- 23 Aralık 2012
- 7.169
- 47.124
@filmdelisi @zorunlunick @Polo33 @Neyapsamkisimdi @Khomyuk bende sizi seviyorum beybiler
vee tabiki @Lilimam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@filmdelisi @zorunlunick @Polo33 @Neyapsamkisimdi @Khomyuk bende sizi seviyorum beybiler
vee tabiki @Lilimam
Sus sus. Çağırma.Şimdi biri çıkar görümcem ayfonumun 64gblısını almış der ve konuda kan çıkar....
zorunlu gaz verdi valla hepsi onun suçuuuuuukiz bir ustteki uye etiket yapmisti hepimizi bende etiketlemediklerini etiketleyeyim dedim
bak seni de etiketlememişş laylonnnnnn
Sarı saclarım da yetersiz geldi demekbak seni de etiketlememişş laylonnnnnn
HiuuuEtiketleyen herkese teşekkür ediyoru m sizleri bende Cok seviyorim Allah a emanetsiniz
Ahh cok naziksin ceycey
uleynnnn ben afyon 6 larda takılı kaldımmmm millet 12 lerleeeee uzaya çıkmışşş.adaletinn bu muuu dünyaaaaaaaŞimdi biri çıkar görümcem ayfonumun 64gblısını almış der ve konuda kan çıkar....
etiketledik ya gız ne hemen tiribe giriyorsun
Estağğğfurullah denizim kızma hemen latife etmiştim.etiketledik ya gız ne hemen tiribe giriyorsun
teşekkür ederim, ben de seni seviyorum. Tek tek etiket yapmim dedim, şimdi oturup herkesi etiketlemeye üşeniyorum. Beni seveni severim deyip işin içinden çıkayım bari.Katibin Ruhu seni de seviyorum katibem farkındasın zaten
Teşekkür ederim canım. Bende seviyorumBen başta beni fark edip aralarına girmeme vesile olan sultanım seviyorum Nevreste
Sonra da naifliğiyle kalbimi ısıtan @Jenna16 seviyorum
Gerçekten komşum gibi hissettiğim @-cantanem- seviyorum
Kardeşim gibi hissettiğim @Evva seviyorum
Çok sıcak kanlı hissettiğim @Blue_Perii seviyorum
Samimi içten bulduğum @Minik Meleklerim seviyorum
Enerjisine bayıldığım H M seviyorum
Hobilerimizin benzediği @Calcifer seviyorum
Yorumlarına hasta olduğum @benneyanginlargordum seviyorum
Hem saygı hem sevgi duyduğum @Elhan seviyorum
Mizahını hoş bulduğum @HAbibte seviyorum
Neşeli bulduğum @kukrim27 seviyorum
Az denk gelsek de tatlı bulduğum @Sabr-Sukur-Dua seviyorum
Bayadır denk gelmediğim yine yüksek enerjili kadın @Elalis seviyorum
Geri dönüşüm işlerini ben gibi seven maharetli kadın HanimKelesimiGetir seviyorum
Sempatik bulduğum @Merve seviyorum
Kitap kurdu Mehfam seviyorum
Hoş sohbetli @Elif Eylul seviyorum
Düzenli kitap okumama vesile olan @MorVampirella seviyorum
Bdv de genelde benzer fikirlerde olduğumuz elektra vardı kullanıcı adını değiştirdi sanırım bilen varsa söylesin onu da seviyorum
@teolog8579 @Oriana @alsem @Chocolita sizleri de seviyorum
Unuttuklarım varsa affola