Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde seni seviyoruz canımfilmdelisi bebeklinick Polo33 @Neyapsamkisimdi Khomyuk bende sizi seviyorum beybiler
vee tabiki @Lilimam
Canıııımmm sende iyiki varsıııın@teolog8579 @edaecoo @halleycik @archi88 @MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @GulYuzlumm Nevreste @Merve@Magnifiaque @LaRisaCca Aşkolar bi baktım beni etikeyleyenler var ben etkilemesem olmazdi ben nick konusunda çok iyi değilim unutuyorum
Hepinizi çok çok seviyorum iyi ki tanımışım sizleri destekcilerimmm❤❤
Yaaa canımm sende iyiki varsın@LaRisaCca @MelodiminEsi @Ayseee1987 @halleycik Nureella @ea92 @teolog8579 @Asyaa561 @edaecoo @archi88 ve aklıma gelmeyen nick li yüzlerini seslerini hiç görmeyip duymadan bana iyi gelen kalbime dokunan bazen ağladığımda ilaç gibi gelen bazen deliliğe vurup güldüren kalbi güzel insanlar siz gerçekten iyi ki varsınız. Allah kalbimize göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah
Yaaaa gece gece kocaamannn gülümsettin İyi ki tanıdım canım benim güzel kalplim Çokkk seviyorsun@halleycik @teolog8579 @LaRisaCca @MelodiminEsi @Asyaa561 @emir91 @edaecoo @lumix @Omur-un Hatunu @Gereksiz06 @kizinbiri9 Nureella @ea92 @cakltanesi @iloveme @archi88 shlls
Kızlar Sizleri Seviyorum İyiki KK da sizlerle tanıştım
Hani sevgi herseydi sevgi iyileştiriciydi.bilmiyorum biseyler daha lazim
sevgi tabi, mesela ben pirlantalarida severim, sari liralarida bunlardan olan hediyeleri de ayri severim.Hani sevgi herseydi sevgi iyileştiriciydi.
Vay be goruyomusun bak
Kadinlar klubu nun olmazsa olmazisin ,benim icin. bebeklinick Burada tanidigim en dobra kadinsinE EbrarAsell seviyorummmmm
İkiniz de çook seviyorum teşekkür ederim mutlu oldumfilmdelisi bebeklinick Polo33 @Neyapsamkisimdi Khomyuk bende sizi seviyorum beybiler
vee tabiki @Lilimam
Ben de geyik grubumuzdaki her kadını pek seviyorum, filmdelisi Aybush C ceycey0406 @LaylonCorap derin sulardaMinik bebekler seviliyosunuz
Biz abla olduk teyzesı gelıp senın mınık kuşlarına bakabılır artık Umay reyyanımCanım benim Allah razı olsun Düşünmen yeter senin gibi İyi kalpli insanlarla tanışıp sohbet edince çok şanslı hissediyorum kendimi Ben de sana kıyamam seninle minnak Bir kızın var prenses
sevsinler böyle ablayiii ya yerimmBiz abla olduk teyzesı gelıp senın mınık kuşlarına bakabılır artık Umay reyyanım
Cınsıyetler ne zaman bellı olacaksa mınık kuslarımınsevsinler böyle ablayiii ya yerimm
abisinin 14. hafta da belli olmustu bunlar bakalim ne zamn belli edecek kendilerinjCınsıyetler ne zaman bellı olacaksa mınık kuslarımın
Kızlarsa bekleme bence uyanıyorlarabisinin 14. hafta da belli olmustu bunlar bakalim ne zamn belli edecek kendilerinj
hayirlisini nasip etsin allahim insallah olmayanlarada en hayrli zamanda mucizelerine kavusmayi nasip etsin AminKızlarsa bekleme bence uyanıyorlar
Amin rabbım herkese nasıp etsın sağlıklı bır sekıldehayirlisini nasip etsin allahim insallah olmayanlarada en hayrli zamanda mucizelerine kavusmayi nasip etsin Amin