inanın şuan kendimi çok yalnız hissediyorum.bu dünyadan göç etsem sevineceğim.eşimin ailesi ile anlaşamıorum.ve buda evlilğimi etkilyor hemde bitiriyor.kavga edip barışsak bile gene aynı sebeplerden kavag ediyoruz.ve o beni savunmuyo onlara karşı.hep yalnız kalan benim.eşimi çok etkiliyorlar.bu yüzden 5 gündür ayrı odalrdayız.ve 2 yabancı gibiyiz.ben istemeye istemeye ayrılmak istedğimi söyledim eşimde saygı duyacağını söledi.şimdi ben napıcam nasıl tekrar mutlu olcam?neden büyükler bizlerin hayatını yönlendiriyor.bu haksızlık değilmiartık sevmiyorum bu dünyayı..
Layla cım evleneli ne kadar oldu,eşinin ailesinin yaptıklarıdan biraz bahsedermisin?
Layla cım evleneli ne kadar oldu,eşinin ailesinin yaptıklarıdan biraz bahsedermisin?
yapamamki yanına gidemem o beni kırıyor ve hep ben alttan alıyorum.hep aynı şeyler oluyor gene kıracak gene kavga etçez hep üzülen ben olacağım.özür dilese bile istemiyorum.yani nasıl toparlicam bilemiyorum.eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz.hergün görüyorum yüzlerini o bakışları bile beni etkiliyor.kayın pederim eşimin yanındayken iyi o yooken suratıma alaycı alaycı bakıyor.selamımı dahi almıyor.sanki ben ona küfür etmişim gibicanım benim sıkma canını her evlilikte olan şeyler bu insan evlenince eşine alışması bile zaman alıyor bu arada eşine değil bir de ailesine alışmak zorunda kalıyorsun
sana şunu sölemek isterim sanırım çoğu baynda katılır bu söylediklerime eşinle iyi geçinmenin yollarından bir taneside eşinin ailesi ile de aranın iyi olması eğer eşinle mutlu isen bu olayları problem yapıpda evliliğinizi bozmayın derim ama nelere maruz kalmadığını bilmediğim için bişi diyemiyorum
bu arada eşime boşanalım dedim o da evet dedi diyorsun belki eşin onca konuşma üzerine sen bu teklifi verince evet demiştir yani o da bunalmış olabilir ama her kavgada boşanılsa çok boşanan olurdu be güzelim
ayrı odalarda yatıyoruz demişsin sen şimdi gurur yapıyorsun eşinde gurur yapıyordur aynı oda da buluşamıyorsunuz eğer mutlu bir evliliğin var ise ve eşini seviyorsan boş ver bu seferlikte sen kır inadını ve git eşinin yanına üşüdüm ve yanına geldim de :))))
ahhh ahhh evlenene kadar neler çekiliyor evlendikten sonrada hiç eskisi gibi olmuyor değil mi şunu diyeyim sana eşini mutlu etmek istiyorsan eşinin ailesi ile de iyi geçinmen lazımburası kesin ben bunu anladım evlilikte
arkadaşların dediği gibi sık görüşme ama en azından arada git ha gitmek istemediğin zamanlarda bile bi bahane bulup telefonla ara maksat evet gitmedim ama telefonla görüştüm dersin kavga veya tartışma yaratmayacak konular hakkında konuş uzun süreli gitme 3 veya 4 saatlik oturmaya git
inşallah bu önerilerim işine yarar bunlar denenmiş ve sonuç alınmış tecrübelerden bazıları :)))
inanın şuan kendimi çok yalnız hissediyorum.bu dünyadan göç etsem sevineceğim.eşimin ailesi ile anlaşamıorum.ve buda evlilğimi etkilyor hemde bitiriyor.kavga edip barışsak bile gene aynı sebeplerden kavag ediyoruz.ve o beni savunmuyo onlara karşı.hep yalnız kalan benim.eşimi çok etkiliyorlar.bu yüzden 5 gündür ayrı odalrdayız.ve 2 yabancı gibiyiz.ben istemeye istemeye ayrılmak istedğimi söyledim eşimde saygı duyacağını söledi.şimdi ben napıcam nasıl tekrar mutlu olcam?neden büyükler bizlerin hayatını yönlendiriyor.bu haksızlık değilmiartık sevmiyorum bu dünyayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?