- 16 Temmuz 2022
- 4
- 0
- 1
- Konu Sahibi cocojamboo
-
Öncelikle aşırı özverili olmanız lazım zamanla bu durum sizi yildirabilir iyi düşünün huyu nasıl ona bakin size ne kadar değer veriyor evlenince kızını yanına almak isteyebilir vsMerhaba ben 27 yaşında bir genç kızım işimde gücümdeyim arkadaş vasıtasıyla şuanki erkek arkadaşımla tanıştık yaklaşık 6 ay oldu birlikteyiz kendisi 38 yaşında ve uzun yol gemi kaptanı yaş farkı var daha önce bir birlikteliği olmuş 5 yaşında dünya tatlısı bir kızı var (babaannesiyle yaşıyor şuan) annesi yabancı yurtdışında uzun yıllardır kızını görmüyor ve bağlantı kurmuyor Evlilik teklifi aldım 3. Ayımızda kabul ettim ama yaşanmışlıklardan dolayı psikolojik olarak çok yıpranmış zor süreçlerden geçmiş bir insan hep ailesi için çalışmış çabalamış bütün hayatını onlara adamış ve bu yorgunluğunu ister istemez banada yansıtıyor ben onu çok seviyorum bu zorlukların hepsininin üstesinden sevgim saygım gelir diye düşünüyorum yanılıyormuyum bilmiyorum sanırım biraz dertleşmeye ihtiyacım var…
Yorumların hepsini okudum. Herkese de katılıyorum. Ama ben başka bir şey yazacağım. Neden bosanmis bir kadın bekar bir erkekle evlenmek isteyince toplum kıyameti koparıyor da bosanmis üstelik çocuklu bir adamla bekar bir kadın çok rahat evlenebiliyor ve kimse gık demiyor. Bekar bir kadın neden çocuk sorumluluğu alsın? Bu adam neden dengi biri ile görüşmez? 6 aylık bir çocuğu anne neden bırakıp gider? Bunlar sorulması gereken sorular. Sevgi evet her şeyin üstesinden gelebilir. Ama şartlar eşit olursa ve kişiler birbirlerine gerçekten bağlı ise gelir. Amma velakin bu adam sizi bulmuş hazır kaçırmak istememiş. Hemen evlenme teklifi etmiş. Çünkü ortada bir sabi var ve ona bakacak biri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?