Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

Benim kardeşim erkek bn veremem

haha bizde hep kız olduğu için sorun yok yani :)

Canim bu bimdeki kapmanya devam ediyormu cok begendim simdi isten ciktim evin ordaki bime bakmaya gidicem

devam ediyo ama mağazalarda kaldıysa 2 tane vardı diğeri sırf pembeydi bi git bak bakalım var mı gerçi bakmışındır ben geç gördüm banada haber verirsin :)

Bayıldımm. Çok şirin çok tatlı ya.
Mutlulukla kullan canım :)

teşekkür ederim canım
Canım bu nasıl bir güzelliktir böyle bayıldımm

teşekkür ederim canım fiyatı çok uygun eğer almadıysan sende düşünebilirsin

Sevgicim dün seninkinin aynısını aldım pembeli olandan kalmamış eve geldim açtım kumaşı falan yumusacık iyikide dün resim paylaşmışşsın ikimizde güzel günlerde kullanalım

Sevgicim dün seninkinin aynısını aldım pembeli olandan kalmamış eve geldim açtım kumaşı falan yumusacık iyikide dün resim paylaşmışşsın ikimizde güzel günlerde kullanalım

canım iyikide kalmamış pembelide çok tatlı ama bunun zaten bi tarafı pembe her türlü kullanabilirsin :) evet bende eve gelince farkettim çok kaliteli olduğunu ertesi gün kardeşime almaya gittik başka bimden kadın ben nevresimini aldım 1 yıldır kullanıyorum hiç rengi solmadı dedi daha mutlu oldum bide ucuza kapattığıma seviniyorum gerçi sevdiceğim aldı bana :) inşallah yatağımızın üzerine serdiğimiz günleride görürüz burada

Amin canim insallah

Çok ciciler renkleri ve kadife oldugu icin kıyafet kaymıyo

Güzel günlerde kullan sevgicim

Bende gidicem A101e

Bu siteyi çok seviyorum ya ölürüm ölür çünkü en güzel cicilerimi buradan kampanyaları takip ederek aldım almayada devam ediyorum babama duygu sömürüsü yapıyorum bişey alırken hahha bikaç saat sonrada sevdiceğime yapıcam. canım A101 e giderken Bim e de uğra uzun çubuklu sünger var 2 tane yedekli içine deterjanını koyuyorsun 3 tl çok kullanışlı yarın 2 tane alıcam çeyizime bugün param bitek eve almaya yetti

bizim buradaki a101 e getirmemişler askılardan üzülmüştüm ama gönlüm temizmiş züccaciyede buldum 5 tl ye :) artık gider alırım benm alığım yerde pembeyle mavinin kelebek desenlisi vardı. mor da güzelmişş hem de kalpli kalpli güle güle kullaaaan :)

kalbin temizmiş işte :) hepimiz güle güle kullanalım inşallah

Haha taktik süper Sevgi yahu

Şuan ki evimin yakının da ne bim ve ne a101 var Ama neyseki kendi evimin yanında ikisi de var

Valla burda arkadaşların bişe aldığını görünce kendim almış gibi seviniyorum mutlu oluyorum cünkü aynı duyguları paylaşıyoruz aynı aşamalardan geçiyoruz

Bende aldığım da paylaşırım inşallah sevgicim

kendin alamıyosan nazının geçtiği birine aldır hiç olmadı ben alırım sana kuzum bişekilde sen hiç üzülme :) bende seviniyorum valla diyorum ne güzel bir eksiği daha tamamlanmış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…