zaten ama hallediliyo yavaş yavaş :)
zaten kararlı olmazsan hiçbirşey yapamıyorsun :) bende tamamlasamda bi ohh çeksem
Son aldiklarim ve altinci caddeden sonunda gelen cicilerim ;]Eki Görüntüle 895358 Eki Görüntüle 895359 Eki Görüntüle 895360 Eki Görüntüle 895361 Eki Görüntüle 895362 Eki Görüntüle 895363 Eki Görüntüle 895365
Ayyyyyy ama bayıldım ben bunlaraaaa
Birde ayila bayila aldigim ceyizlik twigy ev botum gomlegim markafoniden aldim en onemlisi sonunda bende telefon aldim ve cok seviyorum telefonumu Lg G2.
Eki Görüntüle 895407 Eki Görüntüle 895408 Eki Görüntüle 895410
Telefonunu kazasız belasız kullanırsın inşallah canım
Tesekkur ederim canim internetten aldim tereddut ettim ama suan hicbir sıkıntı yok artik kadinlar kulubune kendi telefonumdan yukluyorum. Internet hizi mukemmel wifi yle bide
Ohh süper zaten o iyi oluyor canım. Maşallah :)
Uyku setim bitane yeter heralde =)
Eki Görüntüle 898617
çok şirin bu sevgi insan kullanmaya kıyamazki
Ayy tesekkur ederim canim bende alirken oyle dedim english home tarzinda cicekli bocekli kaptim hemen :) aklimda boyle bi renk yoktu ama hem ucuz hem kaliteli hemde renkleri cok guzel alim gitsin dedik bitanemle
2 battaniye 2 nevresim tak. Bir pike ve bir yatak ortusu eksigim kaldi az kalmis dimi
Uyku setim bitane yeter heralde =)
Eki Görüntüle 898617
Canim bimden aldim 60 tl cikCok tatliymis canim nerden aldin acaba gule gule kullan
Tesekkur ederim canim canlisi daha tatli :)ayy çok tatlı yerler bunuu:103:
Çok güzel canım güzel günlerde kullan