B
BEBS
Ziyaretçi
bu adamdan size hayır geleceğini sanmıyorum.problem ailesinin saçma sapan tavırları değil çünkü bunlarla zamanında hepimiz karşılaştık problem eşim dediğin adamın seni yalnız bırakması.tanımıyormu anasını babasını bu insanlar bu kadar iyi oyuncumu o varken melek o yokken şeytan oluveriyorlar.eşşek gibi biliyor bence ne çektiğinizi ama aile kuzuları sizi ezer ama anasının babasını yaptığını öldürseniz kabullenmez.siz buna layıkmısınız.ona güvenmişiniz hayatınızı birleştirmişsiniz.kendi evinin perdesi ister yıkar ister yıkamaz.diyemiyomu.eviniz ayrı kimse karışamaz.hele birde küfür olayı var dimi.çok fena.ya elini beline koyup heyytt herkes şöyle bir çekilsin deyip mücadele edicen.ağlayarak pısarak olmaz buda.yada çocuk yok sanırım boşanmakta kararlı olduğunu iyice hissettir.geri adım atarsa kurallarını koy.atmazsada.niye evlenmiş.o zaman sizinle anasına babasına kölemi almış.hangi zamandayız ya aaaa çok sinirlendim yine.güçlü ol.bu sana.s.bu eşinelaelaelaelaelae buda ailesinelülülülülülülülülülülülülülülülülülü