- 29 Ekim 2012
- 22.756
- 57.966
- 36
Ne yazdın gurbanたしは、あなたを愛しています
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazdın gurbanたしは、あなたを愛しています
Kalbimin en derin kuytularındaki hissiyatımıNe yazdın gurban
Etiketlediğin için cook teşekkür ederim ya ben de gruptaki tüm üyeleri cok seviyorum bir de MrsDelfino yu unutmayayımİkiniz de çook seviyorum teşekkür ederim mutlu oldum
Ben de geyik grubumuzdaki her kadını pek seviyorum, filmdelisi Aybush C ceycey0406 @LaylonCorap @derin sularda
Artık BDV ye uğramıyorsun sanırım :)Sevilmek ne guzel sey dı mı, sevmekte.
Sevmek bizim elimizde ama insan sevilince ayrıca mutlu oluyor.
Etiketleri gorunce cok mutlu oldum ne yalan soyleyım boyle bisey lazımmıs bana suan, hepinize tesekkur ediyorum.
Kocaman opuyorum
İyiki varsın zülüşümüzün annesibebeklinick Hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız. Nickini yazamadığım arkadaşlarım da var kusura bakma bakmasınlar iyiki varsınız kızlar
Aybüş mii tuuuSrpgrsy Evva Bal0ncuk Venuseva merve @karrtanesiii Bizim Grup Nickini yazamadığım arkadaşlarım da var hepsini seviyorum.
chamallows Khomyuk C ceycey0406 bebeklinick Hadi bea Polo33 filmdelisi Hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız. Nickini yazamadığım arkadaşlarım da var kusura bakma bakmasınlar iyiki varsınız kızlar
Bende seni seviyorumSrpgrsy Evva Bal0ncuk Venuseva merve @karrtanesiii Bizim Grup Nickini yazamadığım arkadaşlarım da var hepsini seviyorum.
chamallows Khomyuk C ceycey0406 bebeklinick Hadi bea Polo33 filmdelisi Hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız. Nickini yazamadığım arkadaşlarım da var kusura bakma bakmasınlar iyiki varsınız kızlar
Kuşum bende seni seviyorumSrpgrsy Evva Bal0ncuk Venuseva merve @karrtanesiii Bizim Grup Nickini yazamadığım arkadaşlarım da var hepsini seviyorum.
Bende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır
@Elif Eylul
@Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste
@Jenna16
Evva
merve
@SATURN71
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
yasminsay
@Canpare
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
@Gulumse25
@askrhpozitif
Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
@kukrim27
@benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorum kiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız
Sende iyiki varsın canım varlığının benim için anlamı çok ya benden olanı yada alacağım evladı hangisi hayırlı ise benim için sebebi olan teyzesinin yanına getireceğim tam vazgeçmişken sayende devam etmeme neden oldunSrpgrsy Evva Bal0ncuk Venuseva merve @karrtanesiii Bizim Grup Nickini yazamadığım arkadaşlarım da var hepsini seviyorum.
bızde senı cok sevıyoruz ıyıkı varsın canımSrpgrsy Evva Bal0ncuk Venuseva merve @karrtanesiii Bizim Grup Nickini yazamadığım arkadaşlarım da var hepsini seviyorum.
lily86 C ceycey0406 chamallows bebeklinick Hadi bea Aybush @LaylonCorap @ ve aklıma gelemeyen topıktekı arkadaşlarım hepınız ıyıkı varsınız. sizlerı en güzel yere Rabbıme emanet ediyorum
@WunderLost @Regen_ merve @JES @kukrim27 @Lilimam @Calcifer @elektra astrojurnal @warrior princess @H M @Jenna16 @Hemsirecik @samdan @Brokolis @Otrera MrsDelfino Nıckını unuttuğum dıger arkadaslar hepinizi bende cok seviyorum
Hepınız ıyı kı varsınız, benı unutmadıgınız ıcın hepinizi kucaklayarak öpüyorum
Polo yerim kız senilily86 C ceycey0406 chamallows bebeklinick Hadi bea Aybush @LaylonCorap @ ve aklıma gelemeyen topıktekı arkadaşlarım hepınız ıyıkı varsınız. sizlerı en güzel yere Rabbıme emanet ediyorum
Allah'in rahmet ve merhametine emanetsin Pololily86 C ceycey0406 chamallows bebeklinick Hadi bea Aybush @LaylonCorap @ ve aklıma gelemeyen topıktekı arkadaşlarım hepınız ıyıkı varsınız. sizlerı en güzel yere Rabbıme emanet ediyorum
Allah razı olsun bacım sendeAllah'in rahmet ve merhametine emanetsin Polo