Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

Yok kız küsmedim artık o kadar çok şey aldımki bu var bundan da var demekten bişey alasım gelmiyo

Yok kız küsmedim artık o kadar çok şey aldımki bu var bundan da var demekten bişey alasım gelmiyo

benim öyle bi sıkıntım yok ne bulsam alıyorum param yettiğince ama guzel seyler oldugu zaman al sonra uzulursun

ayyy simdi gordum sekerimmm. harikaaalar ya ufff alamadim ben :/
.
seninde kurabıyelıgın cok guzell uzulme ya daha neler ckar onumuze

insallah sekerim. kaldigim yerde a101 bulsam hala umudum olcak ama yok :) kismet degilmis. pembe pecetelerle cok cici olmuslar.

insallah sekerim. kaldigim yerde a101 bulsam hala umudum olcak ama yok :) kismet degilmis. pembe pecetelerle cok cici olmuslar.

canım üzülme ya daha başka şeylerde bulursun hemen aklıma pembe peçete geldi zaten aldım sanki yaaarın evllencekmişim gibi:103:

sevgi cicileri almışsın bayıldım burdaaaaaaaaa aşkla sevgiyle mutlulukla kullan şekerrrrrrrrr

bebeğim peçete halkaların çok şeker güle güle kullan.

sana bir haberim var bugün ikeaya gidiyorummm eğer pembe fener bulursam alıcam senin için:)

bebeğim peçete halkaların çok şeker güle güle kullan.

sana bir haberim var bugün ikeaya gidiyorummm eğer pembe fener bulursam alıcam senin için:)

ayyyyyyy çok sevindirik oldum ya linens e de git ya kupadan var mı Gül 'ün aldığından ay inşallah vardır ya
ayrıca teşekkür ederim keşke sende alsaydın bunlardan

ayyyyyyy çok sevindirik oldum ya linens e de git ya kupadan var mı Gül 'ün aldığından ay inşallah vardır ya
ayrıca teşekkür ederim keşke sende alsaydın bunlardan

bakmaya çalışırım . bende istiyorum o kupalardan bulurum inş. baktım baktım karar veremedim almaya bende almadım. aslında bardak altlıkları çok şeker alsam mı acaba bende ondan:))

bakmaya çalışırım . bende istiyorum o kupalardan bulurum inş. baktım baktım karar veremedim almaya bende almadım. aslında bardak altlıkları çok şeker alsam mı acaba bende ondan:))

canım kurabiyelik falan gereksiz belki şimdi senin var hatırladığım kadarıyla ama peçete halkaları çok güzel ben kuşlulardan da alsam mı acaba dedim ağır misafirler için bardak altlıklarıda al istersen 3 tl kullanmazsan verirsin birine ben öyle yaparım kullanmazsam veririm birine

bulursan kesinlikle bende istiyorum banada al ya ben sizin oraya gelir alırım hem tanışmış oluruz yada arkadaş var orda ondan teslim aldırırım sana

bulursan kesinlikle bende istiyorum banada al ya ben sizin oraya gelir alırım hem tanışmış oluruz yada arkadaş var orda ondan teslim aldırırım sana

sende çareler tükenmiyor galiba gel gel tanışırız olmadı sana kargoda yaparım çıtçıt kağıtlarına sarıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…