- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi cocojamboo
Şuan boyle düşünmeniz cok normal
Ama evlendikten sonra bu düşüncelerden eser kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E çünkü kızlarımız olaylara sevgi her şeyin üstünden gelir gözüyle bakıp hiç mantiklarini kullanmıyorlar. Erkekler öyle mi ? Mantiklariyla bakıyorlar adam bakmış bekar sorumluluk kitleyecegi bir kız yapıştırımis evlilik teklifini . Kızın ailesinin de gönlünün olacağını sanmıyorumYorumların hepsini okudum. Herkese de katılıyorum. Ama ben başka bir şey yazacağım. Neden bosanmis bir kadın bekar bir erkekle evlenmek isteyince toplum kıyameti koparıyor da bosanmis üstelik çocuklu bir adamla bekar bir kadın çok rahat evlenebiliyor ve kimse gık demiyor. Bekar bir kadın neden çocuk sorumluluğu alsın? Bu adam neden dengi biri ile görüşmez? 6 aylık bir çocuğu anne neden bırakıp gider? Bunlar sorulması gereken sorular. Sevgi evet her şeyin üstesinden gelebilir. Ama şartlar eşit olursa ve kişiler birbirlerine gerçekten bağlı ise gelir. Amma velakin bu adam sizi bulmuş hazır kaçırmak istememiş. Hemen evlenme teklifi etmiş. Çünkü ortada bir sabi var ve ona bakacak biri lazım
Merhaba ben 27 yaşında bir genç kızım işimde gücümdeyim arkadaş vasıtasıyla şuanki erkek arkadaşımla tanıştık yaklaşık 6 ay oldu birlikteyiz kendisi 38 yaşında ve uzun yol gemi kaptanı yaş farkı var daha önce bir birlikteliği olmuş 5 yaşında dünya tatlısı bir kızı var (babaannesiyle yaşıyor şuan) annesi yabancı yurtdışında uzun yıllardır kızını görmüyor ve bağlantı kurmuyor Evlilik teklifi aldım 3. Ayımızda kabul ettim ama yaşanmışlıklardan dolayı psikolojik olarak çok yıpranmış zor süreçlerden geçmiş bir insan hep ailesi için çalışmış çabalamış bütün hayatını onlara adamış ve bu yorgunluğunu ister istemez banada yansıtıyor ben onu çok seviyorum bu zorlukların hepsininin üstesinden sevgim saygım gelir diye düşünüyorum yanılıyormuyum bilmiyorum sanırım biraz dertleşmeye ihtiyacım var…
Adam gemi kaptanı çocuğa bakamaz kiUzak dur derim
Gemi kaptanı ise onla senede çok az birlikte yaşarsın
Kızı niye babannede yaşıyor bu da eksi puan bence ya annede ya babada yaşamalı
Yaşadıklarından dolayı ruh hali bozuk diyorsun sen daha 27 yasında birisin ve 3 ayda evlenme teklifi etmiş kaçırmamak ister gibi
Hiç girme o toplara
Gencecik kadınsın ne işin var çoluklu çocuklu kart adamla anlamıyorum ki. Üstelik ha var ha yok.gemi bilmemnesiymiş.o kadar mı yokluktasınız anlamıyorum ki. Hiç kibar kibar afili yorumlar yapıp, edebiyat parçalayamayacağım valla.aklını başına topla ya. Bu nedir ? Kendine yakıştırıyor musun şimdi bu durumu ? Anan seni nasıl pataklamıyor anlamıyorum.Merhaba ben 27 yaşında bir genç kızım işimde gücümdeyim arkadaş vasıtasıyla şuanki erkek arkadaşımla tanıştık yaklaşık 6 ay oldu birlikteyiz kendisi 38 yaşında ve uzun yol gemi kaptanı yaş farkı var daha önce bir birlikteliği olmuş 5 yaşında dünya tatlısı bir kızı var (babaannesiyle yaşıyor şuan) annesi yabancı yurtdışında uzun yıllardır kızını görmüyor ve bağlantı kurmuyor Evlilik teklifi aldım 3. Ayımızda kabul ettim ama yaşanmışlıklardan dolayı psikolojik olarak çok yıpranmış zor süreçlerden geçmiş bir insan hep ailesi için çalışmış çabalamış bütün hayatını onlara adamış ve bu yorgunluğunu ister istemez banada yansıtıyor ben onu çok seviyorum bu zorlukların hepsininin üstesinden sevgim saygım gelir diye düşünüyorum yanılıyormuyum bilmiyorum sanırım biraz dertleşmeye ihtiyacım var…
Sizce gık denmemiş hali mi ?Yorumların hepsini okudum. Herkese de katılıyorum. Ama ben başka bir şey yazacağım. Neden bosanmis bir kadın bekar bir erkekle evlenmek isteyince toplum kıyameti koparıyor da bosanmis üstelik çocuklu bir adamla bekar bir kadın çok rahat evlenebiliyor ve kimse gık demiyor. Bekar bir kadın neden çocuk sorumluluğu alsın? Bu adam neden dengi biri ile görüşmez? 6 aylık bir çocuğu anne neden bırakıp gider? Bunlar sorulması gereken sorular. Sevgi evet her şeyin üstesinden gelebilir. Ama şartlar eşit olursa ve kişiler birbirlerine gerçekten bağlı ise gelir. Amma velakin bu adam sizi bulmuş hazır kaçırmak istememiş. Hemen evlenme teklifi etmiş. Çünkü ortada bir sabi var ve ona bakacak biri lazım
Şuan boyle düşünmeniz cok normal
Teşekkür ederim tüm yorumlar için tek olumlu yazan siz olmuşsunuz nedir sebebi varmı bir bildiğiniz yada öneriniz merak ettim ?Şuan boyle düşünmeniz cok normal
Olmadı zaten çok çabaladık birlikte herkes kabullendi bir şekilde tek sıkıntı yaratan abim şuan biraz daha sakinleşti tabi zamanla açıkcası kayıvalidem çocuğu hiç ama hiç vermek istemiyor onu benden alırsanız yaşayamam diyor sözlümde sen kendi çocuklarını yaptıktan sonra hala onu sevebilirsen evet bizimle yaşayabilir ama buna asla seni zorlamam diyorE çünkü kızlarımız olaylara sevgi her şeyin üstünden gelir gözüyle bakıp hiç mantiklarini kullanmıyorlar. Erkekler öyle mi ? Mantiklariyla bakıyorlar adam bakmış bekar sorumluluk kitleyecegi bir kız yapıştırımis evlilik teklifini . Kızın ailesinin de gönlünün olacağını sanmıyorum
Gemicilere güvenmiyorum. Uzun süre eşten ayrı kaldıkları için cinsellik için aldatma olabiliyor.Merhaba ben 27 yaşında bir genç kızım işimde gücümdeyim arkadaş vasıtasıyla şuanki erkek arkadaşımla tanıştık yaklaşık 6 ay oldu birlikteyiz kendisi 38 yaşında ve uzun yol gemi kaptanı yaş farkı var daha önce bir birlikteliği olmuş 5 yaşında dünya tatlısı bir kızı var (babaannesiyle yaşıyor şuan) annesi yabancı yurtdışında uzun yıllardır kızını görmüyor ve bağlantı kurmuyor Evlilik teklifi aldım 3. Ayımızda kabul ettim ama yaşanmışlıklardan dolayı psikolojik olarak çok yıpranmış zor süreçlerden geçmiş bir insan hep ailesi için çalışmış çabalamış bütün hayatını onlara adamış ve bu yorgunluğunu ister istemez banada yansıtıyor ben onu çok seviyorum bu zorlukların hepsininin üstesinden sevgim saygım gelir diye düşünüyorum yanılıyormuyum bilmiyorum sanırım biraz dertleşmeye ihtiyacım var…
Tek olumlu yazan sizsiniz dediğiniz kişinin de olumsuz yazmasıTeşekkür ederim tüm yorumlar için tek olumlu yazan siz olmuşsunuz nedir sebebi varmı bir bildiğiniz yada öneriniz merak ettim ?