Sevgi Anlayışımız

Hanımlar hala sökülmedim. Tarlusal içsem mi, yan etkisi falan var mı, kekik işe yaramadı, gelmiyor bişey patlıcam, yok Bi daha klomen falan kullanmam.

Otrera Otrera seni de seviyom beybi burda sevgi yumağı oluyoz 🤣

@WunderLost @Regen_ merve merve @JES Kukrim Kukrim Lilimam Lilimam @Calcifer @elektra @astrojurnal @warrior princess @H M @Jenna16 Hemsirecik Hemsirecik @samdan @Brokolis Otrera Otrera MrsDelfino MrsDelfino Nıckını unuttuğum dıger arkadaslar hepinizi bende cok seviyorum ❤️
Hepınız ıyı kı varsınız, benı unutmadıgınız ıcın hepinizi kucaklayarak öpüyorum ❤️❤️❤️
ama ben nasıl mutlu oldum ki şimdiiiiiii :KK68: :KK68:

hiç görmeden içimin ısındığı,resmen çoook sevdiğim 2 insan oldunuz, KK'nın bana kazandırdığı en güzel şeylersiniiiiz :KK68::KK68::KK200::KK200:

ben nerede sevgi görsem hemen kedi gibi olurum zaten ayyyy çok sevindim çok çok teşekkür ederim canım merve merve mmmm, canım ablammmm benneyanginlargordum benneyanginlargordum :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

düsünmen yeter kuzum allahtan ailem.yakinda olmasa bile ev yapimina benzemez ama hazr alirdik sknti yok🤗🤗
Dedikten sonra dedım kadın 3 canlı canı çekerse gercı yapar gonderırım ınan hıc erınmem hele ki öyle mınnoslar verdı rabbım 🥰

Dedikten sonra dedım kadın 3 canlı canı çekerse gercı yapar gonderırım ınan hıc erınmem hele ki öyle mınnoslar verdı rabbım 🥰
Canım benim Allah razı olsun Düşünmen yeter senin gibi İyi kalpli insanlarla tanışıp sohbet edince çok şanslı hissediyorum kendimi Ben de sana kıyamam seninle minnak Bir kızın var prenses💖💖👧

Seni seviyorum canım ♥️🌹

Kurban olsun ablan senin tatlı diline Gülümsem :KK68:

Şaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. :KK37: Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim. :KK200:
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor. :oops:
Lilimam Lilimam
Nevreste Nevreste
@Jenna16
Gulumse24 Gulumse24
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim Kukrim
@Evva
merve merve
@Blue_Perii
@Gsyabk
@HAbibte
@Minik Meleklerim
@Oriana
@HanimKelesimiGetir
@Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
@H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
@SATURN71
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu. 😍 Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah. :dua::dua:

Ben de sizi çoooooooooook seviyorum canlarım çok mutlu oldum teşekkür ederim 💜🤍❤️💙

Elhan Elhan , @Jenna16 , Kukrim Kukrim , @Evva , Nevreste Nevreste , @YENA , @mavimli , @sonundaoldu , @Bal0ncuk , @Kmsl Hnd , @ISILDURU , @HanimKelesimiGetir , @Blue_Perii ,@-cantanem- , Gulumse24 Gulumse24 , @Zipzip- , @Minik Meleklerim

sizi seviyorum ❤️

Bende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır 🤭🤭🤭
E Elif_Eylul
Elhan Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste Nevreste
@Jenna16
@Evva
merve merve
@SATURN71
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
@Canpare
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
Gulumse24 Gulumse24
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
Kukrim Kukrim
benneyanginlargordum benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorum💕💕 🌺🌺 kiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız💕💕💕
:KK36: :KK36: :KK36: :KK36::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Bende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır 🤭🤭🤭
E Elif_Eylul
Elhan Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste Nevreste
@Jenna16
@Evva
merve merve
@SATURN71
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
@Canpare
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
Gulumse24 Gulumse24
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
Kukrim Kukrim
benneyanginlargordum benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorum💕💕 🌺🌺 kiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız💕💕💕
Bende seni seviyorum canım 😘💜

Şaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. :KK37: Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim. :KK200:
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor. :oops:
Lilimam Lilimam
Nevreste Nevreste
@Jenna16
Gulumse24 Gulumse24
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim Kukrim
@Evva
merve merve
@Blue_Perii
@Gsyabk
@HAbibte
@Minik Meleklerim
@Oriana
@HanimKelesimiGetir
@Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
@H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
@SATURN71
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu. 😍 Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah. :dua::dua:
Ben ne yaptım ki bu sözlere layık oldum :KK37::KK37:

Çok tatlı, iyi niyetli bir hatunsun. Tüm güzel sevgileri fazlasıyla hak ediyorsun feslegenim nadide çiçeğim. :KK60: :KK200:
Çok çok çok çok teşekkür ederim ablacım. Asıl sen çok iyi niyetli ve çok naif bir insansın. Allah her şeyin en iyisini en hayırlısını gönlüne göre olanı nasip etsin ❤❤❤❤❤😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰

LaRisaCca LaRisaCca MelodiminEsi MelodiminEsi Ayseee1987 Ayseee1987 H halleycik Nureella Nureella haileyy haileyy C Capanin Gururu Teyom L Limonlu Su edaecoo edaecoo A archi88 ve aklıma gelmeyen nick li yüzlerini seslerini hiç görmeyip duymadan bana iyi gelen kalbime dokunan bazen ağladığımda ilaç gibi gelen bazen deliliğe vurup güldüren kalbi güzel insanlar siz gerçekten iyi ki varsınız. Allah kalbimize göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲🏻
Okuyunca tüylerim diken diken oldu kız. Negüzel içten bir mesaj bu böyle😍 Seni Seviyorum :KK68:

E Elif_Eylul N Nana C ceycey0406 chamallows chamallows S sassyassyy Otrera Otrera kiminizle hiç konuşmasakta sizleri de seviyorum hatta ilk ve tek banımın sebebi MrsDelfino MrsDelfino seni de seviyorum :) 💙💙💙
ama ben şu an sevgi pıtırcığı oldummm :KK68: :KK68: hiç tanımadığınız,bir kez dahi konuşmadığınız bir insana böyle güzel şeyler söyleyebiliyorsunuz.. ne güzel kalbiniz var!:KK200::KK200: çok teşekkür ederim,bugün süppper moral topladım buradan :KK200:

sizinle de sohbet edebilmeyi çok isterim :KK68::KK68::KK200::KK200:

X